​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

For voksne

  • Pardans- klik HER

​Her danser vi forskellige standard- og latinamerikanske danse, du kender fra fx Vild med Dans. For jer der vil investere i parforholdet og gerne vil lære at danse. Nye hold i august og september 2022.

  • Ballroom Fitness - klik HER

​For dig uden dansepartner. Her danser vi standard- og latindans, eksempelvis vals, tang, quick step, jive og samba. Masser af motion, sjov og dans. Nye hold fra august 2022.

  • Dance yoga - klik HER

For dig som bare trænger til kvalitetstid og mere kontakt til din krop med styrke-, smidigheds- og yogaøvelser samt mindfulness og meditation. Ren kvalitetstid for en selv. Nye hold fra august 2022.

  • Mild yoga & afspænding - klik HER

Trænger du til at komme ned i kroppen med stræk, vejrtrækning, styrke og mildhed med afspænding igennem yogaøvelser og milde stræk på yogamåtten, så er afspændingsyoga noget for dig. Nye hold i august.

  • Dinner & Dance - klik HER​

​Et festlig kombinationsarrangement med lækker middag og vinsmagning i vores selskabslokale til dansepar uden erfaring fra danseskoler. Dans og middag for bare en aften i byen, som er lidt anderledes.

  • Brudevals - klik HER

​Hvis dansen skal optimeres det sidste inden den store dag.

  • Dansekursus i Spanien - klik HER

For danseparret med danseerfaring, som trænger til en forlænget weekend til Malagas bjerge med ren kærestetid og masser af danseundervisning i Villa Hørning.​

Voksendans - med eller uden dansepartner?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i august samt i september 2022.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents, Dance camps & Tik Tok-dans.
Læs mere →
Corona, dans og yoga
Vi passer på hinanden her på danseskolen
Læs mere →
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

​DANS FOR VOKSNE

At gå til Pardans kan være en god måde at investere i og at bruge tid med sin partner, hvor man ofte får en helt ny side at se i sit forhold. Vi kalder det også kæreste- og kvalitetstid - 'Parterapi uden ord'.

Dansetimerne i pardans kan både være underholdende, intime, sjove og festlige, og det er derfor en rigtig god måde at bruge tid sammen på udenfor hjemmets fire vægge.

Nyt begynderehold for par er i kalenderen med start i marts 2022 - har I mon fået reserveret jeres plads? Der er rift om pladserne og vi melder altid ud med ventelister, så man skal ikke tænke for længe over, om man skal investere i sit parforhold med pardans.

Pardans hos Hørning Dans er bare en lidt anderledes oplevelse. Ud over dans og godt samvær byder huset altid på vin, da danselæreren også er DK mester i vinsmagning 2017 og altid har en spændende vin i ærmet, som danseholdene må smage.

Vil du vide mere om Hørning Husets vinunivers i en multiarena på Amager, så klik her.​

Ballroom Fitness tm

Har du ikke dansepartner, men ønsker at lære at danse, så er Ballroom Fitness svaret: Masser af motion og dans indenfor Standard- & Latindans som Cha cha cha, vals, Samba, Tango, Paso d. mv. og hvor man virkelig får sved på panden. Ballroom Fitness er absolut sjov og ikke mindst underholdende dans og motion i skøn kombination. Singledans og motion, så det batter

Tilmelding:​

Du er nu på danseskolens hjemmeside. Vi starter nye parhold i standard- & latindance primo marts.​

Kontakt os gerne for yderligere information på info@horningdans.dk

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.