​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

Vigtig information er d. 8. maj sendt ud til alle jer ballroom fitness-dansere, som var booket på danseholdene i den nye periode fra d. 1/3 - har du ikke fået mail, kontakt mig snarest på info@horningdans.dk eller tlf. 22162516. Læs om planerne, når vi må åbne op igen, længere nede på siden her.


BALLROOM FITNESS™

Annette Sahara Hørning - underviser i Ballroom Fitness: "Det handler om livskvalitet samt at gøre noget for sig selv som det handler om livsglæde," er min filosofi med at undervise i Ballroom Fitness.

Ballroom Fitness hos Hørning Dans er masser af dans og motion OG der er masser af glæde, sjov og fællesskab. Lige nu afventer vi bare - grundet situationen med Covid-19 - at kunne få lov til åbne op igen, så denne skønne motionsform kan få lov at blomstre igen i husets smukke dansesal.

Se linket med den skønne video af bladet SØNDAG om Ballroom Fitness her på danseskolen HER.

Ballroom Fitness™ er dans indenfor Standarddans og Latindans for dig, som ikke har en dansepartner. Til Ballroom Fitness™ lærer du bla. at danse Vals, Tango, Cha cha cha, Quick step, Wienervals, Samba, Jive og Rumba.

Da motionsdelen er høj, er undervisningen i afslappet træningstøj og træningssko - ikke høje hæle og fin dansekjole. 

Essensen i Ballroom Fitness™ er at blande dans og motion men med vægt på, at du lærer at danse - uden en dansepartner. Hos Hørning Dans med Annette Sahara Hørning som underviser, er det altid en smule crazy! Plus at husets kok tit kommer forbi med Champagne eller sunde helsedrinks midt i lektionens svedige dansetrin.

Kombinationen af dans og motion giver dig sved på panden og man kan ikke lade være med at smile i al koncentrationen og sammen med de samme dansere, som man efterhånden kommer til at lære at kende i fællesskabet hos Hørning Dans. 

Der er introduktion til grundtrinene i hver lektion til det gode musik, man kender fra 1970'erne til musikhits i dag.

Masser af motion, stemning, fællesskab og dans med Ballroom Fitness.

  • Fra 15 år.

  • Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde. En prøvetime koster: Single kr. 120,- og vil blive modregnet ved indmeldelse samme dag.

  • Betaling sker ved tilmelding inden start for endelig reservation, da der er rift om pladserne. Vi tager Dankort og Mobile pay på danseskolen. Husk at skrive navn og dansehold på ved en bankoverførsel. Betalingen er bindende og et dansekursus danses i sammenhængende uger i købt danseperiode/ dansekursus.

  • Niveau 2. er for øvede
  • Niveau 1. er for begyndere/ let-øvede
  • Mandagsholdet niv. 1 er for 50+


  • Er du forhindret i at komme en dag på dit eget dansehold, så er der mulighed for at rykke dagen til en af de andre Ballroom Fitness dansehold inden for din egen danseperiode (som er á 6, 12 eller 24 uger), hvis der er plads på holdet. Din tilmelding til et dansekursus er ikke et klippekort og alle købte gange skal være brugt inden din periode/ kursus udløber. Se betingelser her.

Fordelen ved at danse Ballroom Fitness på en danseskole er, at her er du tilknyttet et fast dansehold og det er de samme dansere, du møder hver uge. Ud over dansen opstår der tit nye venskaber og stemningen i dansesalen (se billedet over) er så derefter - masser af grin, glæde, humor og dans.

Dansehold - Lektion á 50 min.:

Singledans

Hold:​Ballroom Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ ​Søn. 12.00

6, 12 eller 24 x dans​ekursus

Startdatoer:

d. 1/3 og d. ?

Singledans

Hold:​ Ballroom Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ Tor. 18.45

6, 12 eller 24 x dans​ekursus

Startdato:

d. 5/3 & d. ?

Singledans

Hold:​Ballroom Fitness™

Niveau 1. 50+

Dag:​​ ​Man. 15.00

6, 12 eller 24 x dans​ekursus

Startdato:

d. 2/3 og d. ?

Singledans

Hold:​ Ballroom Fitness™

Niveau 1.

Dag:​​ Tir. 19.30 

6, 12 eller 24 x dans​kursus

Startdatoer:

d. 3/3 & d. ?

Singledans​

Hold:​ Ballroom Fitness™

Niveau 2.​

Dag:​​ Søn. 11.00

6, 12 eller 24 x dansekursus​

Startdatoer:

 d. 1/3 og d. ?

HUSK: Du kan vælge at starte når det passer dig - uanset startdatoerne - forudsat at der er ledige pladser på danseholdet. Book din plads på info@horningdans.dk

​​Priser for dansekursus i Ballroom Fitness:

  • Pris for Ball room fitness 6 x dans:   kr.    645,-
  • Pris for Ball room fitness 12 x dans: kr. 1.095,-
  • Pris for Ball room fitness 24 x dans: kr. 1.900,-

Se betalingsbetingelser HER.​

Annette Hørning underviser i Ballroom Fitness hos Hørning Dans og det er ikke kedeligt!

Vigtig besked til de Ballroom Fitness-dansere, som allerede har betalt for deres dans i martsmåned, da danseskolen måtte lukke ned grundet Covid-19: Vi nåede at danse 2 søndage og 2 tirsdage og 1 torsdag, hvor startdatoerne i denne nye danseperiode begyndte søndag d. 1/3, tirsdag d. 3/3 og søndag d. 5/3.

NÅR vi må åbne op igen (I skal nok få mail fra mig), så fortsætter vi i princippet, hvor vi slap - på 3 dansegang (torsdagsholdet på 2 dansegang). Ingen skal gen-tilmelde sig, da I jo allerede har jeres pladser. Til de af jer som har doneret - af hjertet tak - og I starter så bare lidt 'skævt' med en ny betaling og skæve priser. Priserne (udregnet fra de oprindelige priser, som du ser længere oppe) vil da være for tirsdags- og søndagsdansere, når vi danser lige ind i vores afbrudte danseperiode/kursus, hvor vi som sagt nåede at danse 2 gange:

4 x dansegange: 430 dkk

10 x dans (4+6 dansegange): 1.075,- dkk

16 x dans (4+12 dansegange): 1.460,- dkk

28 x dans (4 +24 dansegange): 2.217,- dkk

Priserne (udregnet fra de oprindelige priser, som du ser længere oppe) vil da være for torsdagsdansere, når vi danser lige ind i vores afbrudte danseperiode/kursus, hvor vi som sagt kun nåede at danse 1 gang:

5 x dansegange: 537,50 dkk

11 x dans (5+6 dansegange): 1.182,50 dkk

17 x dans (5+12 dansegange): 1.551,25 dkk

29 x dans (5 +24 dansegange): 2.296,- dkk

Har du nogle spørgsmål, så kontakt mig endelig på info@horningdans.dk

________________________​

​Ballroom Fitness™ er udviklet af Elisabeth Dalsgaard fra Swing-time.dk

COVID-19 og danseundervisning
08-05-2020
Undervisnigen hos Hørning Dans suspenderes fra tors. d. 12/3. Nærmere info. følger.
Læs mere...
SUMMER CAMP 11-15 år & 8-10 år
30-04-2020
Masser af dans og sjov i sommerferien. Summer camp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Og så har vi vores egen private kok.
Læs mere...
Annimaa's Univers
10-04-2020
Annette's søster har meldt sin ankomst i tiden med Corona, hvor ingen endnu ved, om danseskolen er købt eller solgt. Følg hendes umiddelbare craziness, hvor mottoet i en ellers ret alvorlig hverdag er 'Vi har kun det sjov, vi selv laver'.
Læs mere...
Events og lukkedage
04-04-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-01-2019
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk