instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

MINI SHOWDANS

Til Mini Showdans danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin.

Se dansehold længere nede. Book jeres plads fra januar 2022 NU for at sikre jer en af pladserne.

Den smukke dansesal danner rammen om vores populære Mini Showdansehold fra 3,5 år og vi er flere voksne omkring dansebørnene til undervisningen for at skabe trygge rammer og så børnene kan få sig en god danseoplevelse.


​Mini ShowDans hos Hørning Dans:

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til danseholdene, der starter i januar 2022 for Mini foregår på danseskolens tilmeldingsside HER

- En dansesæson løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april 2022. Vi er i fuld gang med holdene fra september og de er nu lukket for booking, men januar er næste mulighed.


- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen med nye hold og danse.

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver fyldt op.

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen. Forældre venter i garderoben eller i gårdhaven/ caféen i dansehuset (mulige ændringer grundet Covid 19), hvor der er mulighed for at nyde en kop kaffe.

Mini Showdans:

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Ons. kl. 15.15

Startdato: D. 12. januar 2022.

12 x dansekursus - bookes her

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Tors. kl. 15.45

Startdato: D. 12. januar 2022.

12 x dansekursus - bookes her

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 10.30​

Startdato: D. 15. januar 2022.

12 x dansekursus - bookes her

Priser for børnedans - Mini Showdans:

- 12 x dans - dansekursus fra jan. til april 2022: 1.495,- Dkk

- En prøvetime koster kr. 150,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk i ugen op til start, da vi kun kan tilbyde prøvetimer, hvis der er plads på danseholdet.

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

​- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson, uanset om man er ny eller tidligere elev. Til afdansningsballet - hvis man ønsker at deltage - er der en udgift på kr. 150,- for eleven samt forældre køber tilskuerpladser via et billetbureau.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'


Tilmelding til Mini Showdans:

Hvis du har lyst til at tilmelde dit barn til vores dansehold Mini Showdans med start i januar 2022 på danseskolen på Amager, sker det via online booking på siden her. Bemærk at der er rift om pladserne og selvfølgelig kan vi godt forstå, at man gerne vil have en prøvetime først, når ens barn ikke er så gammel endnu, men desværre er det tit, at der ikke bliver plads til prøvetimerne, da mange vælger at booke pladsen for at sikre sig at være med hos os.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Mini Showdans, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende Showdansehold. Stilen er Girly style på alle vores dansehold uanset alder, da vi har fokus på dét at være pige. Dansedrenge er selvfølgelig velkomne, men vi er mange piger på danseholdene, skal man vide.

Vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes , da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er her altid selv.

Flere af danseassistenterne, der hjælper Annette med holdene, har selv været med fra helt små. Hér føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre købe for kaffe, juice, vin o.a., mens der ventes på dansebørnene.

Det er ingen hemmelighed, at underviseren Annette Hørning storelsker sine Mini Showdansere og det skinner igennem i undervisningen, hvor der synges, danses, grines og det handler om at have det godt i dansens time og at kunne være sig selv.

Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

Mini Showdansere i husets smukke, gamle dansesal i palævillaen på Amager.

Sociale medier:

​Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Af Annette Hørning - underviser på Mini Showdanseholdene - danselærer og yogalærer:​

"Jeg tror på, at børn har krav på det gode børneliv, og med dans kan vi finde vej ind til selverkendelse, kropskontrol, selvværd og ikke mindst livsglæde. Vi kan skabe gode minder og vi kan lære at danse.

Vi lærer børnene med dans og bevægelse, at tro på sig selv og at få kontakt til deres fin- som grovmotorik gennem dansekoreografi, lidt Qi gong og små yogaøvelser. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Hér er vi alle en del af musik og dans - musikken skaber glæde og dansen samhørighed og selvtillid. Og vi kalder os #horningfamily

På vores danseskole er børnene i fokus lige som dansen er i fokus. Vi tror især på den personlige kontakt og i mødet med dansebarnet kan vi give dansens hemmelighed videre gennem bevægelse og musikforståelse.. Dette er min motivation for at drive denne danseskole".

Events & lukkedage
27-12-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Corona, dans og yoga
23-12-2021
Vi passer på hinanden her på danseskolen og efterlever alle krav og restriktioner i forhold til Corona.
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-11-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i marts.
Læs mere...
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
01-09-2021
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk