​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

​Nyt!

Vi tager livsglæden og den hurtige, kreative energi samt elegancen fra dansens verden med kropsbevidst, hofter / skuldre og blander det med roen, selvindsigten og spiritualiteten fra yogaens verden i dette skønne danse- & yogakoncept:

Dance yoga med barre træning

​​Med Dance Yoga og underviser Annette Hørning, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation, spiritualitet samt kropskontrol er i fokus, er det ikke kedeligt.

Dance yoga kan - med både lette begynderdansetrin i Salsa, Samba, Rumba og Cha cha cha samt yogaens potentialer - være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness. Ved at være med i dette koncept er der ikke tid til tankemylder, stress og andet.

Vi er koncentrerede og danser i let koreografi omkring barren og tager styrken med ind i trinene, så der både er noget for hofterne, skuldre og lår. 

Se de nye hold om tirsdagen samt søndagen længere nede.

Voksendans - med eller uden dansepartner?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i august samt i september 2022.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents, Dance camps & Tik Tok-dans.
Læs mere →
Corona, dans og yoga
Vi passer på hinanden her på danseskolen
Læs mere →
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Af underviser Annette Hørning - danselærer, yogalærer og spirituel underviser:

"Dette yoga-dansekoncept er sat op med fokus på at være kvinde og få det bedste frem i os selv, kropskontakten, hofterne og skulderne samt et fokus på at være til i nuet. Jeg har gennem mange år med dansen, der skaber livsglæde, fundet en retning, hvor det kan kombineres med yogaens øvelser, barretræningen, vejrtrækningen og ikke mindst selvindsigten, som kan aktivere det indre arbejde i retning til en bedre livssti og meget mere livskvalitet."

Dance Yoga & Barre:

Tirsdage kl. 17.30-18.00

Starttidspunkt: D. 16. aug.

6 ugers yogakursus

Book her

Dance Yoga & Barre:

Tirsdage kl. 17.30-18.00

Starttidspunkt: D. 16. aug.

12 ugers yogakursus

Book her

Dance Yoga & Barre:

Søndage kl. 13.00-14.30

Starttidspunkt: D. 14. aug.

6 ugers yogakursus

Book her

Pris:

- 6 ugers Dance Yoga-kursus á 1,5 time: 745,- Dkk - se her

- 12 ugers Dance Yoga-kursus á 1,5 time: 1.695,- Dkk - se her

​​

Hvad er Dance Yoga?

Denne motionsform med Latin dance-grundtrine i kombination med yoga giver dig muligheden for at få afstresset dit system for myldertanker, bekymringer, kontrol, udfordringer samt pligter fra hverdagen. Det er din egen velværetid, så i timerne med Dance Yoga, er der ikke tid til tanker om andet end at være til her og nu i din egen kvalitetstid.

Man skal ikke have været danser eller garvet yoga-udøver. Konceptet er for begyndere og letøvet.

Dance Yoga går ud på at træne de skønne Latin dance-grundtrin hver gang, hvor der vil være fokus på styrke, hofter, stræk og dansetrin samt guidede vejrtrækningsøvelser. Dette kombineres med både Hatha og Yin yoga på gulvet og på en yogamåtte samt omkring barren.

Der vil altid være en guidet afspænding i slutningen af lektionen.

"Det er din mulighed for at finde ind til din egen ro, din egen kvalitetstid samt få kontakt til din krop og ikke mindst din vejrtrækning.''

Book din plads allerede nu for at sikre dig en af pladserne på dette VELVÆRE kursus enten mandage eller tirsdage H​ER.

​Underviser er Annette Hørning og Bente S. Højmark:

Holdet her henvender sig til kvinder – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge og hvor man føler sig mødt. Holdet er for dig, som trænger til at gøre noget for dig selv i faste rammer og med den samme underviser, det samme hold og et fællesskab, hvor man bydes på en skøn kop te efterfølgende.

Velværeholdene - som de kaldes - har fokus på mindfulness og stresreduktion i en travl hverdag med kompetente undervisere, som har gået vejen selv og har uddannelse og indsigt bag ord, træning og handling.

Bente Højmark er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet yogalærer. Annette Hørning er danselærer, uddannet yogalærer, terapeut og uddannet sexolog samt spirituel underviser/rådgiver.

  • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende?
  • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fri og fit? Elsker du musik og bevægelse?
  • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse?
  • Har du prøvet forskellige træningsformer, hvor man kun er liggende på gulvet, hvor du måske keder dig i længden? Kunne du tænke dig at få lidt Latin dance ind i din træning, så livslysten kan vækkes endnu mere i kombination med yogaens stræk og styrkende øvelser?

Så er du kommet til det rette sted. Der er begrænset med pladser, så slå endelig til nu.

Yogatræning & Corona:

Vi møder ind omklædt ca. 5-7 min., før lektionen starter.

​Vi kan hænge overtøjet i garderoben og gårdhaven, så vi fordeler os over et større areal. Husk at vi skal holde afstand, både når vi sidder ned for at tage sko af og på og når vi bevæger os rundt i garderoben, på trappen og i gårdhaven.

Vi vil sørge for, at der er gjort rent og sprittet i salen i bunden af huset, hvor yogaholdet er. Der luftes tit ud, både mellem de forskellige hold i salene. Vi vil gøre alt for, at man føler sig tryg, mødt og velkomne, så du finder sprit og skilte mange steder i huset vedr. Corona - trods lempelser.

Det anbefales selv have en yogamåtte samt et tæppe med. Man er også velkommen til at tage en pude og/ eller håndklæde med samt vand. Der er muligt at låne en måtte og forskellige props.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt endelig danseskolen på info@horningdans.dk

Se de nye Dance Yoga-kurser med start i august:

om tirsdagen og om søndagen HER

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.