instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs mere HER

MINI SHOWDANS

Til Mini Showdans danser vi til forskellige kendte børnesange og MGP musik. Vi øver grundtrin og laver små danseserier, som vi blander med lidt smidigheds- / Chi gong- og yogaøvelser. Vi har fokus på rytme, musikforståelse og træning af mange sjove dansetrin.

NYT!!! Booking til den nye dansesæson, der begynder i september, er startet. Der er rift om pladserne og vi ender hyppigt med venteliste, så slå til nu, hvis I kunne tænke jer at være med.

Se dansehold længere nede.

Den smukke dansesal danner rammen om vores populære Mini Showdansehold fra 3,5 år og vi er flere voksne omkring dansebørnene til undervisningen for at skabe trygge rammer og så børnene kan få sig en god danseoplevelse.


​Mini ShowDans hos Hørning Dans:

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til danseholdene, der starter i september 2021 for Mini foregår på danseskolens tilmeldingsside HER

- En dansesæson løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april 2022.


- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen med nye hold og danse.

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen. Forældre venter i garderoben eller i gårdhaven/ caféen i dansehuset, hvor der er mulighed for at nyde kaffe, iste, bubble tea og/ eller lun suppe (også som take away).

Mini Showdans:

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Ons. kl. 15.15

Startdato: D. 8. september 2021.

12 x dansekursus - bookes her

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Tors. kl. 15.45

Startdato: D. 9. september 2021.

12 x dansekursus - bookes her

Mini Showdans: 3,5 - 5 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 10.30​

Startdato: D. 4. september 2021.

12 x dansekursus - bookes her

Priser for børnedans - Mini Showdans:

- 12 x dans - dansekursus fra sept. til dec: 1.495,- dkk

- 12 x dans - dansekursus fra jan. til april 2022: 1.495,- Dkk

- 24 x dans (hele sæsonen med rabat) dansekursus fra sept. 2021 til april 2022: 2.695,- Dkk

- En prøvetime koster kr. 150,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk i ugen op til start, da vi kun kan tilbyde prøvetimer, hvis der er plads på danseholdet.

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

​- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson, uanset om man er ny eller tidligere elev. Til afdansningsballet - hvis man ønsker at deltage - er der en udgift på kr. 150,- for eleven samt forældre køber tilskuerpladser via et billetbureau.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'


Mini Showdansere i husets smukke, gamle dansesal i palævillaen på Amager.

Sociale medier:

​Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Af Annette Hørning - underviser på Mini Showdanseholdene:​

"Jeg tror på, at børn har krav på det gode børneliv, og med dans kan vi finde vej ind til selverkendelse, kropskontrol, selvværd og ikke mindst livsglæde. Vi kan skabe gode minder og vi kan lære at danse.

Vi lærer børnene med dans og bevægelse, at tro på sig selv og at få kontakt til deres fin- som grovmotorik gennem dansekoreografi, lidt Qi gong og små yogaøvelser. Vi ser på danseskolen uge efter uge, at børnene blomstrer, når de får lov til at koble deres kroppe på deres interesse i at danse. Hér er vi alle en del af musik og dans - musikken skaber glæde og dansen samhørighed og selvtillid. Og vi kalder os #horningfamily

På vores danseskole er børnene i fokus lige som dansen er i fokus. Vi tror især på den personlige kontakt og i mødet med dansebarnet kan vi give dansens hemmelighed videre gennem bevægelse og musikforståelse.. Dette er min motivation for at drive denne danseskole".

Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-06-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding
10-05-2021
Nu åbnes døren op til nogle spændende koncepter, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
Events & lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk