​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

BALLROOM FITNESS™

Annette Sahara Hørning - underviser i Ballroom Fitness (BF): "Det handler om livskvalitet samt at gøre noget for sig selv, ligesom det handler om at aktivere livsglæden i både krop og i sind. Og så selvfølgelig at forbinde sig til sin krop og sit åndedræt.

Jeg tror på, at dans, bevægelse, kropskontakt, åndedræt og smil, er med til at gøre os stærkere, gladere, friere og ikke mindst lykkeligere i den lange ende, plus at man bare bliver så glad af at danse, motionere og give sig selv noget kvalitetstid. Det er min filosofi bag undervisningen i Ballroom Fitness, som jeg bare selv-storelsker og er afhængig af.

Gratis introduktionstime

​Kom til en skøn GRATIS introduktionstime med Annette Hørning:

Onsdag d. 11. oktober kl. 18.30

Den gratis prøvetime er for dig, der ikke har været med til Ballroom Fitness hos Annette før.

Forud book din plads nu på info@horningdans.dk

______________________

Kan du ikke komme til den gratis prøvetime, så book din almindelige prøvetime hos Annette på info@horningdans.dk En normal prøvetime koster kr. 175,-

Nye hold hele tiden - skal du være med fra september eller primo november?

Annette Hørning og Ballroom Fitness hos Hørning Dans.

løbende Nye dansehold

Ballroom Fitness er dans indenfor Standarddans og Latindans for dig, som ikke har en dansepartner. 

Til Ballroom Fitness™ lærer du bla. at danse Vals, Tango, Cha cha cha, Quick step, Wienervals, Samba, Salsa, Jive og Rumba. En lektion er på 50 min.​ Se linket med den skønne video af bladet SØNDAG om Ballroom Fitness her på danseskolen HER.

Der er hold mandag, tirsdag, onsdag og søndag. Se holdene længere nede.

Voksendans - med eller uden dansepartner? Yoga? Stram op?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP yogakurser.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents og Dance camps.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i september 2022.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Motion og dans i skøn kombi

Essensen i Ballroom Fitness er at blande dans og motion men med vægt på, at du lærer at danse - uden en dansepartner.

Kombinationen af dans og motion giver dig sved på panden og man kan ikke lade være med at smile i al koncentrationen og sammen med de samme dansere, som man efterhånden kommer til at lære at kende i fællesskabet hos Hørning Dans. At komme til Ballroom Fitness-dans hos Annette er som at komme ind i et privat hjem, hvor man er ikke bare et nummer, men en vigtig del af et dansehold. Følelsen af fællesskab med smil, sjov og gang i den er en vigtig del af at danse Ballroom Fitness her.

Der er introduktion på niv. 1 (begyndere/ let øvede) til grundtrinene i hver lektion til det gode musik, man kender fra 1980'erne til musikhits i dag.

Da motionsdelen er høj, er undervisningen i afslappet træningstøj og træningssko - ikke høje hæle og fin dansekjole.

Hos Hørning Dans, med Annette Sahara Hørning som underviser, er det altid en smule crazy! Plus at husets kok tit kommer forbi med kølige bobler eller sunde helsedrinks midt i lektionens svedige dansetrin. 

På søndagsholdet er der altid kaffe efter dans.

​​​

Trænger du også til at komme i gang med at motionere og gøre noget godt for dig selv? Så slå til nu, hvis du skal sikre dig en plads. Fotos er fra BF danseholdene.

 • Book din plads nu for at sikre dig en plads - nye hold fra august. Se hold længere eller gå direkte til bookingsiden her.

 • Fra 15 år.

 • Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde. En almindelig prøvetime koster: Single kr. 175,- og vil blive modregnet ved indmeldelse samme dag. Kontakt info@horningdans.dk

 • Betaling for dansekurset ved booking sker ved tilmelding inden start for endelig reservation, da der er rift om pladserne. Vi tager Dankort på danseskolen.

Fordelen ved at danse Ballroom Fitness på en danseskole er, at her er du tilknyttet et fast dansehold og det er de samme dansere, du møder hver uge og du føler dig velkommen som i et privat hjem. Og du inviteres til danse- & yogaretreat i dansehuset Villa Hørning i Malagas bjerge - se mere her

Ud over dansen opstår der tit nye venskaber med den fantastiske stemning i dansesalen og dans med de andre. Om søndagen efter dans, er der mulighed for at drikke en kop kaffe med de andre dansere og på lørdagsholdet er det selvfølgelig kølige bobler.

​Hvis du vil tilmeldes et dansehold i Ballroom Fitness kan sagtens starte udenfor 'startdatoerne' og så betaler du ikke fuld pris men kun for de uger, der er tilbage af de løbende danseperioder/ kurser. Kontakt os på info@horningdans.dk

Ballroom Fitness hos Hørning Dans er masser af dans og motion OG der er masser af glæde, sjov og fællesskab.

 • Niveau 1. er for begyndere/ let øvet
 • Niveau 2. er for øvet/ rutineret

Fra september:​

Søndage kl. 11.00

Startdato:​​ ​D. 24. september

Niveau 2. Let øv./ Rutine​

12 ugers dansekursus

Bookes HER

Søndage kl. 12.00

Startdato:​​ ​D. 24. september

Niveau 1. Begynder/let øv.​

10 ugers dansekursus

Bookes HER

Onsdage kl. 18.30

Startdato: D. 1. november

Niveau 1. Begynder/let øv.​

6 ugers dansekursus

Bookes HER

Onsdage kl. 18.30

Startdato: D. 4. oktober

Niveau 1. Begynder/let øv.​

10 ugers dansekursus

Bookes HER

Fra primo november:​

Onsdage kl. 18.30

Startdato:​​ ​D. 1. november

Niveau 1. Begynder/let øv.​

6 ugers dansekursus

Bookes HER

Onsdage kl. 18.30

Startdato:​​ ​D. 1. november

Niveau 1. Begynder/let øv.​

12 ugers dansekursus

Bookes HER

Søndage kl. 12.00

Startdato:​​ ​D. 5. november

Niveau 1. Begynder/let øv.​

6 ugers dansekursus

Bookes HER

Søndage kl. 12.00

Startdato:​​ ​D. 5. november

Niveau 1. Begynder/let øv.​

12 ugers dansekursus

Bookes HER

Priser

 • Pris for Ballroom Fitness 6 ugers dansekursus: Kr. 795,-
 • Pris for Ballroom Fitness 10 ugers dansekursus: Kr. 1.125,-
 • Pris for Ballroom Fitness 12 ugers dansekursus: Kr. 1.345,-

 • BEMÆRK: Inden dine 6, 10 eller 12 uger er udløbet - alt efter hvad du har købt (se slutdato på kvitteringen) skal man gen-tilmelde sig for at sikre sig en plads på holdet igen. Dette gøres minimum 2 uger før den nye dato, da pladsen da er online og kan bookes af andre, så man mister sin plads et evt. nyt Ballroom f.-dansekursus.

 • På alle Ballroom Fitnesshold er der et tilmeldingsgebyr på kr. 50,- ved booking online første gang i en ny periode online.

 • For at kunne booke en plads på danseholdet, skal man lave en profil på tilmeldingssiden og så være logget ind. Det tager 2 minutter og gøres her. Kontakt gerne danseskolen for hjælp til booking af plads på tlf. 22162516. Vi er her og hjælper gerne.

 • Er du forhindret i at komme en dag på dit eget dansehold, så er der mulighed for at rykke dagen til en af de andre Ballroom Fitness dansehold inden for din egen danseperiode (som er á 6 eller 12 uger), hvis der er plads på holdet. Kontakt Annette på sms 22162516 og spørg om plads som gæst på et andet hold.

 • Din tilmelding til et dansekursus er ikke et klippekort og alle købte gange skal være brugt inden din periode/ kursus udløber. Betalingen er bindende og et dansekursus danses i sammenhængende uger i købt danseperiode/ dansekursus og er personlig. Læs betalingsbetingelser her.​

 • Når du er Ballroom Fitness-danser hos Hørning Dans tilbydes du også (omkring ferier) gratis danseevents plus at du har eksklusiv ret og mulighed for at booke et dansekursusd/ yogaretreat / velværekursus i Malagas bjerge, hvor vi har et lille privat dansested i skønne omgivelser til meget billigere pris som aktiv Ballroom Fitnessdanser - se mere HER

Se linket med den skønne video af bladet SØNDAG om Ballroom Fitness her på danseskolen HER. 

Optagelsen er fra 2019 men salen gynger stadig på samme måde med de glade dansetrin, duggede ruder og skønne dansere, der kommer her og danser Ballroom Fitness hos Annette (foto).​

Annette og Peter Hørning er uddannet Ballroom Fitness-instruktører hos Elisabeth Dalsgård fra Swingtime.dk som har trademark Ballroom Fitness tm.

Gratis introduktionstime

Kom til en skøn GRATIS introduktionstime med Annette Hørning:

Torsdag d. 10. august kl. 18.00 eller Søndag d. 3. september kl. 13.00 eller onsdag d. 6. september kl. 18.30

Den gratis prøvetime er for dig, der ikke har været med til Ballroom Fitness hos Annette før.

Forud book din plads nu på info@horningdans.dk

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.