instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

​Dans for børn

Hørning Dans - med Peter og Annette bag - er en danseskole midt på Amager i København S i et hus, der er noget anderledes end andre danseskoler. Det vil du opdage første gang, du kommer ind i dette univers og den smukke palævilla, hvor danseskolen ligger og hvor stemningen er helt særlig.

Hørning Dans er en familievirksomhed med Peter og Annette Hørning bag både dans og yoga.

Vi har dans for børn og voksne i alle aldre og danseskolen er helt tilbage fra 1925 og man mærker med det samme, at i den i den smukke villa føler man sig velkommen som i et privat hjem, når man kommer ind i palævillaen.

Vi er her altid selv, da det personlige møde er noget af det vigtigste for os og vores danseskole.

Vi har dygtige, engagerede danselærere tilknyttet danseskolen, der alle har længere dansebaggrunde, uddannelser, livserfaring med sig og ønsker om at få det bedste frem i Hørningdanserne og herved skabe glæde og livskvalitet via vores danseskole.

Showdanser fra afdansningsballet.​

Mere end blot en danseskole

Der er noget for alle her - forældre kan sidde i den hyggelige, overdækkede gårdhave Café Fru Hørning,- få sig et frikvarter og blive forkælet med ugens suppe og hjemmebagt brød (hverdage) med et køligt glas vin, eller morgenmad og snacks i weekenderne, mens der danses. Baristaen vil sørge for god Café Latte, kvalitets-te og hjemmelavet iste og søde veganske fristelser o.a. Medbring gerne hele familien, når der er dans.

- Se kaffekortet og fristelserne her

- Se ugens suppe her

Vi ønsker at give en følelse af luksus og forkælelse i et fællesskab, hvor man ikke bare kun går til danseundervisning,- ligesom vi ønsker at inkludere forældre og de voksne dansere i vores smukke gamle hus med patina og den fineste, gamle dansesal.

Følger du os på instagram og liker os på Facebook, får du altid de nyeste up dates

​Dansere i deres kostumer til afdansningsbal 2019.

Kvalitet

Dans og musik skaber glæde og samhørighed. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Her er vi alle en del af musik og dans. Vi synger, når der kan synges med og vi laver en masse små dansekoreografier - som vi øver og får lov til at folde vores personlige stil og udtryk ud i - uanset alder.

Vi danser til masser af MGP og hitmusik og på Showdans samt Hip hop er stilen totalt GIRLY STYLE hvor Tik Tok også har sneget sig ind.

- Se de nyeste danseevents her.

​​

Hos Hørning Dans har vi ikke konkurrencedansere og vælger ikke at have det - vi har danseglade børn og unge, der får lov til at være sig selv 100% og få fyldt danseglæden ud den ene gang eller to om ugen, de vælger at gå til dans. Med den tilgang og filosofi ser vi, at eleverne vokser i selvtillid og selvværd. Man skal ikke forestille noget, men bare være sig selv med hang til danseglæde og interesse i at lære danse og at være en del af vores fællesskab.

Du kan følge os med vores smukke billeder, videoer o.a. på INSTAGRAM samt holde dig opdateret på vores Facebookprofil.

Vores danseskole er bare lidt anderledes - og det er vi stolte af med dansetraditionen og de helt særlige rammer med den absolut smukkeste dansesal, og danseskolen der går næsten går 100 år tilbage i det store hvide hus på Amager. Vi er blandt Københavns ældste danseskoler fra 1925 og vi praler gerne af, at have de skønneste, glade dansebørn, der både kommer fra Amager og længere væk fra.

Se vores dansehold for børn her:

MINISHOWDANS fra 3,5-5 år​​​

SHOWDANS fra 5-17 år

HIP HOP Girly style - piger fra 8-16 år

NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
01-09-2021
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-06-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Events & lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk