​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

BALLROOM FITNESS™

Skal du prøve noget, der er sjovt og trænger du til at gøre noget for dig selv, mens du motionerer og lære at danse?

Der er hold om onsdagen og søndagen for begyndere/ let øvet, der starter op i det nye år - som nu er åbne for booking, hvis du skal sikre dig en af pladserne - og der er en gratis intro. time d. 17. marts.

Annette Sahara Hørning - underviser i Ballroom Fitness (BF): "Det handler om livskvalitet samt at gøre noget for sig selv, ligesom det handler om at aktivere livsglæden i både krop og i sind. Vi nyder at danse her og vi har det sjovt! At danse her - uden dansepartner men på et fast dansehold - giver en mulighed for at mærke velvære samt at forbinde sig til sin krop og sit åndedræt.

Jeg tror på, at dans, bevægelse, kropskontakt, åndedræt og smil, er med til at gøre os stærkere, gladere, sundere, friere og ikke mindst lykkeligere i den lange ende, plus at man bare bliver så mega glad af at danse, motionere og give sig selv noget kvalitetstid. Det er min filosofi bag undervisningen i Ballroom Fitness, som jeg bare selv-storelsker og er afhængig af. Det er er ren livsglæde."

Gratis intro. time

Onsdag d. 7. august kl. 12.00.

Den gratis intro. time er for dig, som ikke har været med til BF hos Annette Hørning før. Forud book din plads på info@horningdans.dk for at sikre dig en af pladserne til intro. timen. 

​_________________

Du er altid velkommen til at booke en prøvetime hos Annette på info@horningdans.dk hvis du ikke kan deltage i den gratis intro. time. En normal prøvetime koster kr. 175,

Annette Hørning og Ballroom Fitness hos Hørning Dans.

løbende Nye dansehold

Ballroom Fitness er dans indenfor Standarddans og Latindans for dig, som ikke har en dansepartner. 

Til Ballroom Fitness™ lærer du bla. at danse Vals, Tango, Cha cha cha, Quick step, Wienervals, Samba, Salsa, Jive og Rumba. En lektion er på 50 min.​ 

Se linket med den skønne video af bladet SØNDAG om Ballroom Fitness her på danseskolen HER.

Der er hold tirsdag, onsdag og søndag. Se holdene længere nede.

Voksendans - med eller uden dansepartner? Spirituelle yoga-worshops?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP spirituelle yoga-workshops.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i juni og oktober. Børnehold starter i september.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Motion og dans i skøn kombi

Essensen i Ballroom Fitness er at blande dans og motion men med vægt på, at du lærer at danse - uden en dansepartner.

Kombinationen af dans og motion giver dig sved på panden og man kan ikke lade være med at smile i al koncentrationen og sammen med de samme dansere, som man efterhånden kommer til at lære at kende i fællesskabet hos Hørning Dans. 

At komme til Ballroom Fitness-dans hos Annette er som at komme ind i et privat hjem, hvor man er ikke bare et nummer, men en vigtig del af et dansehold. Følelsen af fællesskab med smil, sjov og gang i den er en vigtig del af at danse Ballroom Fitness her.

Der er introduktion på niv. 1 (begyndere/ let øvede) til grundtrinene i hver lektion til det gode musik, man kender fra 1980'erne til musikhits i dag.

Da motionsdelen er høj, er undervisningen i afslappet træningstøj og træningssko - ikke høje hæle og fin dansekjole.

Hos Hørning Dans, med Annette Sahara Hørning som underviser, er det altid en smule crazy! Plus at husets kok tit kommer forbi med kølige bobler eller sunde helsedrinks midt i lektionens svedige dansetrin. 

​​​

Trænger du også til at komme i gang med at motionere og gøre noget godt for dig selv? Så slå til nu, hvis du skal sikre dig en plads. Fotos er fra BF danseholdene.

 • Book din plads nu for at sikre dig en plads - nye hold fra august. Se hold længere eller gå direkte til bookingsiden her.

 • GRATIS intro. time er d. 7. august kl. 18.30. Forud book din plads til intro. timen på info@horningdans.dk

 • Fra 15 år.

 • Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde. En almindelig prøvetime koster: Single kr. 175,- og vil blive modregnet ved indmeldelse samme dag. Kontakt info@horningdans.dk

 • Betaling for dansekurset ved booking sker ved tilmelding inden start for endelig reservation, da der er rift om pladserne.

Fordelen ved at danse Ballroom Fitness på en danseskole er, at her er du tilknyttet et fast dansehold og det er de samme dansere, du møder hver uge og du føler dig velkommen som i et privat hjem. Og du inviteres til danse- & yogaretreat i dansehuset Villa Hørning i Malagas bjerge - se mere her

Ud over dansen opstår der tit nye venskaber med den fantastiske stemning i dansesalen og dans med de andre. 

​Hvis du vil tilmeldes et dansehold i Ballroom Fitness kan sagtens starte udenfor 'startdatoerne' og så betaler du ikke fuld pris men kun for de uger, der er tilbage af de løbende danseperioder/ kurser. Kontakt os på info@horningdans.dk

Ballroom Fitness hos Hørning Dans er masser af dans og motion OG der er masser af glæde, sjov og fællesskab.

 • Niveau 1. er for begyndere/ let øvet
 • Niveau 2. er for øvet/ rutineret

Fra AUGUST 2024: ​

Tirsdage kl. 18.15

Startdato:​​ ​D. 13. august

Niveau 1. og 2. Let øv.​

12 ugers dansekursus

Bookes HER

Onsdage kl. 18.30

Startdato:​​ ​D. 14. august

Niveau 1. Begynder/let øv.​

12 ugers dansekursus

Bookes HER

Onsdage kl. 18.30

Startdato:​​ ​D. 14. august

Niveau 1. Begynder/let øv.​

6 ugers dansekursus

Bookes HER

Søndage kl. 11.00

Startdato:​​ ​D. 11. august

Niveau 2. Øvet.​

12 ugers dansekursus

Bookes HER

Søndage kl. 12.00

Startdato:​​ ​D. 11. august

Niveau 1. Begynder/let øv.​

12 ugers dansekursus

Bookes HER

Søndage kl. 12.00

Startdato:​​ ​D. 11. august

Niveau 1. Begynder/let øv.​

6 ugers dansekursus

Bookes HER

Priser

 • Pris for Ballroom Fitness 6 ugers dansekursus: Kr. 795,-
 • Pris for Ballroom Fitness 12 ugers dansekursus: Kr. 1.345,-

 • BEMÆRK: Inden dine købte uger er udløbet - alt efter hvad du har købt (se slutdato på kvitteringen) skal man gen-tilmelde sig for at sikre sig en plads på holdet igen. Dette gøres 1-2 uger før den nye dato, da pladsen da er online og kan bookes af andre, så man mister sin plads et evt. nyt Ballroom f.-dansekursus.

 • På alle Ballroom Fitnesshold er der et tilmeldingsgebyr på kr. 50,- ved booking online første gang.

 • For at kunne booke en plads på danseholdet, skal man lave en profil på tilmeldingssiden og så være logget ind. Det tager 2 minutter og gøres her. Kontakt gerne danseskolen for hjælp til booking af plads på tlf. 22162516. Vi er her og hjælper gerne.

 • Er du forhindret i at komme en dag på dit eget dansehold, så er der mulighed for at rykke dagen til en af de andre Ballroom Fitness dansehold inden for din egen danseperiode (som er á 6 eller 12 uger), hvis der er plads på holdet. Kontakt Annette på sms 22162516 og spørg om plads som gæst på et andet hold.

 • Din tilmelding til et dansekursus er ikke et klippekort og alle købte gange skal være brugt inden din periode/ kursus udløber. Betalingen er bindende og et dansekursus danses i sammenhængende uger i købt danseperiode/ dansekursus og er personlig. Læs betalingsbetingelser her.​

 • ​Undervisere i Ballroom Fitness ​Annette og Peter Hørning, som er uddannede Ballroom Fitness-instruktører hos Elisabeth Dalsgård fra Swingtime.dk - som har trademarket Ballroom Fitness tm.

Se linket med den skønne video af bladet SØNDAG om Ballroom Fitness her på danseskolen HER. 

Optagelsen er fra 2019 men salen gynger stadig på samme måde med de glade dansetrin, duggede ruder og skønne dansere, der kommer her og danser Ballroom Fitness hos Annette (foto).

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.