​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

​Showdans hos Hørning Dans

​Showdans er et populært valg. Her danser børnene til de sidste musikhits med en blanding af flere forskellige stilarter. Showdans hos os er 'girly style', hvor vi har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk. 

Booking af plads til de nye dansehold fra maj foregår fra d. 17/2 HER


Showdans foregår i et hurtigt tempo med fuld fart på, og det er derfor særdeles underholdende, sjovt og lærerigt med en anelse ”star quality” og masser af girl power! Alle danseholdene har fokus på girly style. Undervisere er Annette, Sille og Klaudia

NYE dansehold fra maj 2020:

Showdansehold 1. 5-7 å​r fra maj:

Showdans 1.: 5-7 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 09.30

Underviser: Annette.

Tidspunkt: d. 16/5 til d. 13/6

5 x dansekursus.

Bookes her.

Showdans 1.: 5-7 år​

Tidspunkt: Tor. kl. 16.45

Underviser: Annette.

Tidspunkt: d. 14/5 til d. 11/6

5 x dansekursus.

Bookes her.

​Showdansehold 2. 8-10 å​r fra maj:

Showdans 2.: 8-10 år​

Tidspunkt: Tir. kl. 17.00

Undervisere: Annette & Klaudia

Tidspunktt: d. 12/5 til d. 9/6

5 x dansekursus.

Bookes her.

Showdansehold 3. 10-13 å​r fra maj:

Showdans 3.: 10-13 år​

Tidspunkt: Tir. kl. 17.45

Undervisere: Annette & Klaudia

Tidspunkt: d. 12/5 til d. 9/6

5 x dansekursus.

Bookes her.

Showdansehold 4. 14-16 å​r fra maj:

Showdans 4.: 14-16 år​

Tidspunkt: Tir. kl. 18.30

Undervisere: Frederikke & Annette

Tidspunktt: d. 12/5 til d. 9/6

5 x dansekursus.

Bookes her.

Alle dansehold der er startet i september 2019 og januar 2020 afsluttes i ugen op til afdansningsballet d. 25/4. Herefter kan man gen-tilmelde sig et af de nye forårsdansehold, der starter i maj.

Masser af cool dansekoreografi, fællesskab og livsglæde.

Dans hos Hørning Dans

- Dansesæsonen løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april - hvor vi afslutter med danseopvisninger og afdansningsbal. Efter endt dansesæson starter danseskolen 'forårsdansekursus', hvor man som ny kan starte eller gen-tilmelde sig. Forårsdans er et nyt dansekursus uden for dansesæsonen. Til forårsdans er programmet mindre end i den almindelige dansesæson og kun på 5 uger.

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen i september med nye hold og danse!

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag man har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på mailen info@horningdans.dk. Booker man inden starten af en danseperiode/ dansekursus, betales fuld pris - uanset om man er fraværende i starten, midten eller slutningen af danseperioden/ dansekurset grundet ferie, sygdom m.v.​

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da nogle af vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.​

Priser for børnedans - Showdans:

- 5 x dans - forårsdansekursus i maj-juni 2020: 545,- Dkk - book her

- En prøvetime koster kr. 120,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans og til en ny dansesæson. Til juledanseturneringen i december er elevens deltagerpris kr. 175,- dkk. Prisen inkluderer da godtepose og medalje. Til afdansningsballet i april er elevens deltagerpris 250,- dkk. Prisen inkluderer da et dansekostume, som skal bruges til afdansningsballets dansesopvisninger samt entré. Disse arrangementer er frivillige at deltage i.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

Lukkedage:

Vinterferie uge 7 og 8

Påskeferie uge 15 (mandagsholdet uge 16)

Lukket i juli og august med Summercamp uge 32 for de 11-15 årige - program følger medio marts

Nye veninder og masser af dans - her skønne showdansere til afdansningsbal.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Showdans, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende Showdansehold fra januar. Stilen er Girly style og vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes, da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen og vi er her altid selv. Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre købe for kaffe, suppe o.a., mens der ventes på dansebørnene. Hørning Dans er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

Liker du vores Facebook side får du hele tiden de nye up dates - klik her.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Livskvalitet, masser af girl power, girly style og glæde kendetegner vores dansehold. Her er showdanserne til afdansningsbal.​

Afdansningsballet 2020
26-02-2020
Alle familier har nu fået mails med invitation angående afdansningsballet. Her er de 'hyppigste spørgsmål' angående danseopvisningen og danseskolens store dag. Der deles en invitation ud på alle dansehold i uge 10.
Læs mere...
Dans for børn og voksne - forårsdans fra maj.
17-02-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
SUMMER CAMP 11-15 år
16-02-2020
Masser af dans og sjov i sommerferien. Summer camp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv.
Læs mere...
Events og lukkedage
01-01-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-01-2019
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk