instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

  Nyt!

  Vi tager livsglæden og den hurtige, kreative energi fra dansens verden og blander det med roen, selvindsigten og spiritualiteten fra yogaens verden i dette skønne danse- & yogakoncept:

  Dance yoga med barre træning

Med Dance Yoga og underviser Annette Hørning, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation, spiritualitet samt kropskontrol er i fokus, er det ikke kedeligt.

Dance yoga kan - med både lette begynderdansetrin i Salsa, Samba, Rumba og Cha cha cha samt yogaens potentialer - være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness.

Vi danser i let koreografi omkring barren og tager styrken med ind i trinene, så der både er noget for hofterne, skuldre og lår.​

  Af underviser Annette Hørning - danselærer, yogalærer og spirituel underviser:

  "Dette yoga-dansekoncept er sat op med fokus på at være kvinde og få det bedste frem i os selv, kropskontakten, hofterne samt et fokus på at være til i nuet. Jeg har gennem mange år med dansen, der skaber livsglæde, fundet en retning, hvor det kan kombineres med yogaens øvelser, barretræningen, vejrtrækningen og ikke mindst selvindsigten, som kan aktivere det indre arbejde i retning til en bedre livsstil."

Dance Yoga & Barre:

Tirsdage kl. 17.45-19.15

8 ugers velvære-kursus

Starttidspunkt:

- Book 8 uger fra d. 25. jan. her

Dance Yoga & Barre:

Mandage kl. 17.45-19.15

5 ugers velvære-kursus

Starttidspunkt:

- Book 5 uger fra d. 28. feb. her

Priser

- 8 ugers Dance Yoga-kursus á 1,5 time: 1.095,- Dkk

- 5 ugers Dance Yoga-kursus á 1,5 time: 695,- Dkk

​​

Hvad er Dance Yoga?

Denne motionsform med Latin dance-grundtrine i kombination med yoga giver dig muligheden for at få afstresset dit system for myldertanker, bekymringer, kontrol, udfordringer samt pligter fra hverdagen. Det er din egen velværetid, så i timerne med Dance Yoga, er der ikke tid til tanker om andet end at være til her og nu i din egen kvalitetstid.

Man skal ikke være danser eller garvet yoga-udøver.

Konceptet er for begyndere og letøvet.

Dance Yoga går ud på at træne de skønne Latin dance-grundtrin hver gang, hvor der vil være fokus på styrke, hofter, stræk og dansetrin samt guidede vejrtrækningsøvelser. Dette kombineres med både Hatha og Yin yoga på gulvet og på en yogamåtte samt omkring barren.

Der vil altid være en guidet afspænding i slutningen af lektionen.

"Det er din mulighed for at finde ind til din egen ro, din egen kvalitetstid samt få kontakt til din krop og ikke mindst din vejrtrækning.

Book din plads allerede nu for at sikre dig en af pladserne på dette VELVÆRE kursus HER.

Underviser er Annette Hørning og Bente S. Højmark:

Holdet her henvender sig til kvinder i alderen 30-70 år – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge og hvor man føler sig mødt.

Velværeholdene - som de kaldes - har fokus på mindfulness og stresreduktion i en travl hverdag med kompetente undervisere, som har gået vejen selv og har uddannelse og indsigt bag ord, træning og handling.

Bente Højmark er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet yogalærer. Annette Hørning er danselærer, terapeut og uddannet sexolog samt spirituel underviser/rådgiver.

 • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende?
 • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fri og fit? Elsker du musik og bevægelse?
 • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse?
 • Har du prøvet forskellige træningsformer, hvor man kun er liggende på gulvet, hvor du måske keder dig i længden? Kunne du tænke dig at få lidt Latin dance ind i din træning, så livslysten kan vækkes endnu mere i kombination med yogaens stræk og styrkende øvelser?

Så er du kommet til det rette sted. Der er begrænset med pladser, så slå endelig til nu.​


Yogatræning & Corona:

Vi møder ind omklædt ca. 5-7 min., før lektionen starter. Man har mundbind på, når man ankommer og går fra sin yogatime. Når man er i yogaloungen og laver yoga (udøver sport) er Coronarestriktionerne ikke, at man skal have mundbind på. Ej skal man vise Coronapas.

Vi kan hænge overtøjet i garderoben og gårdhaven, så vi fordeler os over et større areal. Husk at vi skal holde afstand, både når vi sidder ned for at tage sko af og på og når vi bevæger os rundt i garderoben, på trappen og i gårdhaven (med mundbind).

Vi vil sørge for, at der er gjort rent og sprittet i salen i bunden af huset, hvor Barre- /yogaholdet er. Der luftes tit ud, både mellem de forskellige hold i salene. Vi vil gøre alt for, at man føler sig tryg, mødt og velkomne, så du finder sprit og skilte mange steder i huset vedr. Corona. På gulvet har man anviste pladser, så der holdes afstand og regler efterleves.

I skal selv have en yogamåtte samt et tæppe med. Man er også velkommen til at tage en pude og/ eller håndklæde med samt vand.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt endelig danseskolen på info@horningdans.dk

Events & lukkedage
27-12-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Corona, dans og yoga
23-12-2021
Vi passer på hinanden her på danseskolen og efterlever alle krav og restriktioner i forhold til Corona.
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-11-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i marts.
Læs mere...
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
01-09-2021
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk