​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

MINI SHOWDANS

Til Mini Showdans danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin og der er masser af danseassistenter tilknyttet vores Mini Showdansehold, så børnene kan være trygge og mødt.

Dans for børn hos os starter fra man er 3,5 år. Dansehold á 45 min. er uden forældre. 

Booking af plads foregår nu, hvis du skal nå at sikre dit barn en plads på vores danseskole fra januar HER

Den smukke dansesal danner rammen om vores populære Mini Showdansehold fra 3,5 år og vi er flere voksne omkring dansebørnene til undervisningen for at skabe tryghed og så børnene kan få sig en god danseoplevelse.


​Dans hos Hørning Dans:

- Vi glæder os til at byde dig velkommen til Mini Showdans med start i januar, hvor der er fuld fart på med masser af dans og nye, spændende dansehold. 


- Dansesæsonen er fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april - hvor vi afslutter med danseopvisninger og afdansningsbal i april 2020. Herefter kan man gen-tilmelde sig til 'forårsdans' i maj/ juni.

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op med nye hold og danse!

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris, og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag, man har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på info@horningdans.dk. Booker man inden starten af en danseperiode/ dansekursus, betales fuld pris - uanset om man er fraværende i starten, midten eller slutningen af danseperioden/ dansekurset grundet ferie, sygdom m.v.

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da nogle af vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Se betalingsbetingelser HER.

NYE! Mini Showdans - fra januar 2020:

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Tors. kl. 15.45

Underviser: Annette

Tidspunktt: d. 16/1 til d. 23/4

12 x dansekursus.

Bookes her

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 10.15

Underviser: Annette

Tidspunktt: d. 11/1 til d. 18/4

12 x dansekursus.

Bookes her


Priser for børnedans - Mini Showdans:

- 12 x dans - dansekursus i 2. periode fra januar til april 2020: 1.195,- Dkk Bookes her​

- En prøvetime koster kr. 120,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans og til en ny dansesæson. Til afdansningsballet i april er elevens deltagerpris 100,- dkk, hvis man ønsker at deltage.

- Vores dansehold er uden forældre i salen.​

Lukkedage:

Vinterferie uge 7 og 8.

Påskeferie uge 15.​​

Mini Showdansere i husets smukke, gamle dansesal i palævillaen på Amager.

Tilmelding til Mini Showdans:

Hvis du har lyst til at tilmelde dit barn til vores dansehold Mini Showdans på danseskolen på Amager, sker det via online booking på danseskolens tilmeldingsside. Vores dansehold er eftertragtede og mange ender hurtigt med venteliste, så slå til nu - hvis I skal sikre jeres barn en plads fra september HER.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Mini Showdans, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende Showdansehold fra september. Stilen er Girly style og vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes , da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er her altid selv. Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre købe for kaffe, suppe o.a., mens der ventes på dansebørnene. Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

​Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

/

Liker du vores Facebook side får du hele tiden de nye up dates!

Af Annette Hørning - underviser på Mini Showdanseholdene:​

"Jeg tror på, at børn har krav på det gode børneliv, og med dans kan vi finde vej ind til selverkendelse, kropskontrol, selvværd og ikke mindst livsglæde. Vi kan skabe gode minder og vi kan lære at danse.

Vi lærer børnene med dans og bevægelse, at tro på sig selv og at få kontakt til deres fin- som grovmotorik gennem dansekoreografi, lidt Qi gong og små yogaøvelser. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Hér er vi alle en del af musik og dans - musikken skaber glæde og dansen samhørighed og selvtillid. Vi synger også højlydt, når der kan synges med​.

På vores danseskole er børnene i fokus lige som dansen er i fokus. Vi tror især på den personlige kontakt og i mødet med dansebarnet kan vi give dansens hemmelighed videre gennem bevægelse og musikforståelse. Dette er min motivation for at drive denne danseskole".

Voksendans - uden dansepartner
01-01-2019
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Events og lukkedage
08-10-2018
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Dans for børn fra januar og voksne fra forår 2020.
16-05-2018
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
16-01-2016
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk