fb-art

BALLROOM FITNESS™

Ballroom Fitness™ er dans indenfor Standarddans og Latindans for dig, som ikke har en dansepartner. Til Ballroom Fitness™ lærer du bla. at danse Vals, Tango, Cha cha cha, Quick step, Wienervals, Samba, Jive og Rumba.

Da motionsdelen er høj, er undervisningen i afslappet træningstøj og træningssko - ikke høje hæle og fin dansekjole. Kombinationen af dans og motion giver dig sved på panden og et smil på læben. Alle aldre kan være med og der er introduktion til grundtrinene i hver lektion. Du vil kunne undvære en lektion eller to og stadig være i stand til at følge med.

Essensen i Ballroom Fitness™ er at blande dans og motion men med vægt på, at du lærer at danse - uden en dansepartner.

Har du mon et nytårsforsæt om at tabe dig og/ eller at motionere, så er denne motionsform absolut ikke kedelig. Danseskolen vil gerne invitere dig med til en GRATIS introduktionstime:

Torsdag d. 4. januar kl. 19.15 eller søndag d. 7. januar kl. 14.00.

Introduktionstimen er for dig, der ikke har prøvet Ballroom Fitness hos Hørning Dans før.

Plads for deltagelse i denne forudbookes på info@horningdans.dk

​​

Masser af motion og dans med Ballroom Fitness.

  • Fra 15 år.

  • Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde. En prøvetime koster: Single kr. 175,- og vil blive modregnet ved indmeldelse samme dag. Der kan desværre ikke gives prøvetimer i okt., nov. og dec. da alle pladser er bookede nu. Nu med gratis intro. time - se datoer over her.

  • Betaling sker ved tilmelding eller ved bankoverførsel inden start. Vi tager Dankort og Mobile pay på danseskolen. Husk at skrive navn og dansehold på ved en bankoverførsel. Betalingen er bindende og et dansekursus danses i sammenhængende uger.

  • Niveau 2. er for øvede.


  • Er du forhindret i at komme en dag på dit eget dansehold, så er der mulighed for at rykke dagen til en af de andre Ballroom Fitness dansehold inden for din egen danseperiode (som er á 6, 12 eller 24 uger), hvis der er plads på holdet. Din tilmelding til et dansekursus er ikke et klippekort og alle købte gange skal være brugt inden kurset og din periode udløber.

  • Plads på dansehold bookes her: info@horningdans.dk - Ballroom Fitnessdanserne booker ikke via webshoppen men via mailen og betaling er via bankoverførsel, Dankort eller mobile pay på danseskolen.

  • Din GRATIS introduktionstime: Torsdag d. 4. jan. kl. 19.15 eller søndag d. 7. januar kl. 14.00. Introduktionstimen forudbookes for plads på info@horningdans.dk og er for dig, der ikke har prøvet Ballroom Fitness hos Hørning Dans før.

Fordelen ved at danse Ballroom Fitness på en danseskole er, at her er du tilknyttet et fast dansehold og det er de samme dansere, du møder hver uge. Ud over dansen opstår der tit nye venskaber og stemningen i dansesalen (se billedet over) er så derefter - masser af grin, glæde, humor og dans.

Dansehold - Lektion 50 min.:

Nr.​: Ballroom

Hold:​ Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ Tors. 17.50

6, 12 eller 24 x dans​ekursus

Startdatoer:​ 9/11 og 11/1

Nr.​: Ballroom

Hold:​ Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ ​Søn. 12.00

6, 12 eller 24 x dans​ekursus

Startdatoer: 5/11 og 7/1

Nr.​: Ballroom

Hold:​ Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ Tir. 19.30

6, 12 eller 24 x dans​kursus

Startdatoer: 31/10 og 9/1

Nr.​: Ballroom

Hold:​ Fitness™

Niveau 2.​

Dag:​​ Søn. 11.00

6, 12 eller 24 x dansekursus​

Startdatoer: 5/11 og 7/1

HUSK: Du kan vælge at starte når det passer dig - uanset startdatoerne - forudsat at der er ledige pladser på danseholdet. Frem til jul er alle pladser bookede, men NU har du mulighed for booke plads fra januar på info@horningdans.dk

OBS.

Ændringer af dansetider til dig som er på danseholdene:·​

- Sidste dansedag inden julen træder ind er søndag d. 10. dec. - niv. 2. kl. 10.00 og niv. 1. kl. 11.00.

- Danseevent (gratis) for jer som fortsætter på niv. 1. fra januar og har været med her på niv. 1. danseholdene frem til jul: Torsdag d. 28. dec. kl. 18.00-19.30. Book din plads på info@horningdans.dk

- Danseevent (gratis) for jer som fortsætter på niv. 2. fra januar igen og har været med her på niv. 2. danseholdene frem til jul: Lørdag d. 30. dec. kl. 10.00-11.30. Book din plads på info@horningdans.dk

​Priser for dansekursus i Ballroom Fitness:

  • Pris for Ball room fitness 6 x dans:      595 kr
  • Pris for Ball room fitness 12 x dans:    995 kr
  • Pris for Ball room fitness 24 x dans: 1.750 kr ​

​Ballroom Fitness™ er udviklet af Elisabeth Dalsgaard fra Swing-time.dk

Bestilling af hættetrøjer
10-11-2017
Nu kan Hørningdanserne bestille de eftertragtede hættetrøjer 'hoodies' med eget fornavn på. Måske en julegave? Adventsgave?
Læs mere...
Events
03-11-2017
Her finder du som Hørningdanser danseskolens events: Swing dance-aftener, juleturneringer, nytårsbal, afdansningsbal, workshops m.v.
Læs mere...
Tilmelding til dans fra januar.
05-07-2016
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål
16-01-2016
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
14-07-2013
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse. NU med gratis intro time.
Læs mere...

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk