instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs mere HER

MINI SHOWDANS

Til Mini Showdans danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin og der er masser af danseassistenter tilknyttet vores Mini Showdansehold, så børnene kan være trygge og mødt.

Dans for børn hos os starter fra man er 3,5 år. Dansehold á 45 min. er uden forældre. Se dansehold længere nede.

Den smukke dansesal danner rammen om vores populære Mini Showdansehold fra 3,5 år og vi er flere voksne omkring dansebørnene til undervisningen for at skabe tryghed og så børnene kan få sig en god danseoplevelse.


​Mini ShowDans hos Hørning Dans:

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til den nye dansesæson med start i september 2020 foregår på danseskolens tilmeldingsside HER

- Dansesæsonen løber normalt fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april - hvor vi afslutter med danseopvisninger og afdansningsbal. Bemærk at start for Mini Showdans er udskudt til januar 2021 - men pladser bookes lige nu. Det er meget vigtigt for vores danseskole, at vi kan tilbyde danseskolens yngste dansere fra 3 år de bedste forhold. At gå til dans hos os skal være trygt og rart - Corona-situationen er med sine restriktioner og afstandskrav i øjeblikket sådan, at vi ikke kan være i rundkreds med Mini Showdanserne og holde i hånd og give de bedste rammer og kvalitet. Derfor udskyder vi danseholdene til januar og vender stærkt tilbage.

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker i september, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen i september med nye hold og danse! Sæt kryds i kalenderen for booking af jeres plads på et dansehold i september, da der normalt er rift om pladserne og vi altid ender med ventelister.

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen. Det vil være forældre-kig-på 2 gange i danseperioden.


- Se flere informationer under 'Tilmelding'. Der tages forbehold til ændringer i danseprogrammet.

Mini Showdans - fra september 2020:

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Tors. kl. 15.45

Underviser: Annette, Sine & Annimaa

Tidspunktt: d. 14/1 til d. 22/4

12 x dansekursus.

Bookes her

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 10.15

Underviser: Annette, Sine & Annimaa

Tidspunktt: d. 9/1  til d. 17/4

12 x dansekursus.

Bookes her

Ny danselærer (Annette's søster): Annimaa er kommet til i Coronatiden og glæder sig til at være en del af danseskolen fra september og danse med på Mini Showdanseholdene. Hun er skør og ter sig, men hun elsker at danse, skeje ud, fjolle og at grine, så hun er en del af de yngste dansers hold, når hun er på besøg i huset. 

Se mere om Annimaa's Univers her.​


Priser for børnedans - Mini Showdans:

​- 12 x dans - dansekursus fra september 2020 til december 2020: 1.395,- dkk

- En prøvetime koster kr. 150,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson. Ønsker man deltagelse i afdansningsballet til april 2021 er elevens deltagerpris 150,- dkk. Prisen er for deltagelse (man har selv sit fine dansetøj/festtøj på hjemmefra). Familier køber deltagelse via Ticketmaster.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

​Lukkedage 2020-21:

Efterårsferie uge 42 og 43

Juleferie fra uge 51

Vinterferie uge 7 og 8

Påskeferie uge 13.

Mini Showdansere i husets smukke, gamle dansesal i palævillaen på Amager.

Tilmelding til Mini Showdans:

Hvis du har lyst til at tilmelde dit barn til vores dansehold Mini Showdans med start i januar 2021 på danseskolen på Amager, sker det via online booking på danseskolens tilmeldingsside fra medio maj. 

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Mini Showdans, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende Showdansehold. Stilen er Girly style på alle vores dansehold uanset alder, da vi har fokus på dét at være pige. 

Vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes , da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er her altid selv. Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre købe for kaffe, suppe o.a., mens der ventes på dansebørnene. Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

​Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

/

Liker du vores Facebook side får du hele tiden de nye up dates!

Af Annette Hørning - underviser på Mini Showdanseholdene:​

"Jeg tror på, at børn har krav på det gode børneliv, og med dans kan vi finde vej ind til selverkendelse, kropskontrol, selvværd og ikke mindst livsglæde. Vi kan skabe gode minder og vi kan lære at danse.

Vi lærer børnene med dans og bevægelse, at tro på sig selv og at få kontakt til deres fin- som grovmotorik gennem dansekoreografi, lidt Qi gong og små yogaøvelser. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Hér er vi alle en del af musik og dans - musikken skaber glæde og dansen samhørighed og selvtillid. Vi synger også højlydt, når der kan synges med​.

På vores danseskole er børnene i fokus lige som dansen er i fokus. Vi tror især på den personlige kontakt og i mødet med dansebarnet kan vi give dansens hemmelighed videre gennem bevægelse og musikforståelse. Dette er min motivation for at drive denne danseskole".

COVID-19 og danseundervisning
17-09-2020
Undervisningen hos Hørning Dans
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
01-09-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - Summer Camp, Winter Camp, Christmas dance Camp & New year dance Camp. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Events og lukkedage
28-08-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Annimaa's Univers
10-04-2020
Annette's søster har meldt sin ankomst i tiden med Corona, hvor ingen endnu vidste, om danseskolen var købt eller solgt i forhold til annulleringen af dansesæsonen samt fremtid. Følg hendes umiddelbare craziness, hvor mottoet i en ellers ret alvorlig hverdag er 'Vi har kun det sjov, vi selv laver'.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk