​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

MINI SHOWDANS

Til Mini Showdans danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin. Og så elsker vi at synge med på sangene, vi danser til. 

Der er nu åbent for bookinger med start i september. Se holdene længere nede.

Den smukke dansesal danner rammen om vores populære Mini Showdansehold fra 3,5 år og vi er flere voksne omkring dansebørnene til undervisningen for at skabe trygge rammer, så børnene kan få sig en god danseoplevelse.​

​Mini ShowDans hos Hørning Dans:

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen med nye hold og danse.

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver fyldt op.

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen. Forældre venter i garderoben eller i gårdhaven/ caféen i dansehuset, hvor der er mulighed for at nyde en kop kaffe eller et glas køligt vin.​

Voksendans - med eller uden dansepartner? Spirituelle yoga-worshops?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP spirituelle yoga-workshops.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i juni og oktober. Børnehold starter i september.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Mini Showdansehold:

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​.

Tidspunkt: Lør. kl. 09.30 - fra sept.

Startdato: D. 5. september

10 ugers dansekursus.

Bookes HER

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Tors. kl. 15.45 - fra sept.

Startdato: D. 7. september

10 ugers dansekursus.

Bookes HER

Priser:

- 10 ugers dansekursus fra september til november 2024: 1.595,- Dkk 

- 20 ugers dansekursus fra september 2024 til april 2025 - rabatpris: 2.895,- Dkk

​- Man kan vælge at booke et dansekursus med to rater á 10 uger - hvor den ene rate betales ved booking. Der danses fra september til ultimo november. Så holdes der juleferie og der danses igen fra medio januar til medio april med nye 10 gange og anden rate trækkes automatisk d. 1. januar. Vælger man to rater, kan man afmelde sig danseholdet og træk af anden rate inden d. 1. dec., hvis man alligevel ikke vil fortsætte i januar. Afmeldelse sker på mail info@horningdans.dk 

Ved køb af alle 20 gange dansekursus med rabatpris og en rate fra september 2024 til april 2025 kan man ikke afmeldes holdet ved fortrydelse. Ved booking af enten en eller to rater, har man automatisk plads på holdet igen efter juleferien i januar. Man skal ikke gen-tilmelde sig. Efter april trækkes der ikke nogen rater og dansekurset er afsluttet. 

- Det er muligt at få en prøvetime først, hvis der er plads på danseholdet. Vi har tit ventelister, når vi er startet, men selvfølgelig kan man anmode om en prøvetime. En prøvetime koster kr. 175,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​​

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

- Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 Dkk på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'

- Her finder du info. omkring lukkedage og EVENTS

- ​Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til dans. Til afdansningsballet er elevprisen for deltagelse kr. 120,- Afdansningsballet d. 12. april 2025 er ikke obligatorisk at deltage til. Forældre/ familie køber deltagelse via Ticketmaster. At deltage i afdansningsballet er et tilvalg til dansekurset.

​Foto: Nogle af vores Mini Showdansere til dans en skøn efterårsdag taget i momentet med dans.​ Smilene og øjnene siger alt. Det er total livsglæde, sang, dans og fest at være til Mini Showdans hos Annette. Der er altid flere assistenter på Mini Showdans (som selv er dansere på danseskolen og som har været med i mange, mange år), så de vores Mini Showdansere kan føle sig trygge, holdt i hånden, set og mødt.

TILMELDING TIL MINI SHOWDANS:

Hvis du har lyst til at tilmelde dit barn til vores dansehold Mini Showdans med start i september på danseskolen på Amager, sker det via online booking på tilmeldingssiden her.

Bemærk at der er rift om pladserne og selvfølgelig kan vi godt forstå, at man gerne vil have en prøvetime først, når ens barn ikke er så gammel endnu, men desværre er det tit, at der ikke bliver plads til prøvetimerne, da mange vælger at booke pladsen for at sikre sig at være med hos os.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Mini Showdans, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende Showdansehold.

Stilen er Girly style på alle vores dansehold uanset alder, da vi har fokus på dét at være pige. Dansedrenge er selvfølgelig så velkomne, men vi er mange piger på danseholdene, skal man vide.

​Vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes , da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er også er her selv og underviser.

Flere af danseassistenterne, der hjælper Annette med holdene, har selv været med fra helt små, så de kender alle rutiner og man kan føle sig tryg.

Det er ingen hemmelighed, at underviseren Annette Hørning storelsker sine Mini Showdansere og det skinner igennem i undervisningen, hvor der synges, danses, grines og det handler om at have det godt i dansens time og at kunne være sig selv.​​ Lidt craziness skal der til og det elsker vi.

Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager og danseskolen fejrer sin 100 års fødselsdag til afdansningsballet 2025. 

Skal I være en del af vores fantastiske danseskole, hvor kærlighed til stedet og danserne skinner igennem livsstilen og kærligheden til Hørning Dans.

Af Annette Hørning - underviser på Mini Showdanseholdene - danselærer og yogalærer:​

"Jeg tror på, at børn har krav på det gode børneliv med motion, kropskontakt og dans, som bindeled til levsglæde. Med dans kan man finde vej ind til selverkendelse, kropskontrol, selvværd og ikke mindst livsglæde,- uanset om det er hos danseskolens yngste dansere eller de ældre teen agepiger. Vi kan med dansens glæde skabe gode minder og vi kan alle lære at danse.

Vi lærer børnene med dans og bevægelse, at tro på sig selv og at få kontakt til deres fin- som grovmotorik gennem dansekoreografi, lidt Qi gong og små yogaøvelser.

Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Hér er vi alle en del af musik og dans - musikken skaber glæde og dansen samhørighed og selvtillid. Vi bruger dansetrin og musik til at føle os frie og glade, få kropsbevidsthed og at mærke et fællesskab gennem fælles dans og koreografi. Livsglæde, smil og masser af sang til dansene er gennemgående på mine Mini Showdansehold.

På vores danseskole er børnene i fokus lige som dansen er i fokus. Vi tror især på den personlige kontakt og i mødet med dansebarnet kan vi give dansens hemmelighed videre gennem bevægelse og musikforståelse. Jeg har flere assistenter med mig, som selv har været små Mini Showdansere engang, så de er helt med på noderne og ved, hvad det handler om.

Jeg elsker simpelthen at danse med ungerne (er selv mor til 5),- og kærligheden til børn, ikropsbevidsthed, dans og yoga er min motivation for at drive denne danseskole".

På vores danseskole tages der også hensyn til de ventende forældre, så gårdhaven er lavet til café, hvor man - mens man venter på sin dansetrold - kan nyde kaffe med hjemmebagte kanelsnurrer eller kølig vin, øl eller en skøn juice, mens man tager sig en lille pause i en tit travl hverdag.

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.