​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

For voksne

Velkommen til vores danseskole - vi har dans for både par og for dig, som ikke har en partner at danse med. Og vi har skøn Diva Jazzballet og vi har Dance yoga.​ Se under her.

Pardans- klik HER

​I dansesæsonen fra september har vi POP UP intensive dansehold for par. Her danser vi forskellige standard- og latinamerikanske danse, du kender fra fx Vild med Dans. For jer der vil investere i parforholdet samt gerne vil lære at danse og bruge tid sammen i nogle intensive dage. Det er ren investering for parforholdet (OG man får et glas dejligt køligt vin i pausen på et par minutter, da danselæreren er uddannet Sommerlier). Nye dansehold starter til september, oktober og november og der er åbent for bookinger nu. Slå til nu for at sikre jer pladserne på de nye POP UP intensive dansekurser med Peter og Annette Hørning.

  • Ballroom Fitness - klik HER

​For dig uden dansepartner. Her danser vi standard- og latindans, eksempelvis vals, tango, quick step, jive og samba. Masser af motion, sjov og dans. Vi har fitnesstøj på og sveder, smiler og har en fest. Problemet med dette her dansekoncept er, at man bliver lidt afhængig, for det er bare skøn musik og masser af skønne danse. Løbende nye hold - start når du vil.

  • Diva Jazzballet - klik HER

Diva Jazzballet er for dig, der bare trænger til at komme lidt ned i hofterne og kroppen, mens du smiler. Vi danser i vores favorittøj, som måske har forputtet sig, eller som vi sjældent har mulighed for at tage på (for lidt festivitas i en travl hverdag). Danseholdet er med let feminin dansekoreografi og et glas kølige bobler til at starte den gode Jazzballettime på. "Hvorfor lade sig begrænse" er mottoet hos Annette, der underviser Diva Jazz. Skønne små 3 ugers dansekurser. Kig ind her.

  • Dance yoga - klik HER

For dig som bare trænger til kvalitetstid og mere kontakt til din krop med styrke-, smidigheds- og yogaøvelser samt mindfulness og meditation. Ren kvalitetstid for en selv, hvor vi kombinerer livsglæden og styrken fra dansen verden med selvindsigten, kropsbevidstheden via vejrtrækning fra yogaens verden. Løbende nye hold.

  • Dinner & Dance - klik HER​

​Et festlig kombinationsarrangement med lækker middag og vinsmagning i vores selskabslokale til dansepar uden erfaring fra danseskoler. Dans og middag for bare en aften i byen, som er lidt anderledes.

  • Brudevals - klik HER

​Hvis dansen skal optimeres det sidste inden den store dag

Voksendans - med eller uden dansepartner? Spirituelle yoga-worshops?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP spirituelle yoga-workshops.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i juni og oktober. Børnehold starter i september.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

​DANS FOR VOKSNE

At gå til Pardans kan være en god måde at investere i og at bruge tid med sin partner, hvor man ofte får en helt ny side at se i sit forhold. Vi kalder det også kæreste- og kvalitetstid - 'Parterapi uden ord'.

Dansetimerne i pardans kan både være underholdende, intime, sjove og festlige, og det er derfor en rigtig god måde at bruge tid sammen på udenfor hjemmets fire vægge.

Nye dansehold for par er i kalenderen med start i maj 2023 - har I mon fået reserveret jeres plads? Der er rift om pladserne (martsholdet melder udsolgt) og vi melder altid ud med ventelister, så man skal ikke tænke for længe over, om man skal investere i sit parforhold med pardans.

Pardans hos Hørning Dans er bare en lidt anderledes oplevelse. Ud over dans og godt samvær byder huset altid på vin, da danselæreren også er DK mester i vinsmagning 2017 og altid har en spændende vin i ærmet, som danseholdene må smage.

Vil du vide mere om Hørning Husets vinunivers i en multiarena på Amager, så klik her.​

​Annette og Peter Hørning underviser pardanserne og kalder danseholdene for 'parterapi uden ord', hvor det er kroppen, samværet, nærværet og kontakten til sin dansepartner, når man går til pardans hos Hørning Dans (at Annette er terapeut og sexolog skinner nogle gange igennem, da hun gerne opfordrer til at man lige giver sin dansepartner et kys eller et lille klap, når man har gjort det godt med sine dansetrin).

Hos Hørning Dans er humoren og livsglæden - ligesom det gode glas vin i pausen på et par minutter - en vigtig del af at gå til dans.

Ballroom Fitness tm

Har du ikke dansepartner, men ønsker at lære at danse, så er Ballroom Fitness svaret: Masser af motion og dans indenfor Standard- & Latindans som Cha cha cha, vals, Samba, Tango, Paso d. mv. og hvor man virkelig får sved på panden. Både Peter og Annette er uddannet Ballroom Fitness tm instruktører.

Ballroom Fitness er en absolut sjov og ikke mindst underholdende danstime og motion i skøn kombination. Singledans og bevægelse, så det batter. Værk sikker på at få en af pladserne og se mere her.

​Kontakt os gerne for yderligere information på  info@horningdans.dk

Her finder du info. omkring lukkedage og EVENTS

​Peter og Annette: "Har du en partner og ønsker du at investere i dit parforhold, så er det oplagt at gå til pardans hos Hørning Dans. Her italesætter vi gerne, hvad det gør ved os som mennesker, når vi prioriterer samvær, tæthed, samarbejde og en masse koncentration i samklang med nærvær. Alt sammen noget som er med til at skabe livskvalitet, smil og en følelse af glæde."

Hvis det lyder som noget for jer og I kunne tænke jer en af pladsern på de nye Forårsdansehold fra ultimo maj, så book her.

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.