​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

​Showdans hip hop girly hos Hørning Dans

​Showdans Hip hop girly er et populært valg, hvor Tik Tok dance også har fundet sin vej ind hos de yngre dansere. Her danser børnene til de sidste musikhits med en blanding af flere forskellige stilarter og degt handler om at danse og have det sjovt.

Showdans Hip hop girly har fokus på det at være en pige - hele vejen igennem - både med bevægelserne og i dansekoreografiens udtryk. Er man dansedreng, så tilpasses de forskellige moves til den mere drengede, seje stil. Dansene er i genren pop commercial, wagging, Hip hop street, Hip hop girly, funk og jazz.

NYE HOLD

Næste hold i den nye dansesæson starter i september,- vi er i fuld gang med bookingerne, så slå til nu, hvis dit barn skal nå at være med på et dansehold.  Se alle hold længere nede.

Showdans Hip hop girly foregår i et hurtigt tempo med fuld fart på, og det er derfor særdeles underholdende, sjovt og lærerigt med en anelse ”star quality” og masser af girl power!

Der er masser af dans og cool dansekoreografi - hvor stilen også kan være sej og hvor den personlige stil blandes med moves til fed musik og masser af attitude.

Altid med koreografi der fordrer selvværd samt livsglæde og vi ser dansernes selvtillid vokse over ugerne, i fællesskabet og glæden ved at bruge kroppen og bevæge sig til musik.

​Det handler om girlpower, selvværd, fællesskab og det meste af vores Hip hopdans er girly style på vores danseskole. Se de nye dansehold - der starter i september - længere nede.

Reklamefilmen er nogle år gammel nu, men stadig meget up to date og relevant i forhold til vores danseskole, vores udtryk og motto om, at det handler om LIVSGLÆDE med alle de skønne Hørningdansere.​ 

Voksendans - med eller uden dansepartner? Spirituelle yoga-worshops?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP spirituelle yoga-workshops.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i juni og oktober. Børnehold starter i september.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Showdance hip hop girly 1. 5-7 å​r:

Showdans Hip hop girly 1.: 5-7 år​

Tidspunkt: Ons. kl. 16.15 - fra september.

Underviser: Annette og Charlotte.

Starttidspunkt: D. 4. september.

11 eller 22  ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip hop girly 1.: 5-7 år​

Tidspunkt: Tor. kl. 16.30 - fra september.

Underviser: Annette og Charlotte.

Starttidspunkt: D. 5. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip hop girly 1.: 5-7 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 11.30 - fra september.

Underviser: Annette og Charlotte.

Starttidspunkt: D. 7. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

​Showdans hip hop girly 2. 8-10 å​r:

Showdans Hip hop girly 2.: 8-10 år.​

Tidspunkt: Tir. kl. 16.45 - fra september.

Underviser: Marie og Alberte.

Starttidspunkt: D. 3. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip hop girly 2.: 8-10 år​.

Tidspunkt: Tor. kl. 17.15 - fra september.

Underviser: Alberte og Annette.

Starttidspunkt: D. 5. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip hop girly 2.: 8-10 år​.

Tidspunkt: Lør. kl. 10.30 - fra september.

Undervisere: Annette og Marie.

Starttidspunkt: D. 7. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans hip hop girly 3. 10-13 år:

Showdans Hip hop girly 3. 11-13 år​.

Tidspunkt: Tir. kl. 16.00 - fra september.

Underviser: Marie, Charlotte og Annette.

Starttidspunkt: D. 3. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip hop girly 3. 11-13 år​.

Tidspunkt: Ons. kl. 17.45 - fra september.

Underviser: Alberte og Marie.

Starttidspunkt: D. 4. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip hop girly 3. 11-13 år​.

Tidspunkt: Tors. kl. 18.00 - fra september.

Underviser: Alberte.

Starttidspunkt: D. 5. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

SHOWDANS HIP HOP GIRLY 4. 14-18 ÅR:

Showdans Hip hop girly 4​. 14-18 år.

Tidspunkt: Ons. kl. 17.45 - fra september.

Underviser: Marie og Alberte.

Starttidspunkt: D. 5. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip hop girly 4. 14-18 år.

Tidspunkt: Tors. kl. 18.45 - fra september.

Underviser: Alberte.

Starttidspunkt: D. 5. september.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Selvværd og livsglæde går hånd i hånd hos os, hvor pigerne får lov til at udtrykke sig med dans og bevægelser i trygge rammer med dygtige undervisere.

​Tilmelding til dansesæsonen:

- Du er nu på danseskolens hjemmeside - AL tilmelding til de nye spændende dansehold med start i september foregår nu på danseskolens tilmeldingsside HER

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag man har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på mailen info@horningdans.dk. Booker man inden starten af en danseperiode/ dansekursus, betales fuld pris - uanset om man er fraværende i starten, midten eller slutningen af danseperioden/ dansekurset grundet ferie, sygdom m.v.​

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op med ventelister.

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen - 45 min. lektioner.


- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

- Her finder du info. omkring lukkedage og EVENTS.​

Livskvalitet, masser af girl power, girly style og glæde kendetegner vores dansehold. Følg os på INSTAGRAM med de smukke billeder og illustrationer. Fotoet her er fra vores afdansningsbal.

​Priser for børnedans - Showdans hip hop girly:

- 11 x dansekursus fra september til ulitmo november 2024: 1.695,- dkk

- 22 x dansekursus og rabatpris fra september til ulitmo november 2024 og igen fra januar til april 2025 (hele dansesæsonen): 2.995,- dkk


- En prøvetime koster kr. 175,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

-​ Man kan vælge at booke et dansekursus med to rater á 11 uger - hvor den ene rate betales ved booking. Der danses fra september til ultimo november. Så holdes der juleferie og der danses igen fra medio januar til medio april med nye 11 gange og anden rate trækkes automatisk d. 1. januar. Vælger man to rater, kan man afmelde sig danseholdet og træk af anden rate inden d. 1. dec., hvis man alligevel ikke vil fortsætte i januar. Afmeldelse sker på mail info@horningdans.dk

Ved køb af alle 22 gange (2 x 11 gange) dansekursus med rabatpris og en rate fra september 2024 til april 2025 kan man ikke afmeldes holdet ved fortrydelse. Ved booking af enten en eller to rater, har man automatisk plads på holdet igen efter juleferien i januar. Man skal ikke gen-tilmelde sig. Efter april trækkes der ikke nogen rater og dansekurset er afsluttet.

​- Øvrige udgifter på holdene ultimo august til ultimo april: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans. 

- ​Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til dans. Til  juledanseturneringen koster deltagelse kr. 250,- (deltagelse, medalje og godtepose) og til afdansningsballet kr. 300,- i april 2025. Til afdansningsballet er elevprisen for deltagelse kr. 300,- (deltagelse og kostumeaccessories). Afdansningsballet d. 12. april 2025 er ikke obligatorisk at deltage til. Forældre/ familie køber deltagelse via Ticketmaster. At deltage i afdansningsballet eller juledanseturneringen er et tilvalg til dansekurset, som man kan tilvælge eller fravælge.​

Masser af skønne Showdansehold i vores smukke dansesal.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Showdans, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende Showdansehold med nye hold fra september.

Stilen er Girly style og vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes, da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er her altid selv. Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre også have et frikvarter, hvor man kan købe for kaffe, Take away o.a., mens der ventes på dansebørnene.

Hørning Dans er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager med sin smukke dansesal og danseskolen fejrer sin 100 års fødselsdag til afdansningsballet 2025.

Skal I være en del af vores fantastiske danseskole, hvor kærlighed til stedet og danserne skinner igennem livsstilen og kærligheden til Hørning Dans.


​Sociale medier:

  • Se de smukke billeder og vores danseskole på Instagram - følg os gerne.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk eller tlf. 22162516.

Nye venskaber og relationer opstår tit på vores dansehold, hvor pigerne knytter venskaber, danser og har en mindere for livet.

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.