instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

For voksne

NYT!!! Vi har rigtig mange henvendelser om plads på vores par-dansehold for begyndere og spørgsmål om, hvornår vi vil sætte nye hold op.

Skriv jer endelig på vores venteliste HER (lav en profil først - det tager 2 min.) og så får du først besked, når det igen bliver muligt at lave vores eftertragtede, skønne og hyggelige par-dansehold i sensommeren/ efteråret.

Det forpligter ikke at være på en venteliste og det koster ikke noget. Find ventelisten HER.

Dansehold for voksne:

​Her danser vi forskellige standard- og latinamerikanske danse, du kender fra fx Vild med Dans. For jer der vil investere i parforholdet.

​For dig uden dansepartner. Her danser vi standard- og latindans, eksempelvis vals, tang, quick step, jive og samba. Masser af motion, sjov og dans.

  • Barre- & Yogatræning - klik HER

For dig som bare trænger til kvalitetstid og mere kontakt til din krop med styrke-, smidigheds- og yogaøvelser samt mindfulness og meditation.

​Et festlig kombinationsarrangement med lækker middag og vinsmagning i vores selskabslokale til dansepar uden erfaring fra danseskoler.

​Hvis dansen skal optimeres det sidste inden den store dag.


DANS FOR VOKSNE

At gå til Pardans kan være en god måde at investere i og at bruge tid med sin partner, hvor man ofte får en helt ny side at se i sit forhold. Vi kalder det også kæreste- og kvalitetstid. Dansetimerne i pardans kan både være underholdende, intime, sjove og festlige, og det er derfor en rigtig god måde at bruge tid sammen på udenfor hjemmets fire vægge.

Nye begynderehold for par er i støbeskeen, når vi kan åbne huset igen. Hold øje med os.

Pardans hos Hørning Dans er bare en lidt anderledes oplevelse. Ud over dans og godt samvær byder huset altid på vin, da danselæreren også er DK mester i vinsmagning 2017 og altid har en spændende vin i ærmet, som danseholdene må smage.

Vil du vide mere om Hørning Husets vinunivers i en multiarena på Amager, så klik her.​

Annette og Peter Hørning bag alle de voksne par-dansehold. Annette har Ballroom Fitness tm danseholdene for singledanseren.

Ballroom Fitness tm

Har du ikke dansepartner, men ønsker at lære at danse, så er Ballroom Fitness svaret: Masser af motion og dans indenfor Standard- & Latindans som Cha cha cha, vals, Samba, Tango, Paso d. mv. og hvor man virkelig får sved på panden. Ballroom Fitness er absolut sjov og ikke mindst underholdende dans og motion i skøn kombination. Singledans og motion, så det batter

Tilmelding:​​

Du er nu på danseskolens hjemmeside. Vi starter nye parhold i standard- & latindance, når vi ved mere angående forsamlingsforbuddet og Covid-19. Hold øje med os.

Kontakt os gerne for yderligere information på info@horningdans.dk

CORONA og undervisning
21-04-2021
Undervisning og start hos Hørning Dans.
Læs mere...
Events, sommerdans og lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
NYT!! Yoga & Barre-træning
01-01-2021
Nu åbnes døren op til et spændende koncept, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
31-12-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - hvor der er fokus på dans, venskaber, skøn mad som du selv er med til at vælge (livretter) samt masser af sjov og hygge. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk