fb-art

MINI SHOWDANS

Til Mini Showdans danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af sjove dansetrin. 

Dans for børn hos os starter fra man er 3,5 år. Dansehold á 45 min. er uden forældre. 

NYE dansehold fra maj.

Den smukke dansesal danner rammen om vores populære Mini Showdansehold fra 3,5 år. Underviser er Annette Hørning.


MINI SHOWDANS 'forårsdans' fra maj:dansekursus

Forårsdans

​Mini Showdans 1.: 3,5-5 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 10.15

Tidspunkt: d. 5/5 - 9/6

5 x dansekursus

Book HER

Forårsdans

Mini Showdans: 3,5-5 år​

Tidspunkt: Tors. kl. 17.00

Tidspunktt: d. 10/5 til d. 7/6

5 x dansekursus.

Book HER

​Mini Showdans hos Hørning Dans:

- Vi glæder os til at byde dit barn velkommen til Mini Showdans - danseskolens yngste dansere - fra maj til 'Forårsdans'. Tilmelding til dette dansekursus starter fra d. 17/3 kl. 17.00 på Hørning Dans' TILMELDINGSSIDE.

- Alle dansehold der startede i januar afslutter deres dansekurser i ugen op til afdansningsballet.

- Dansesæsonen løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger. Ønsker man at booke plads til 'Forårsdans' 5 x dans i maj /juni, skal man gentilmelde sig - da dette er et dansekursus uafhængigt af dansesæsonen.​
Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen i maj med nye hold og danse.

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag man har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på info@horningdans.dk

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da nogle af vores dansehold hurtigt bliver booket op. Bookingen foregår på vores 'tilmeldingsside' HER.

- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side.

- AFDANSNINGSBAL D. 21/4: Billetter til familien bookes via Ticketmaster.dk fra d. 28/3 kl. 12.00 og indtil udsolgt. Alle dansehold har nu fået indbydelser og der er sendt mail ud til familien. Mini Showdans skal ikke tilkøbe kostumer - man danser i sit eget festtøj/dansetøj.

Priser for børnedans 'Forårsdans':

  • 5 x dansekursus fra maj: 545 d.kr.

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver fuldt booket.

- Ønsker I en prøvetime først for at se, om det er noget for jer - booker man sin prøvetime på info@horningdans.dk. En prøvetime koster kr. 120,- og forudbetales for lektionen. En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet.

- Se mange flere informationer under ‘Tilmelding'

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet. 

Ferie Mini Showdans fra dans:

Påskeferie for Mini Showdans uge 13.

Pinselørdag.

Mini Showdansere i den smukke gamle dansesal hos Hørning Dans.​

"Jeg tror på, at børn har krav på det gode børneliv, og med dans kan vi finde vej ind til selverkendelse, kropskontrol, selvværd og ikke mindst livsglæde. Vi kan skabe gode minder og vi kan lære at danse.

Vi lærer børnene gennem dansen, at tro på sig selv og at få kontakt til deres fin- som grovmotorik gennem dansekoreografi, lidt Qi gong og små yogaøvelser. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Her er vi alle en del af musik og dans - musikken skaber glæde og dansen samhørighed. Vi synger også højlydt, når der kan synges med​.

På vores danseskole er barnet i fokus lige som dansen er i fokus. Vi tror især på den personlige kontakt og i mødet med barnet kan vi give dansens hemmelighed videre gennem bevægelse og musikforståelse. Dette er min motivation for at drive denne danseskole". Af Annette Hørning​

Tilmelding til Mini Showdans:

Hvis du har lyst til at tilmelde dig vores hold med Mini Showdans på danseskolen på Amager, sker det via online booking på vores tilmeldingsside HER fra d. 17/3 kl. 17.00 til dansekurset 'Forårsdans', der starter i maj.


Liker du vores Facebook side får du hele tiden de nye up dates!

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Afdansningsballet
22-03-2018
Alle familier skulle nu have fået mails samt invitationer angående afdansningsballet. Her er de 'hyppigste spørgsmål' angående danseopvisningen og danseskolens store dag.
Læs mere...
Forårsdans for børn
07-03-2018
Vi starter dansekurset 'Forårsdans' - 5 x dans fra maj.
Læs mere...
Forårsdans for voksne par
06-02-2018
Har du lyst til lidt kvalitetstid med kæresten eller konen/ manden - så er der mulighed for at komme med i denne omgang 'forårsdans'
Læs mere...
Bestilling af hættetrøjer
10-11-2017
Nu kan Hørningdanserne bestille de eftertragtede hættetrøjer 'hoodies' med eget fornavn på.
Læs mere...
Tilmelding til dans
05-07-2016
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk