​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

POP uP workshops:

Spirituel yoga, Dance yoga, barretræning, guidet meditation og afspænding.​ 

Velkommen til yoga og velvære events med Annette Hørning.

POP UP Dance yoga med barre træning

​​Her i den kolde tid - når underviser Annette Hørning bag yoga workshops ikke er i dansehuset Villa Hørning i Spanien - finder du skønne og givende, intensive POP UP yoga-workshops, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation, spiritualitet, vejrtrækning samt kropskontrol er i fokus. 

Dance yoga med barretræning og meditation kan - med både lette begynderdansetrin i Salsa, Samba, Rumba og Cha cha cha samt yogaens potentialer - være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness. 

Kvalitetstid

Ved at være med i dette koncept er der ikke tid til tankemylder, stress og andet. Det er din kvalitetstid og dit valg for at gøre noget godt for dig selv.

De intensive yoga-workshops er healende og kan med de spirituelle meditationer, som Annette laver i slutningen af hver yogalektion, være bevidsthedsudvidende og guidende til en efterfølgende bedre hverdag.

Niveauet er for begyndere og kun let øvet indenfor yogaen. I den spirituelle yoga er der elementer fra Yin yoga, Hatha yoga og solhilsner. Hver lektion er forskellig og man kan booke de forskellige POP UP workshops uafhængig af hinanden.  Men slå til i god tid for at sikre dig en plads.

Voksendans - med eller uden dansepartner? Yoga? Stram op?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP yogakurser.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i februar
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

POP up intensive yoga-workshops

POP UP intensiv workshop:

Spirituel yoga, Dance yoga, barretræning, afspænding og vejrtrækningsøvelser. Hver gang med guidet spirituel meditation.

Søndag er der gongbad og cacaoceremoni.

Tidspunkter:

- Fredag d. 29/3 kl. 18.00-20.30

- Lørdag d. 30/3 kl. 12.00-14.30

- Søndag d. 31/3 kl. 14.00-17.30

Book her

POP UP intensiv workshop - for BF-dansere:

Spirituel yoga, Dance yoga, barretræning, afspænding og vejrtrækningsøvelser. Hver gang med guidet spirituel meditation.

Søndag er der gongbad og cacaoceremoni.

Tidspunkter:

- Fredag d. 29/3 kl. 18.00-20.30

- Lørdag d. 30/3 kl. 12.00-14.30

- Søndag d. 31/3 kl. 14.00-17.30

Book her

Af underviser Annette Hørning - danselærer, yogalærer og spirituel underviser:

"Dette yoga-dansekoncept er sat op med fokus på at være kvinde og få det bedste frem i os selv, kropskontakten, hofterne og skulderne samt et fokus på at være til i nuet.

Jeg har gennem mange år med dansen, der skaber livsglæde, fundet en retning, hvor det kan kombineres med yogaens øvelser, barretræningen, vejrtrækningen og ikke mindst selvindsigten, som kan aktivere det indre arbejde i retning til en bedre livssti og meget mere livskvalitet, livsglæde og ikke mindst kropsglæde.

Og jeg italesætter spiritualiteten, som er en vital del i min yogapraksis og undervisning. Jeg har undervist i spiritualitet i flere år med meditation, healing, ændrede bevidsthedstilstande  samt clairvoyance,- og da yogaen i sin essens er bygget om omkring krop, sind og ånd, så er det også temaet i undervisningen her.

Pris pr workshop:

- POP UP yoga-workshop over 3 dage: Kr. 995,- (665,- for BF-dansere)

Prisen inkluderer: Fredag: 2,5 times dance yoga med afspænding og mindfulness. Lørdag: 2,5 times barretræning og spirituel yoga, mindfulness og lang meditationsafspænding med ild. Søndag: 3,5 time med både dance yoga, barretræning, afspændingsyoga, meditation samt gongbad og cacaoceremoni.

Man kan booke alle eller plukke en eller flere workshops ud, som passer ind ind i ens vinter- og forårsmåneder. Hvert måned har sit eget tema. I marts er temaet transformation og indsigt i potentialer, egenkærlighed og velvære samt farvel til begrænsninger.

Alle yogaøvelser er med et spirituelt afsæt og alle dage afsluttes med guidet meditation. Der vil være te, frugt, snacks og selvfølgelig kølige bobler i slutningen af hver dags yoga og transformation - book din plads her

​​

Man skal ikke have været proff. danser eller garvet yoga-udøver for at deltage i de intensive POP UP yoga-workshops hos Annette. Man bliver guidet ind i alle yogapositioner, øvelser, afspændinger og meditationer.

Konceptet er for begyndere og letøvet indenfor yogaens verden.

Det er din mulighed for at finde ind til din egen ro, din egen kvalitetstid samt få kontakt til din krop, dine ønsker for livet og ikke mindst din vejrtrækning.

Der vil være en guidet transpersonlig afspænding i slutningen af alle workshopsdage.

Total velvære og egen kvalitetstid​

De intensive POP UP yoga-workshops er for dig, som trænger til at gøre noget for dig selv i smukke rammer og med den samme underviser, det samme hold og et fællesskab, hvor man bydes på en skøn kop te/ kølige bobler efterfølgende.

Velværeholdene - som de kaldes - har fokus på mindfulness og stressreduktion i en travl hverdag med kompetent underviser, som har gået vejen selv og har uddannelse og indsigt bag ord, træning og handling og med en spirituel tilgang til yoga, dans, bevægelse og kropsbevidsthed.

Ud over de skønne POP UP intensive yoga-workshops afholder Annette Hørning også retreats i Malagas bjerge, hvor dansehuset "Villa Hørning" - som de selv ejer - med yoga, dans, wellness, meditationer, kvindecirkler og selvudvikling. ​

Når du har været med til en workshop hos Annette, har du muligheden for at booke og få tilsendt ugentlige videoer fra Spanien med øvelser, meditationer og ord om selvindsigt.

Kvalitestid​

  • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende? Kvalitetstid for dig selv?
  • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fri og fit? Elsker du musik og bevægelse?
  • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse? At få fat i åndedrættet? At blive mødt og set?
  • Har du prøvet forskellige træningsformer, hvor man kun er liggende på gulvet, hvor du måske keder dig i længden? Kunne du tænke dig at få lidt Latin dance ind i din træning, så livslysten kan vækkes endnu mere i kombination med yogaens stræk og styrkende øvelser?

Så er du kommet til det rette sted til yoga med Annette. Der er begrænset med pladser, så slå endelig til nu. Livsglæden fra dansens verden og selvindsigten fra yogaens univers er sat sammen i et skønt blend, hvor vi mærker en forskel i Dance Yoga.​

-Læs mere om spirituel yoga i Hørning Huset her.

HVAD ER DANCE YOGA?

Denne motionsform med Latin dance-grundtrin i kombination med yoga giver dig muligheden for at få afstresset dit system for myldertanker, bekymringer, kontrol, udfordringer samt pligter fra hverdagen. Det er din egen velværetid, så i timerne med Dance Yoga, er der ikke tid til tanker om andet end at være til her og nu i din egen kvalitetstid.

Dance Yoga går ud på at træne de skønne Latin dance-grundtrin hver gang, hvor der især vil være fokus på styrke, hofter, stræk og dansetrin samt guidede vejrtrækningsøvelser. Aktivt, effektivt og med et smil på læben.

Dansetrinene kombineres med både Hatha og Yin yoga på gulvet og på en yogamåtte samt omkring barren. Konceptet favner både krop, sind og ånd.

Man kan medbringe sin egen måtte og evt. et tæppe. Alt hvad vi skal bruge findes ellers i den smukke dansesal i Hørning Huset, hvor yoga-workshoppen afholdes.

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.