​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

DIVA JAZZBALLET

Diva jazzballet er jazzballet, som nogle vil huske fra 1980’ernes jazzballet, men med et twist af 2023. Det er Hørning Dans’ festlige dansekoncept, hvor vi ikke begrænser os til tricot og benvarmere eller fitnesstøj og gummisko. 

Jeg inviterer til at lade fitnesstøjet blive hjemme og erstatte det med med det festlige look og det skønne tøj, som ikke bliver luftet nok i en travl hverdag, hvor der ikke er så meget tid til at tænke på skønne hofte-moves og vrikkende skuldre

Ny Dato - 3 ugers kursus:

Jazzballet-dansetemaet er 1980'erne

Torsdag d. 12., 19. og 26. oktober 2023

kl. 19.15-20.05

Book din plads Her

Løbende nye 3 ugers Jazzballetkurser med tema. Prisen er kr. 395,- pr kursus og dette inkluderer også et glas kølige bobler hver gang. Temaerne ændrer sig fra gang til gang og der er garanti for et smil eller tre.

Jazzballetundervisning med en lettere dansekoreografi til god musik - hvor der er fokus på hofter, skuldre i feminine bevægelser - er for dig, dine veninder og/ eller din gode kollega som trænger til at komme lidt ud og le, mens man danser og får kontakt til kroppen, din indre Diva og ikke mindst det gode humør.


​Diva Jazzballet foregår i trygge omgivelser i den smukkeste dansesal blandt chandeliers, levende lys, blomster og kølige bobler i den smukke, gamle palævilla Hørning Huset på Amager.

Underviseren er Annette Hørning, som er danselærer, yogalærer og ansigtet bag Hørning Dans. Her spares der ikke på kostumet, hvinene og de skønne jazzballetmoves.

Det festlige look​

​Har du lyst, så gør som de fleste på danseholdet og dyk ind i klædeskabet og find dine elskede stykker tøj frem, som du måske ikke har haft lejlighed til have på i lang tid, eller tit ikke kan finde en anledning til at bruge fx palliettoppen, den flagrende sorte kjole, de flippede farverige leggings, de neonfarvede benvarmere, de prangende smykker, de skønne fjer, den nedringede kjole eller frynsetoppen, som stadig har prismærket på.

Alt som har kunne have associationer til at være (bare lidt) en DIVA duer. Tænker du at din indre Diva godt kan bruge tights, fitnesssko samt en stille og rolig fitnesstop uden for meget bevægelse og bling bling, så er du selvfølgelig velkommen til at tage det på også.

Hvordan og hvorledes?

Danseundervisningen foregår i dit festlige yndlingstøj men på flade sko, ballerinaer, sockletter, fitnesssko (med pallietter?) o.a. Stilletterne gemmer vi til en lille afslutning-latindans i slutningen af danseeventet, hvis du har lyst til at afprøve dine muligheder (frivilligt).

Jazzballetten er for begyndere og letøvede men der garanteres for en festlig danselektion.

Det er et lynkursus på 3 uger i fantastisk stemning med andre festlige, glade og dansenysgerrige kvinder – som alle har en indre DIVA måske lidt en PRINSESSE, som gerne vil hilses på.

Bookes her

Voksendans - med eller uden dansepartner? Spirituelle yoga-worshops?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP spirituelle yoga-workshops.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i juni og oktober. Børnehold starter i september.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.