​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

Vigtig information

​Kære Hørningdansere
Myndighederne har onsdag aften informeret yderligere omkring den alvorlige situation i Danmark og har bedt alle om at vise ansvar og der skal der foretages yderligere tiltag til at holde epidemien med Corona virus i Danmark nede. Hørning Dans vælger på baggrund heraf naturligvis at følge disse nye retningslinjer og holder derfor lukket fra torsdag den 12. marts 2020.
Første aktivitet efter suspenderingsperioden vil, efter planen, være holdundervisning fra d. 14. april, hvorefter danseskolen forhåbentlig kører efter den normale ugeplan igen, med mindre andet anbefales af eller påbudt fra myndighederne. Hørning Dans håber derfor, at alle elever og forældre vil bakke op om ovenstående.

Vi vil opdatere status på FB og hjemmesiden her.

Pas godt på jer selv og vores skønne dansebørn.​

_______

DANS FOR BØRN

Dans og musik skaber glæde og samhørighed. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Her er vi alle en del af musik og dans. Vi synger, når der kan synges med og vi laver en masse små dansekoreografier - som vi øver og får lov til at folde vores personlige stil og udtryk ud i - uanset alder. Vi danser til masser af MGP og hitmusik. 

​Showdanser fra Hørning Dans til afdansningsbal.

Mere en blot en danseskole

Der er noget for alle her - forældre kan sidde i den hyggelige, overdækket gårdhave,- få sig et frikvarter og blive forkælet med ugens suppe og hjemmebagt brød (hverdage) med et køligt glas vin, eller morgenmad og snacks i weekenderne af husets kok, mens der danses. Baristaen vil sørge for god Café Latte, kvalitets-te og hjemmelavet iste, traubensaft o.a. Medbring gerne hele familien.

Vi ønsker at give en følelse af luksus og forkælelse i et fællesskab, hvor man ikke bare kun går til danseundervisning,- ligesom vi ønsker at inkludere forældre og de voksne dansere i vores smukke gamle hus med patina og den fineste, gamle dansesal.

Dans og musik skaber glæde og samhørighed. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Her er vi alle en del af musik og dans. Vi synger, når der kan synges med og vi laver en masse små dansekoreografier - som vi øver og får lov til at folde vores personlige stil og udtryk ud i - uanset alder. Vi danser til masser af MGP og hitmusik og på Showdans samt Hip hop er stilen totalt GIRLY STYLE.

​​

Hos Hørning Dans har vi ikke konkurrencedansere og vælger ikke at have det - vi har danseglade børn og unge, der får lov til at være sig selv 100% og få fyldt danseglæden ud den ene gang eller to om ugen, de vælger at gå til dans. Med den tilgang og filosofi ser vi, at eleverne vokser i selvtillid og selvværd. Man skal ikke forestille noget, men bare være sig selv med hang til danseglæde og interesse i at lære danse og at være en del af vores fællesskab.

Vores undervisere, der er tilknyttet danseskolen, har flere års undervisnings- og ikke mindst livserfaring med sig og ønsker at få det bedste frem i Hørningdanserne og herved skabe glæde og livskvalitet.​

​Søger du information om vores afdansningsbal - finder du det her.

Vores danseskole er bare lidt anderledes - og det er vi stolte af med dansetraditionen og de helt særlige rammer med den absolut smukkeste dansesal, og danseskolen der går næsten går 100 år tilbage i det store hvide hus på Amager. Vi er blandt Københavns ældste danseskoler fra 1925 og vi praler gerne af, at have de skønneste, glade dansebørn, der både kommer fra Amager og længere væk fra.

TILMELDING til vores dansekursus med start i MAJ foregår på danseskolens TILMELDINGSSIDE.

Se startdatoer, priser m.v. under de forskellige dansehold:

​​

MINISHOWDANS fra 3,5-5 år​​​

SHOWDANS fra 5-17 år

BALLET fra 4-8 år

HIP HOP Girly style - piger fra 8-16 år

Liker du os på Face Book får du altid de nyeste up dates - klik her.

COVID-19 og danseundervisning
12-03-2020
Undervisnigen hos Hørning Dans suspenderes fra tors. d. 12/3. Nærmere info. følger.
Læs mere...
Afdansningsballet 2020 AFLYST
26-02-2020
Alle familier har nu fået mails angående afdansningsballet d. 23/3
Læs mere...
Dans for børn og voksne - forårsdans fra maj.
17-02-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
SUMMER SCHOOL 11-15 år
16-02-2020
Masser af dans og sjov i sommerferien. Summer school hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv.
Læs mere...
Events og lukkedage
01-01-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk