​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

​NYT!!

At gå til dans hos os, får man kvalitetstid med ham/ hende du elsker - 55 min. med nærvær, samarbejde, dans og motion - samt et glas vin i pausen. NU med intensive POP UP intensive og festlige dansekurser med Peter og Annette Hørning - se længere nede.

Trænger du også til, at I gør noget sammen som kærester?

Vi kalder det 'parterapi uden ord' med et smil på læben.

Peter & Annette Sahara Hørning bag alle voksenholdene for par. Annette underviser også singledanserne. På både par- og singledanseholdene danser vi forskellige Standard- og Latinamerikanske danse.

​“VILDERE MED DANS” FOR VOKSNE PAR

“Vildere med dans” for voksne er populært,- ikke mindst pga. al den omtale dans har fået med diverse danseprogrammer i TV og mange har fundet ud af, hvor vigtigt det er at lave noget sammen som par i en travl hverdag.

I standarddans for par og danser vi bla. Vals, Quick step og Tango. De Latinamerikanske danse består blandt andet af Cha Cha Cha, Rumba, Samba og Jive & Paso d.

POP UP intensive dansekurser for par:

I dansesæsonen 2023-24 der starter nu, har vi POP UP intensive dansekurser for par. Nye par-begynderhold til juni. Book nu for at sikre jer pladserne.

4 x skøn dans i Standard- & latin dance med vin i pausen. 

Man booker sig ind til det intensive dansekurser uafhængigt af hinanden på tilmeldingssiden. Alle med 4 gange skøn danseundervisning af gangen. Der er NYE danse på de enkelte intensive kurser med ny koreografi, så har man ikke været med på et af de andre intensive kurser, har det ingen betydning, da de enkelte intensive kurser byder på nyt dans - uafhængige af de forrige.

Vi garanterer for nogle festlige og lærerige danselektioner.

​Pardans 1. er for par, der har danset på vores begynderhold tidligere. Pardans 2. er for par, der har danset 2-10 år.

Se og  book holdene under her.

Ingen dansepartner? Har du lyst til at danse, men mangler en dansepartner, så er Ballroom Fitness™ svaret. Du får sved på panden med rigtig god motion samtidig med, at du lærer at danse Standard- og Latindanse. Se holdene længere nede eller gå direkte til bookingssiden her.

Voksendans - med eller uden dansepartner? Yoga? Stram op?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP yogakurser.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i februar
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Pop up intensive dansekurser - februar 2024:​

Hold:​ Begynderpar

Der danses: D.  25/6, 26/6, 2/7 og d. 3/7.

Start: D. 26/6 kl. 17.30.

POP UP dansekursus.

​Bookes HER​

Hold:​ Let øv. 1.

Der danses: D. 25/6, 26/6, 2/7 og d. 3/7.

Start: D. 25/6 kl. 19.30.

POP UP dansekursus.

​Bookes HER​

Hold:​ Let øv. 2.

Der danses: D. 25/6, 26/6, 2/7 og d. 3/7.

Start: D. 25/6 kl. 18.30.

POP UP dansekursus.

​Bookes HER​

​Den smukkeste dansesal i Hørning Huset danner rammen om vores voksenpar-dansehold og singledans.

Tilmelding:

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til vores POP UP pardansehold med start i februar og i juni finder du på dansekolens tilmeldingsside

- Der er et tilmeldingsgebyr på kr. 50,- ved booking pr dansehold første gang.


- Er der venteliste på det dansehold, I ønsker, så skriv endelig jer endelig på ventelisten, da der godt kan ske småændringer på danseholdene.


- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op. 

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

Priser for pardans

(Priserne er for et dansepar):

  • 4 dages POP UP intensivt dansekursus for et par: 1.395,- dkk

Annette & Peter bag pardans:

"Vi glæder os til at starte op med vores nye voksne dansepar igen og har nu intensive dansehold det næste år. Vi bor nu delvis i Villa Hørning i Spanien og her på Amager, så der er i sæson 2023-24 arrangeret skønne POP UP intensive dansekurser med os. Der er ikke pardans hver uge i denne dansesæson.

Har man ikke være med på vores dansehold endnu, skal man vide, at vores danseskole er et lidt anderledes sted med den gamle, smukke dansesal og stemningen med undervisningen i huset. 

På vores voksenparhold er det altid os selv, der underviser, danser og smager vin med voksendanserne. Vi vægter det sociale samvær, danselektionerne og nærværet meget højt og vi er her altid selv." 

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.