​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

Nyt HOLD FRA marts

​Vi tager livsglæden og den hurtige, kreative energi samt elegancen fra dansens verden med kropsbevidst, hofter / skuldre og blander det med roen, selvindsigten og spiritualiteten fra yogaens verden i dette skønne danse- & yogakoncept. Lette trin og yoga i den blidere ende.

Dance yoga med barre træning

​​Med underviser Annette Hørning, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation, spiritualitet, vejrtrækning samt kropskontrol er i fokus, er det ikke kedeligt.

Dance yoga kan - med både lette begynderdansetrin i Salsa, Samba, Rumba og Cha cha cha samt yogaens potentialer - være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness. Ved at være med i dette koncept er der ikke tid til tankemylder, stress og andet.

Vi er koncentrerede og danser i let koreografi omkring barren og tager styrken med ind i lette dansetrin, så der både er noget for hofterne, skuldre og lår. 

Se de nyeste hold om tirsdagen længere nede.

Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents og Dance camps.
Læs mere →
Voksendans - med eller uden dansepartner?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i september 2022.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Af underviser Annette Hørning - danselærer, yogalærer og spirituel underviser:

"Dette yoga-dansekoncept er sat op med fokus på at være kvinde og få det bedste frem i os selv, kropskontakten, hofterne og skulderne samt et fokus på at være til i nuet. Jeg har gennem mange år med dansen, der skaber livsglæde, fundet en retning, hvor det kan kombineres med yogaens øvelser, barretræningen, vejrtrækningen og ikke mindst selvindsigten, som kan aktivere det indre arbejde i retning til en bedre livssti og meget mere livskvalitet.

Og jeg italesætter spiritualiteten, som er en vital del i min yogapraksis og undervisning. Jeg har undervist i spiritualitet i flere år med meditation, healing, ændrede bevidsthedstilstande og da yogaen i sin essens er bygget om omkring krop, sind og ånd, så er det også temaet i undervisningen her."

Nye startdatoer

Dance Yoga & Barre:

Tirsdage kl. 19.15-20.45.

Starttidspunkt: D. 14. marts 2023.

6 ugers yogakursus.

Book her

Dance Yoga & Barre:

Tirsdage kl. 19.15-20.45.

Starttidspunkt: D. 31. januar 2023.

10 ugers yogakursus.

Fuld booket

Pris:

- 6 ugers Dance Yoga-kursus á 1,5 time: 895,- Dkk - se her

- Særpris for Hørningdansere - kontakt Annette på info@horningdans.dk

​​

Hvad er Dance Yoga?

Denne motionsform med Latin dance-grundtrine i kombination med yoga giver dig muligheden for at få afstresset dit system for myldertanker, bekymringer, kontrol, udfordringer samt pligter fra hverdagen. Det er din egen velværetid, så i timerne med Dance Yoga, er der ikke tid til tanker om andet end at være til her og nu i din egen kvalitetstid.

Man skal ikke have været danser eller garvet yoga-udøver. Konceptet er for begyndere og letøvet.

Dance Yoga går ud på at træne de skønne Latin dance-grundtrin hver gang, hvor der vil være fokus på styrke, hofter, stræk og dansetrin samt guidede vejrtrækningsøvelser. Dette kombineres med både Hatha og Yin yoga på gulvet og på en yogamåtte samt omkring barren.

Der vil altid være en guidet afspænding i slutningen af lektionen.

"Det er din mulighed for at finde ind til din egen ro, din egen kvalitetstid samt få kontakt til din krop og ikke mindst din vejrtrækning.''

Book din plads allerede nu for at sikre dig en af pladserne på dette VELVÆRE kursus enten tirsdage H​ER.

Holdet her henvender sig til kvinder – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge og hvor man føler sig mødt. 

Holdet er for dig, som trænger til at gøre noget for dig selv i faste rammer og med den samme underviser, det samme hold og et fællesskab, hvor man bydes på en skøn kop te efterfølgende.

Velværeholdene - som de kaldes - har fokus på mindfulness og stressreduktion i en travl hverdag med kompetente undervisere, som har gået vejen selv og har uddannelse og indsigt bag ord, træning og handling.

Annette Hørning er danselærer, uddannet yogalærer, terapeut og uddannet sexolog samt spirituel underviser/rådgiver. Bente Højmark (som kan komme som vikar) er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet yogalærer.

  • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende? Kvalitetstid for dig selv?
  • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fri og fit? Elsker du musik og bevægelse?
  • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse? At få fat i åndedrættet?
  • Har du prøvet forskellige træningsformer, hvor man kun er liggende på gulvet, hvor du måske keder dig i længden? Kunne du tænke dig at få lidt Latin dance ind i din træning, så livslysten kan vækkes endnu mere i kombination med yogaens stræk og styrkende øvelser?

Så er du kommet til det rette sted. Der er begrænset med pladser, så slå endelig til nu. Livsglæden fra dansens verden og selvindsigten fra yogaens univers er sat sammen i et skønt blend, hvor vi mærker en forskel i Dance Yoga.

Læs mere om spirituel yoga i Hørning Huset her.

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.