​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

DANS FOR BØRN

Hørning Dans - med Peter og Annette bag - er en danseskole midt på Amager i København S i et hus, der er noget anderledes end andre danseskoler. Det vil du opdage første gang, du kommer ind i dette univers og den smukke palævilla, hvor danseskolen ligger og hvor stemningen er helt særlig.

Hørning Dans er en familievirksomhed med Peter og Annette Hørning bag. Vi har dans for børn og voksne i alle aldre - både for par og for singler samt yogahold.

Danseskolen er helt tilbage fra 1925 og man mærker med det samme, at i den i de smukke omgivelser føler man sig velkommen som i et privat hjem, når man kommer ind i huset med al sin patina.

Vi er her tit selv, da det personlige møde er noget af det vigtigste for os og vores danseskole.

Vi har dygtige, engagerede danselærere tilknyttet danseskolen, der alle har længere dansebaggrunde, uddannelser, livserfaring med sig. Vi ønsker alle med vores danseundervisning at få det bedste frem i Hørningdanserne og herved skabe glæde og livskvalitet via vores danseskole og i det frirum, det er at gå til dans her.

Se danseholdene for børn:

MINISHOWDANS fra 3,5-5 år​​​​​

SHOWDANS Hip hop Girly - fra 5-18 år

Dansere til afdansningsbal med deres shows og kostumer.

Mere en blot en danseskole

Der er noget for alle her - forældre kan sidde i den hyggelige, overdækkede gårdhave Café Fru Hørning,- få sig et frikvarter og blive forkælet med kvalitetskaffe eller et køligt glas vin, eller morgenmad og snacks i weekenderne, mens der danses. Baristaen vil sørge for god Café Latte og stemning, kvalitets-te og hjemmelavet iste og søde  fristelser o.a. Medbring gerne hele familien, når der er dans.

- Se kaffekortet og fristelserne her

Vi ønsker at give en følelse af luksus og forkælelse i et fællesskab, hvor man ikke bare kun går til danseundervisning,- ligesom vi ønsker at inkludere forældre og de voksne dansere i vores smukke gamle hus med patina og den fineste, gamle dansesal.

Følger du os på ins​tagram og liker os på Facebook, får du altid de nyeste up dates.​​

Her finder du info. omkring lukkedage og EVENTS

​Livsglæde, danseglæde og musik, bevægelse er dét, vores danseskole handler om. Her er to af vores fantastiske Mini Showdansere i salen til dans. Læs mere længere nede.

Voksendans - med eller uden dansepartner? Spirituelle yoga-worshops?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP spirituelle yoga-workshops.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i juni og oktober. Børnehold starter i september.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

​Hos Hørning Dans har vi ikke konkurrencedansere og vælger ikke at have det - vi har danseglade børn og unge, der får lov til at være sig selv 100% og få fyldt danseglæden ud den ene gang eller to om ugen, de vælger at gå til dans.

Med den tilgang og filosofi ser vi så, at eleverne vokser i selvtillid og selvværd.

Man skal ikke forestille noget, men bare være sig selv med hang til danseglæde og interesse i at lære danse og at være en del af vores fællesskab.

Vi synger, når der kan synges med og vi laver en masse små danse - som vi øver og får lov til at folde vores personlige stil og eget udtryk ud i en fælles dansekoreografi.

På holdene med de yngre dansere, hvor Annette Hørning underviser, er der ingen begrænsninger i at udfolde sig med høj sang, hvin, spagat og lidt craziness. Glæden over dansebørnene og passionen bag danseskolen skinner tydeligt igennem og tit ser man forældre trække på smilebåndet, når de sidder og venter i garderoben mens der synges og danses inde i dansesalen.

Vi danser til masser af MGP og hitmusik og på Showdans og Hip hop er stilen total GIRLY STYLE.

Kvalitet

Dans og musik skaber glæde og samhørighed. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Her er vi alle en del af musik og dans. Og vi kan lide at folde os ud og mærke livsglæden fra dansens verden i masser af forskellig dansekoreografi.

Tag et kig under de forskellige dansehold i menuen og se, om der skulle være et dansehold for dit dansebarn eller for dig med eller uden dansepartner. Vi har forårsdans fra maj og igen ny sæson fra september.

Skønne Showdanser Elna til fotoshoot i vores dansesal.

Hørning Dans er beliggende på Amager, og danseskolen er således let at tilgå fra København S og den øvrige del af hovedstaden.

Danseskolen er i en palævilla i et villakvarter, hvor der er parkeringsmuligheder og mulighed for ventende forældre at nyde kaffe, vin o.a. i husets smukke cafe Fru Hørning, mens børnene danser.

​Danseskolen er et familieforetagende.

Læs mere om familien bag Hørning Dans her.

Mini Showdans er meget populært og ender altid med ventelister. Vi nyder de danseglade børn, som også elsker at synge med på de sange, som de kender i undervisningen.

For de ældre dansebørn har vi Showdans Hip hop Girly

Er du voksen og nysgerrig har vi også pardans, Ballroom Fitness-dans & motion, Diva Jazzballet og Dance yoga samt yoga & afspænding.

Skriv eller ring endelig hvis der er nogle spørgsmål.

Hilsner fra Peter og Annette Hørning

info@horningdans.dk - tlf. 2216 2516

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.