​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

MINI SHOWDANS

Til Mini Showdans danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin. Og så elsker vi at synge med på sangene, vi danser til.

Den smukke dansesal danner rammen om vores populære Mini Showdansehold fra 3,5 år og vi er flere voksne omkring dansebørnene til undervisningen for at skabe trygge rammer, så børnene kan få sig en god danseoplevelse.​

Nye hold med start i september kan bookes her fra d. 30/5 kl. 08.00. Sæt kryds i kalenderen, hvis I skal nå at have en af pladserne. Se hold længere nede.

​Mini ShowDans hos Hørning Dans:

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til danseholdene, der starter til september 2022. Programmet for den nye dansesæson er klar her på siden d. 30/5 kl. 08.00.

- En dansesæson løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 10 uger fra sept. til dec. 2022 samt igen fra jan. til april 2023.


- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen med nye hold og danse.

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver fyldt op.

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen. Forældre venter i garderoben eller i gårdhaven/ caféen i dansehuset, hvor der er mulighed for at nyde en kop kaffe eller et glas køligt vin.

​Se flere informationer længere nede.

Voksendans - med eller uden dansepartner?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i september 2022.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents, Dance camps & Tik Tok-dans.
Læs mere →
Corona, dans og yoga
Vi passer på hinanden her på danseskolen
Læs mere →
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Mini Showdansehold:

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Ons. kl. 15.15

Startdato: D. 14/9.

10 eller 20 ugers dansekursus.

Bookes HER

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Tor. kl. 15.45

Startdato: D. 15/9.

10 eller 20 ugers dansekursus.

Bookes HER

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 10.15

Startdato: D. 10/9.

10 eller 20 ugers dansekursus.

Bookes HER

Priser:

- 10 x dans - dansekursus fra sept. til nov. 2022: 1.495,- Dkk

​- 20 x dans - dansekursus fra sept. 2022 til april 2023: 2.795,- Dkk

- Det er muligt at få en prøvetime først, hvis der er plads på danseholdet. Vi har tit ventelister, når vi er startet, men selvfølgelig kan man anmode om en prøvetime. En prøvetime koster kr. 175,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​​

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 Dkk på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson uanset om man er ny eller tidligere elev.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'

​Nogle af vores Mini Showdansere til dans en skøn efterårsdag.​ Smilene og øjnene siger alt

TILMELDING TIL MINI SHOWDANS:

Hvis du har lyst til at tilmelde dit barn til vores dansehold Mini Showdans med start i september 2022 på danseskolen på Amager, sker det via online booking fra ultimo maj på siden her .

Bemærk at der er rift om pladserne og selvfølgelig kan vi godt forstå, at man gerne vil have en prøvetime først, når ens barn ikke er så gammel endnu, men desværre er det tit, at der ikke bliver plads til prøvetimerne, da mange vælger at booke pladsen for at sikre sig at være med hos os.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Mini Showdans, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende Showdansehold.

Stilen er Girly style på alle vores dansehold uanset alder, da vi har fokus på dét at være pige. Dansedrenge er selvfølgelig så velkomne, men vi er mange piger på danseholdene, skal man vide.

​Vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes , da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er også er her selv og underviser.

Flere af danseassistenterne, der hjælper Annette med holdene, har selv været med fra helt små, så de kender alle rutiner og man kan føle sig tryg.

Det er ingen hemmelighed, at underviseren Annette Hørning storelsker sine Mini Showdansere og det skinner igennem i undervisningen, hvor der synges, danses, grines og det handler om at have det godt i dansens time og at kunne være sig selv.​​ Lidt craziness skal der til og det elsker vi.

Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.​

Af Annette Hørning - underviser på Mini Showdanseholdene - danselærer og yogalærer:​

"Jeg tror på, at børn har krav på det gode børneliv med motion, kropskontakt og dans, som bindeled til levsglæde. Med dans kan man finde vej ind til selverkendelse, kropskontrol, selvværd og ikke mindst livsglæde,- uanset om det er hos danseskolens yngste dansere eller de ældre teen agepiger. Vi kan med dansens glæde skabe gode minder og vi kan alle lære at danse.

Vi lærer børnene med dans og bevægelse, at tro på sig selv og at få kontakt til deres fin- som grovmotorik gennem dansekoreografi, lidt Qi gong og små yogaøvelser.

Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Hér er vi alle en del af musik og dans - musikken skaber glæde og dansen samhørighed og selvtillid. Vi bruger dansetrin og musik til at føle os frie og glade, få kropsbevidsthed og at mærke et fællesskab gennem fælles dans og koreografi. Livsglæde, smil og masser af sang til dansene er gennemgående på mine Mini Showdansehold.

På vores danseskole er børnene i fokus lige som dansen er i fokus. Vi tror især på den personlige kontakt og i mødet med dansebarnet kan vi give dansens hemmelighed videre gennem bevægelse og musikforståelse. Jeg har flere assistenter med mig, som selv har været små Mini Showdansere engang, så de er helt med på noderne og hvad det handler om.

Jeg elsker simpelthen at danse med ungerne - dette er min motivation for at drive denne danseskole".

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.