instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

For voksne

NYT!!! Begynder-pardansehold om torsdagen fra januar 2022. Tilmeldinger er startet - så slå til nu for at sikre jer en plads. Læs mere og book her.

Dansehold:

​Her danser vi forskellige standard- og latinamerikanske danse, du kender fra fx Vild med Dans. For jer der vil investere i parforholdet.

​For dig uden dansepartner. Her danser vi standard- og latindans, eksempelvis vals, tang, quick step, jive og samba. Masser af motion, sjov og dans.

  • Yoga, meditation & velvære - klik HER

For dig som bare trænger til kvalitetstid og mere kontakt til din krop med styrke-, smidigheds- og yogaøvelser samt mindfulness og meditation. Ren kvalitetstid for en selv.

​Et festlig kombinationsarrangement med lækker middag og vinsmagning i vores selskabslokale til dansepar uden erfaring fra danseskoler.

​Hvis dansen skal optimeres det sidste inden den store dag.


DANS FOR VOKSNE

At gå til Pardans kan være en god måde at investere i og at bruge tid med sin partner, hvor man ofte får en helt ny side at se i sit forhold. Vi kalder det også kæreste- og kvalitetstid - 'Parterapi uden ord'.

Dansetimerne i pardans kan både være underholdende, intime, sjove og festlige, og det er derfor en rigtig god måde at bruge tid sammen på udenfor hjemmets fire vægge.

Nyt begynderehold for par er i kalenderen med start i marts 2022 - har I mon fået reserveret jeres plads? Der er rift om pladserne og vi melder altid ud med ventelister, så man skal ikke tænke for længe over, om man skal investere i sit parforhold med pardans.

Pardans hos Hørning Dans er bare en lidt anderledes oplevelse. Ud over dans og godt samvær byder huset altid på vin, da danselæreren også er DK mester i vinsmagning 2017 og altid har en spændende vin i ærmet, som danseholdene må smage.

Vil du vide mere om Hørning Husets vinunivers i en multiarena på Amager, så klik her.​

Annette og Peter Hørning bag alle de voksne par-dansehold. Annette har Ballroom Fitness tm danseholdene for singledanseren.

Ballroom Fitness tm

Har du ikke dansepartner, men ønsker at lære at danse, så er Ballroom Fitness svaret: Masser af motion og dans indenfor Standard- & Latindans som Cha cha cha, vals, Samba, Tango, Paso d. mv. og hvor man virkelig får sved på panden. Ballroom Fitness er absolut sjov og ikke mindst underholdende dans og motion i skøn kombination. Singledans og motion, så det batter

Tilmelding:​​

Du er nu på danseskolens hjemmeside. Vi starter nye parhold i standard- & latindance primo marts.

Kontakt os gerne for yderligere information på info@horningdans.dk

Events & lukkedage
27-12-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Corona, dans og yoga
23-12-2021
Vi passer på hinanden her på danseskolen og efterlever alle krav og restriktioner i forhold til Corona.
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-11-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i marts.
Læs mere...
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
01-09-2021
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk