​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

Vigtig information er d. 8. juni samt 12. juli sendt ud til alle jer ballroom fitness-dansere, som var booket på danseholdene i den nye periode fra d. 1/3 - har du ikke fået mail, kontakt mig snarest på info@horningdans.dk eller tlf. 22162516. Læs om danseholdenes set up til vores start (fortsættelse) af vores danseperiod - der starter d. 9/8 - længere nede på siden her.


BALLROOM FITNESS™

Annette Sahara Hørning - underviser i Ballroom Fitness: "Det handler om livskvalitet samt at gøre noget for sig selv som det handler om livsglæde," er min filosofi med at undervise i Ballroom Fitness.

Ballroom Fitness hos Hørning Dans er masser af dans og motion OG der er masser af glæde, sjov og fællesskab. Hér møder du de samme dansere hver uge og du føler dig velkommen som i et privat hjem. 

Se linket med den skønne video af bladet SØNDAG om Ballroom Fitness her på danseskolen HER.

Danseholdene med Annette har altid en smule craziness over sig - da det både skal være sjovt og svedigt at bevæge sig med dans, hvor hofterne får lov til at svinge med, mens vi nyder at have kontakt med dansen og os selv som kvinder/mænd.

Ballroom Fitness™ er dans indenfor Standarddans og Latindans for dig, som ikke har en dansepartner. Til Ballroom Fitness™ lærer du bla. at danse Vals, Tango, Cha cha cha, Quick step, Wienervals, Samba, Jive og Rumba.

Trænger du også til at komme i gang med at motionere og gøre noget godt for dig selv?

GRATIS intro. time i Ballroom Fitness:

Søndag d. 30. august kl. 14.00

Intro. timen er for dig, der ikke har været med til intro. time og Ballroom fitness hos Annette Hørning før. Book din plads på info@horningdans.dk

Essensen i Ballroom Fitness™ er at blande dans og motion men med vægt på, at du lærer at danse - uden en dansepartner.

Kombinationen af dans og motion giver dig sved på panden og man kan ikke lade være med at smile i al koncentrationen og sammen med de samme dansere, som man efterhånden kommer til at lære at kende i fællesskabet hos Hørning Dans. 

Der er introduktion til grundtrinene i hver lektion til det gode musik, man kender fra 1970'erne til musikhits i dag.

Da motionsdelen er høj, er undervisningen i afslappet træningstøj og træningssko - ikke høje hæle og fin dansekjole.

Hos Hørning Dans med Annette Sahara Hørning som underviser, er det altid en smule crazy! Plus at husets kok tit kommer forbi med Champagne eller sunde helsedrinks midt i lektionens svedige dansetrin.

Masser af motion, stemning, fællesskab, grin, hygge og dans med Ballroom Fitness.

 • Alle pladser er bookede frem til d. 30/8 2020, men send en mail for at komme på venteliste, så du kan nå at komme med, når det bliver en plads. GRATIS INTRODUKTIONSTIME: Kunne du tænke dig at booke plads til den gratis introduktionstime d. 30/8 kl. 14.00 - send en mail til info@horningdans.dk

 • Fra 15 år.

 • Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde. En prøvetime koster: Single kr. 175,- og vil blive modregnet ved indmeldelse samme dag.

 • Betaling for dansekurset ved booking sker ved tilmelding inden start for endelig reservation, da der er rift om pladserne. Vi tager Dankort og Mobile pay på danseskolen. Husk at skrive navn og dansehold på ved en bankoverførsel. Betalingen er bindende og et dansekursus danses i sammenhængende uger i købt danseperiode/ dansekursus.

 • Niveau 2. er for øvede
 • Niveau 1. er for begyndere/ let-øvede
 • Mandagsholdet niv. 1 er for 50+


 • Er du forhindret i at komme en dag på dit eget dansehold, så er der mulighed for at rykke dagen til en af de andre Ballroom Fitness dansehold inden for din egen danseperiode (som er á 6, 12 eller 24 uger), hvis der er plads på holdet. Din tilmelding til et dansekursus er ikke et klippekort og alle købte gange skal være brugt inden din periode/ kursus udløber. Se betingelser her.

Fordelen ved at danse Ballroom Fitness på en danseskole er, at her er du tilknyttet et fast dansehold og det er de samme dansere, du møder hver uge. Ud over dansen opstår der tit nye venskaber og stemningen i dansesalen (se billedet over) er så derefter - masser af grin, glæde, humor og dans.

Dansehold - Lektion á 50 min.:

Singledans

Hold:​ Ballroom Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ Lør. 12.00


6, 12 eller 24 x dans​ekursus

Startdato:

d. 5/9

Singledans

Hold:​Ballroom Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ ​Søn. 12.00

6, 12 eller 24 x dans​ekursus

Startdatoer:

d. 1/3,  d. 9/8 og d. 6/9

Singledans

Hold:​ Ballroom Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ Tor. 18.45

6, 12 eller 24 x dans​ekursus

Startdato:

d. 5/3, d. 13/8 og d. 17/9

Singledans

Hold:​Ballroom Fitness™

Niveau 1. 50+

Dag:​​ ​Man. 15.0

6, 12 eller 24 x dans​ekursus

Startdato:

d. 2/3, d. 10/8 og d. 7/9

Singledans

Hold:​ Ballroom Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ Tir. 19.30 

6, 12 eller 24 x dans​kursus

Startdatoer:

d. 3/3, d. 11/8 og d. 8/9

Singledans​

Hold:​ Ballroom Fitness™

Niveau 2.​

Dag:​​ Søn. 11.00

6, 12 eller 24 x dansekursus​

Startdatoer:

d. 1/3, d. 9/8 og d. 6/9

HUSK: Du kan vælge at starte når det passer dig - uanset startdatoerne - forudsat at der er ledige pladser på danseholdet. Book din plads på info@horningdans.dk

​​Priser for dansekursus i Ballroom Fitness:

 • Pris for Ball room fitness 6 x dans:   kr.    645,- fra sept.
 • Pris for Ball room fitness 12 x dans: kr. 1.095,- fra sept.
 • Pris for Ball room fitness 24 x dans: kr. 1.900,- fra sept.

Se betalingsbetingelser HER.​

Annette Hørning underviser i Ballroom Fitness hos Hørning Dans og det er ikke kedeligt!

Vigtig besked til de Ballroom Fitness-dansere, som allerede har betalt for deres dans i martsmåned, da danseskolen måtte lukke ned grundet Covid-19:

Har du husket at booke din plads fysisk på dansegulvet via tilmeldingssiden her, som du har fået mail omkring? Det er ikke nok bare at møde op, for der er nu fysisk begrænsning på pladser i salen grundet Corona. De er oprettet som 'event' men er dansegange, der tæller i den afbrudte danseperiode fra marts!

Læs mere: Vi nåede at danse 2 søndage og 2 tirsdage og 1 torsdag, hvor startdatoerne i denne nye danseperiode begyndte søndag d. 1/3, tirsdag d. 3/3 og søndag d. 5/3.

NÅR vi kan åbne op igen fra d. 8. august (mail er sendt til jer d. 12. juli), så fortsætter vi i princippet, hvor vi slap - på 3 dansegang (torsdagsholdet 2 dansegang).

Til de af jer som har doneret - af hjertet tak - og I starter så bare lidt 'skævt' med en ny betaling og skæve priser, som I ser under her.

Priserne (udregnet fra de oprindelige priser, som du ser længere oppe) vil da være for mandags-, tirsdags- og søndagsdansere, når vi danser lige ind i vores afbrudte danseperiode/kursus, hvor vi som sagt nåede at starte op på med 1 x dans om ugen:

4 x dansegange: 430 dkk

10 x dans (4+6 dansegange): 1.075,- dkk

16 x dans (4+12 dansegange): 1.460,- dkk

28 x dans (4 +24 dansegange): 2.217,- dkk

Priserne (udregnet fra de oprindelige priser, som du ser længere oppe) vil da være for torsdagsdansere, når vi danser lige ind i vores afbrudte danseperiode/kursus, hvor vi som sagt kun nåede at danse 1 gang med 1 x dans om ugen:

5 x dansegange: 537,50 dkk

11 x dans (5+6 dansegange): 1.182,50 dkk

17 x dans (5+12 dansegange): 1.551,25 dkk

29 x dans (5 +24 dansegange): 2.296,- dkk

Dans og Corona:

Når du ankommer til dans igen, så er det vigtigt, at du har klædt om hjemmefra. Hoveddøren åbnes 10 minutter før dans starter. Der er sprit på bordene i gårdhaven, toiletterne samt i dansesalen og plakater med opfordringer til at holde afstand og anbefalinger om at huske at vaske, spritte hænder både før og efter danselektionen. Der luftes ud ekstra mange gange i løbet af lektionen, samt afholdes små pauser. Alle danser på et 'anmærket klistermærke' på gulvet, så vi holder vores afstand til hinanden samt minimerer risiko for smitte af Corona og vi danser alle i samme retning hele tiden.

Vores sikkerhed er vigtig på et dansehold. Derfor er der også nu færre deltagere med på Ballroom Fitness-holdene i forhold til tidligere og der sættes nu flere dansehold op, så alle nye samt tidligere dansere kan få plads fra start september. Jer som var tilmeldte i januar/ marts, hvor danseperioden blev afbrudt danser denne periode (se mails) færdig fra søndag d. 8. august. Disse dansedage kan ikke videreføres ind i den nye danseperiode, der starter i september.

Læs også mere om Corona og dans (opdateres hele tiden) her.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt mig endelig på info@horningdans.dk - tak for din tålmodighed og jeg har savnet  jer!

//Annette Hørning

________________________​

​Ballroom Fitness™ er udviklet af Elisabeth Dalsgaard fra Swing-time.dk

COVID-19 og danseundervisning
10-07-2020
Undervisningen hos Hørning Dans
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
16-05-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Annimaa's Univers
10-04-2020
Annette's søster har meldt sin ankomst i tiden med Corona, hvor ingen endnu vidste, om danseskolen var købt eller solgt i forhold til annulleringen af dansesæsonen samt fremtid. Følg hendes umiddelbare craziness, hvor mottoet i en ellers ret alvorlig hverdag er 'Vi har kun det sjov, vi selv laver'.
Læs mere...
Events og lukkedage
04-04-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Afdansningsball 2020.
26-02-2020
Grundet Covid-19 er afdansningsballet 2020 aflyst.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk