instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

NYT!!

Vi har rigtig mange henvendelser om plads på vores par-dansehold for begyndere og spørgsmål om, hvornår vi vil sætte nye hold op.

Vi starter et eller to dansehold lige så snart, det lysner og forsamlingsforbuddet sænkes og vi må lukke danseskolen op.

Så skriv jer endelig på vores venteliste HER (lav en profil først - det tager 2 min.) og så får I først besked, når det igen bliver muligt at lave vores eftertragtede, skønne og hyggelige par-dansehold i det nye år.

Det forpligter ikke at være på en venteliste og det koster ikke noget.

Find ventelisten HER.

Bemærk grundet udmeldingen fra myndigheder og Corona, så er startdatoen rykket til uge 19 - med forbehold for yderligere ændringer. Alle Hørningdansere har fået mail omkring udskydelse af startdatoen i januar.

Se holdenes startdato under her.

Peter & Annette Sahara Hørning bag alle voksenholdene for par. Annette underviser singledanserne. Både på par- og singledanseholdene danser vi forskellige Standard- og Latinamerikanske.

​“VILDERE MED DANS” FOR VOKSNE PAR:

“Vildere med dans” for voksne er populært,- ikke mindst pga. al den omtale dans har fået med diverse danseprogrammer i TV og mange har fundet ud af, hvor vigtigt det er at lave noget sammen som par i en travl hverdag.

Især nu efter en Coronatid, når mulighederne for dans åbner op igen, så er der brug for kvalitetstid og noget som kan bidrage til livskvalitet, smil, fællesskab, dans og hygge. Læs over her omkring ventelisten for begynderpar i det nye år.

I standarddans for par og i Ballroom Fitness™ danser vi bla. Vals, Quickstep, Wienervals og Tango. De Latinamerikanske danse består blandt andet af Cha Cha Cha, Rumba, Samba og Jive & Paso d.

Har du lyst til at danse, men mangler en dansepartner, så er Ballroom Fitness™ svaret. Du får sved på panden med rigtig god motion samtidig med, at du lærer at danse Standard- og Latindanse. Læs mere her.

Kontakt os gerne for yderligere information på info@horningdans.dk

​DANSEHOLD for par HVER UGE:

  Hold:​ Lidt letøvet (begyndere i sept.)

Tid: Man. kl. 19.30

Bookes her

12 ugers dansekursus

NY STARTDATO: D. 10/5.

Hold:​ Let øvede 1. & 2.

Tid: Man. kl. 17.30

Bookes her

12 ugers dansekursus

NY STARTDATO: D. 10/5.

   Hold:​ Let øvede 1. & 2.

Tid: Man. kl. 18.30

Venteliste

12 ugers dansekursus

NY STARTDATO: D. 10/5.

Hold:​ Let øvede 2. & 3.  

Tid: Ons. kl. 18.30

Bookes her

12 ugers dansekursus

NY STARTDATO: D. 12/5.

   Hold:​ Let øvede 1. & 2.

Tid: Ons. kl. 19.30

Bookes her

12 ugers dansekursus

NY STARTDATO: D.12/5.

Hold:​ Let øvede 2. & 3. 

Tid: Ons. kl. 20.30

Bookes her

12 ugers dansekursus

NY STARTDATO: D. 12/5.

Par 1. er jer der har danset forårsdans eller 1-3 år.

Par 2. er jer der har danset 4-10 år.

Par 3. er jer der har danset 3 år eller mere.

Priser og tilmelding - dansehold hver uge fra september 2020:

- 12 x dans - dansekursus fra primo 2021: 2.595,-,- dkk for et par

Dans fra september 2020: Der betales 2 rater, hver for 12 x dans, eller én rate for hele sæsonen med 24 x dans - se betalingsbetingelser her.

​Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans og til en ny dansesæson ved første ratebetaling kun.

Den smukkeste dansesal i Hørning Huset danner rammen om vores voksenpar-dansehold og singledans.

​Tilmelding til sæson 2020-21

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til den nye dansesæson med start i september 2020 foregår på danseskolens tilmeldingsside her.

- Dansesæsonen løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger (6 uger på holdet hver anden uge) fra sept. til dec. samt igen fra jan. til april (startdatoerne er rykket grundet Corona - se nye startdatoer på holdene over her).

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig jer endelig på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen i september med nye hold og danse!

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

​​

"Vi glæder os til at starte op med vores nye voksne dansepar igen, når det kan lade sig gøre i forhold til Covid-19 og forsamlingsforbud.

Har man ikke være med på vores dansehold endnu, skal man vide, at vores danseskole er et lidt anderledes sted med den gamle, smukke dansesal og stemningen i huset. På vores voksenparhold er det altid os selv, der underviser, danser og smager vin med voksendanserne. Vi vægter det sociale samvær, danselektionerne og nærværet meget højt og er her altid uden vikar eller aflysninger." Peter & Annette Sahara Hørning

COVID-19 og undervisning
23-03-2021
Undervisning og start hos Hørning Dans.
Læs mere...
Events, sommerdans og lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
NYT!! Yoga & Barre-træning
01-01-2021
Nu åbnes døren op til et spændende koncept, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
31-12-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - hvor der er fokus på dans, venskaber, skøn mad som du selv er med til at vælge (livretter) samt masser af sjov og hygge. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk