instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs mere HER

MINI SHOWDANS

Til Mini Showdans danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin og der er masser af danseassistenter tilknyttet vores Mini Showdansehold, så børnene kan være trygge og mødt.

Dans for børn hos os starter fra man er 3,5 år. Dansehold á 45 min. er uden forældre. Annette Hørning er underviser på Mini Showdanseholdene med flere assistenter, så danseskolens yngste dansere kan føle sig mødt og trygge.

Se dansehold længere nede.

Den smukke dansesal danner rammen om vores populære Mini Showdansehold fra 3,5 år og vi er flere voksne omkring dansebørnene til undervisningen for at skabe trygge rammer og så børnene kan få sig en god danseoplevelse.


​Mini ShowDans hos Hørning Dans:

- Opdateret d. 15. april: Bemærk grundet udmeldingen fra myndigheder og Corona , så er startdatoen rykket til uge 17 med forbehold for yderligere ændringer/ besked fra myndighederne. Kan vi starte der, så når vi 9 ugers skøn dans inden industriferien. De resterende 3 gange, vi ikke når - tilbagebetales selvfølgelig. Hvilke sportsgrene, der er omfattet af åbningen i 1. fase, og hvilke smitteforebyggende tiltag (samt forsamlingsforbud), der skal tages i forhold til hvilke sportsgrene (dans), er endnu ikke klarlagt. Det skal i den kommende tid forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.

Alle Hørningdansere har fået mail omkring udskydelse af startdatoen i januar og ligeså snart vi får endelig besked fra myndighederne, vil alle elever modtage en mail med information om resten af sæsonen.

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til den nye dansesæson primo 2021, foregår på danseskolens tilmeldingsside HER.

- En dansesæson løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april 2021. Bemærk grundet udmeldingen fra myndigheder og Corona, så er er startdatoen - som nævnt over her - rykket frem med start fra uge 17. Alle Hørningdansere har fået mail omkring udskydelse af startdatoen i januar - se datoerne v. holdene under her.


- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen med nye hold og danse.

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen. Forældre venter udenfor eller i gårdhaven/caféen.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'. Der tages forbehold til ændringer i danseprogrammet.

Mini Showdans:

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Tors. kl. 15.45

NY startdato: D. 29/4 (oprindelig start var d.. 14/1 til d. 22/4.)

12 x dansekursus - bookes her

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 10.15

NY startdato: D. 1/5 (oprindelig start var d.. 9/1 til d. 17/4.)

12 x dansekursus - bookes her

Priser for børnedans - Mini Showdans:

- 12 x dans - dansekursus: 1.395,- dkk

- En prøvetime koster kr. 150,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

​- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson. Ønsker man deltagelse i afdansningsballet til april 2021 (hvis det kan gennemføres grundet Corona), er elevens deltagerpris 150,- dkk - i øjeblikket er der ikke sat nogen dato for afdansningsbal 2021.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

​Lukkedage:

Påskeferie uge 13.


Tilmelding til Mini Showdans:

Hvis du har lyst til at tilmelde dit barn til vores dansehold Mini Showdans med start primo 2021 på danseskolen på Amager, sker det via online booking på danseskolens tilmeldingsside.​

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Mini Showdans, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende Showdansehold. Stilen er Girly style på alle vores dansehold uanset alder, da vi har fokus på dét at være pige.

Vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes , da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er her altid selv. Flere af danseassistenterne har være med selv fra helt små. Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre købe for kaffe, suppe o.a., mens der ventes på dansebørnene.

Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

Mini Showdansere i husets smukke, gamle dansesal i palævillaen på Amager.

Sociale medier:

​Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Af Annette Hørning - underviser på Mini Showdanseholdene:​

"Jeg tror på, at børn har krav på det gode børneliv, og med dans kan vi finde vej ind til selverkendelse, kropskontrol, selvværd og ikke mindst livsglæde. Vi kan skabe gode minder og vi kan lære at danse.

Vi lærer børnene med dans og bevægelse, at tro på sig selv og at få kontakt til deres fin- som grovmotorik gennem dansekoreografi, lidt Qi gong og små yogaøvelser. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Hér er vi alle en del af musik og dans - musikken skaber glæde og dansen samhørighed og selvtillid. Og vi kalder os #horningfamily

På vores danseskole er børnene i fokus lige som dansen er i fokus. Vi tror især på den personlige kontakt og i mødet med dansebarnet kan vi give dansens hemmelighed videre gennem bevægelse og musikforståelse.. Dette er min motivation for at drive denne danseskole".

COVID-19 og undervisning
23-03-2021
Undervisning og start hos Hørning Dans.
Læs mere...
Events, sommerdans og lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
NYT!! Yoga & Barre-træning
01-01-2021
Nu åbnes døren op til et spændende koncept, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
31-12-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - hvor der er fokus på dans, venskaber, skøn mad som du selv er med til at vælge (livretter) samt masser af sjov og hygge. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk