​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

POP uP workshops:

Spirituel yoga, Dance yoga, barretræning, guidet meditation og afspænding.​ 

Velkommen til yoga og velvære events med Annette Hørning.

POP UP Dance yoga med barre træning

​​Her i den kølige tid efter sommeren - når underviser Annette Hørning bag yoga workshops ikke er i dansehuset Villa Hørning i Spanien - finder du skønne og givende, intensive spirituelle POP UP yoga-workshops, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation, spiritualitet, vejrtrækning samt kropskontrol er i fokus. 

"Til Annette's yoga workshops er der en drejning mod spiritualitet og intuition, klarfølelse og sansning med kvalitet og indsigt, mens der er sat krop og vejrtrækning på . Da Annette's baggrund som clairvoyant og medium med mange års erfaring og praksis kendetegner danseskolens yogatimer, så er det en anderledes, intensiv og givende workshop, hvor der også er fokus på spiritualitet i alle øvelser. Det er ren selvforkælelse i smukke omgivelser og trygge rammer og for alle uanset erfaring indenfor dans, yoga eller clairvoyance og healing".​

De spirituelle yoga-workshops er for KVINDER og er en skøn cocktail og kombination af Dance yoga, barretræning, Hatha- og yin yoga samt meditation, hvor det er lette begynderdansetrin i Salsa, Samba, Rumba og Cha cha cha der kombineres med yogaens givende stræk. Disse workshops er din vej ind i mere selvindsigt, velvære, selvindsigt, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness med guidede meditationer og mindfulness, hvor der er fokus på at connecte til din kvindelighed, vejrtrækning, sanselighed og krop.

Kvalitetstid

Det er din kvalitetstid og dit valg for at gøre noget godt for dig selv. 

- Til workshoppen i september er temaet transformation og efterårs Equinox med indsigt i potentialer, egenkærlighed og velvære samt farvel til begrænsninger med fokus på overgangen til efteråret og personlig vækst, farvel til gamle mønstre, indsigt, intuition og velvære. 

- Til workshoppen i december er der fokus på nye tanker, nyt år, ønsker for 2025, sansning og velvære, indsigt, flere potentialer, farvel til gamle mønstre, indsigt, intuition og personlig vækst. Konceptet favner både krop, sind og ånd.


De intensive yoga-workshops er healende og kan med de spirituelle meditationer, som Annette laver i slutningen af hver yogalektion, være bevidsthedsudvidende og guidende til en efterfølgende bedre hverdag med mere mindfulness, bevidsthed og ro.

Men slå til i god tid for at sikre dig en plads. Der er sat to datoer i kalenderen og de afholdes uafhængigt af hinanden.​

Voksendans - med eller uden dansepartner? Spirituelle yoga-worshops?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP spirituelle yoga-workshops.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i juni og oktober. Børnehold starter i september.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

POP up intensive yoga-workshops

SEPTEMBER:​

POP UP intensiv workshop:

Spirituel yoga, Dance yoga, barretræning, afspænding og vejrtrækningsøvelser. Hver gang med guidet spirituel meditation.

Søndag er der gongbad og cacaoceremoni.

Tidspunkter september:

- Fredag d. 20/9 kl. 18.00-20.30

- Lørdag d. 21/9 kl. 12.00-15.30

- Søndag d. 22/9 kl. 14.00-17.30

Book her

Er du Ballroom Fitnessdanser, så bookes din workshop med rabatpris her.​

DECEMBER:​

POP UP intensiv workshop:

Spirituel yoga, Dance yoga, barretræning, afspænding og vejrtrækningsøvelser. Hver gang med guidet spirituel meditation.

Søndag er der gongbad og cacaoceremoni.

Tidspunkter december:

- Fredag d. 27/12 kl. 18.00-20.30

- Lørdag d. 28/12 kl. 12.00-15.30

- Søndag d. 29/12 kl. 14.00-17.30

Book her

​Er du Ballroom Fitnessdanser, så bookes din workshop med rabatpris her.​

Pris pr workshop:

- POP UP yoga-workshop over 3 dage: Kr. 995,- (Kr. 665,- for BF-dansere).

Prisen inkluderer: Fredag: 2,5 times dance yoga med afspænding og mindfulness. Lørdag: 3,5 times barretræning og spirituel yoga, mindfulness og lang meditationsafspænding med ild, intuitive øvelser og latin dance. Søndag: 3,5 time med både dance yoga, barretræning, afspændingsyoga, meditation samt gongbad, ild og cacaoceremoni.

Man kan booke alle eller plukke en eller flere workshops ud, som passer ind ind i ens efterår og vinter. Hver yoga-workshop har sit eget tema og alle yogaøvelser er med et spirituelt afsæt. 

Der vil være te, frugt, snacks og selvfølgelig kølige bobler i slutningen af hver dags yoga og transformation.

Man skal ikke have været proff. danser eller garvet yoga-udøver for at deltage i de intensive POP UP yoga-workshops hos Annette. Man bliver guidet ind i alle yogapositioner, øvelser, afspændinger og meditationer. Yogaen er i den lettere ende, så kvinden uden eller med lidt yoga- og danseerfaring kan være med. Konceptet er for begyndere og letøvet indenfor yogaens verden.

Det er din mulighed for at finde ind til din egen ro, din egen kvalitetstid samt få kontakt til dig selv, dine sanser, dine ønsker for livet og ikke mindst din vejrtrækning og krop.

Der vil være en guidet transpersonlig afspænding i slutningen af alle workshopsdage.

Book allerede din plads her da der vil være begrænset med pladser.

Total velvære og egen kvalitetstid​

Af underviser Annette Hørning - danselærer, yogalærer og spirituel underviser:

"Dette yoga-dansekoncept er sat op med fokus på at være kvinde og få det bedste frem i os selv, kropskontakten, hofterne og skulderne samt et fokus på at være til i nuet.

Jeg har gennem mange år med dansen, der skaber livsglæde, fundet en retning, hvor det kan kombineres med yogaens øvelser, barretræningen, vejrtrækningen og ikke mindst selvindsigten, som kan aktivere det indre arbejde i retning til en bedre livssti log meget mere livskvalitet, livsglæde, selvindsigt og ikke mindst kropsglæde.

De intensive POP UP yoga-workshops er nogle skønne timer med velvære for dig, som trænger til at gøre noget for dig selv i den smukke dansesal, hvor der er fokus på mindfulness og stressreduktion i en travl hverdag.

Jeg italesætter spiritualiteten, som er en vital del i min yogapraksis og undervisning og guider dig igennem alle øvelser. Jeg har undervist i spiritualitet i flere år med meditation, healing, ændrede bevidsthedstilstande samt clairvoyance og haft masser af klienter gennem huset her,- og da yogaen i sin essens er bygget op omkring krop, sind og ånd, så er det også temaet i undervisningen til mine yoga-workshops. Det er ren velvære".

Kvalitestid​

  • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende? Kvalitetstid for dig selv?
  • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fri og fit? Elsker du musik og bevægelse? Er du nysgerrig på det spirituelle?
  • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse? At få fat i åndedrættet? At blive mødt og set?
  • Har du prøvet forskellige træningsformer, hvor man kun er liggende på gulvet, hvor du måske keder dig i længden? Kunne du tænke dig at få lidt Latin dance ind i din træning, så livslysten kan vækkes endnu mere i kombination med yogaens stræk og styrkende øvelser?

Så er du kommet til det rette sted til yoga med Annette. Livsglæden fra dansens verden og selvindsigten fra yogaens univers er sat sammen i et skønt blend, hvor vi mærker en forskel med krop, sind og ånd. 

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.