instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

NYT!!

Vi starter begynderhold op i september - se hold længere nede og der er åbnet op for tilmeldinger nu. Slå endelige til, da der er rift om pladserne, hvis I skal nå at være med.

Dansekursus? Læs mere og book her.

Peter & Annette Sahara Hørning bag alle voksenholdene for par. Annette underviser singledanserne. Både på par- og singledanseholdene danser vi forskellige Standard- og Latinamerikanske.

​“VILDERE MED DANS” FOR VOKSNE PAR:

“Vildere med dans” for voksne er populært,- ikke mindst pga. al den omtale dans har fået med diverse danseprogrammer i TV og mange har fundet ud af, hvor vigtigt det er at lave noget sammen som par i en travl hverdag.

Især nu efter en Coronatid, når mulighederne for dans er åbnet op igen, så er der brug for kvalitetstid og noget som kan bidrage til livskvalitet, smil, fællesskab, dans og hygge. Se hold længere nede på siden!

I standarddans for par og i Ballroom Fitness™ danser vi bla. Vals, Quickstep, Wienervals og Tango. De Latinamerikanske danse består blandt andet af Cha Cha Cha, Rumba, Samba og Jive & Paso d.

Har du lyst til at danse, men mangler en dansepartner, så er Ballroom Fitness™ svaret. Du får sved på panden med rigtig god motion samtidig med, at du lærer at danse Standard- og Latindanse. Læs mere her.

Kontakt os gerne for yderligere information på info@horningdans.dk

​DANSEHOLD for par HVER UGE:

  Hold:​ Begynderpar

Tid: Man. kl. 19.30

10 eller 20 ugers dansekursus.

Start: D. 20/9-6/12 2021.

Bookes her.

 Hold:​ Begynderpar

Tid: Ons. kl. 18.30

10 eller 20 ugers dansekursus.

Start: D. 22/9 til d. 8/12 2021.

Bookes her

   Hold: Let øvede 1 & 2.

Tid: Man. kl. 17.30

10 eller 20 ugers dansekursus.

Start: 20/9 til d. 6/12 2021.

Bookes her.

   Hold:​ Let øvede 2.

Tid: Man. kl. 18.30

10 eller 20 ugers dansekursus.

Start: 20/9 til d. 6/12 2021.

Bookes her.

   Hold:​ Let øvede 1. & 2.

Tid: Ons. kl. 19.30

10 eller 20 ugers dansekursus.

Start: 22/9 til d. 8/12 2021.

Bookes her fra 1/7

   Hold: Let øvede 2.

Tid: Ons. kl. 20.30

10 eller 20 ugers dansekursus.

Start: 22/9 til d. 8/12 2021.

Bookes her fra 1/7

Par 1. er jer der har danset forårsdans eller 1-2 år.

Par 2. er jer der har danset minimum 2 dansesæsoner.

Priser:

Der er prisstigning på alle dansehold fra juni og sæson 2021-22, da vi har haft danseskolen lukket ned - grundet Corona - i samlet et år. Se priser under de forskellige dansehold.

- 10 x dans - dansekursus fra oktober 2021: 2695,- dkk for et par

- 10 x dans - dansekursus fra januar 2022: 2.695,- dkk for et par

- 20 x dans (hele sæsonen) - dansekursus m. rabat fra okt. 2021 til april 2022: 4.995,- Dkk for et par

​Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus i en ny sæson.

Den smukkeste dansesal i Hørning Huset danner rammen om vores voksenpar-dansehold og singledans.

​Tilmelding til sæson 2020-21

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til den nye dansesæson med start i september 2021 foregår på danseskolens tilmeldingsside her.

- Dansesæsonen løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 10 uger  fra sept. til dec. 2021 samt igen fra jan. til april 2022. Er man helt vild for at danse sommerdans, så kig på de individuelle dansegange for let øv. dansepar her.


- Er der venteliste på det dansehold, I ønsker, så skriv endelig jer endelig på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen i september med nye hold og danse!

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

Pardans og Corona:

Vi møder ind omklædt ca. 5-7 min., før lektionen starter. Når man ankommer, står og går rundt i garderoben, på trappen og i gårdhaven, skal man have sin maske på. Når man er i salen for at ’udøve idræt’ skal man ikke have masken på.

Man er selvfølgelig velkommen til at træne med maske på eller visir, hvis det gør en mere tryg. Det kan godt lade sig gøre stående, hvis det foretrækkes. Men det er ikke er myndighedskrav.

Vi kan hænge overtøjet i garderoben og gårdhaven, så vi fordeler os over et større areal. Husk at vi skal holde afstand, både når vi sidder ned for at tage sko af og på og når vi bevæger os rundt i garderoben, på trappen og i gårdhaven. På dansegulvet har man anviste pladser, så der holdes afstand og regler efterleves.

ALLE skal have et Coronapas (vaccination eller negativ Coronatest) gældende indenfor 72 timer for at kunne komme ind dansehuset som deltagere. Det er myndighedskrav og vi er nødt til at checke, at alle kan fremvise det ved ankomst.

Vi vil gøre det så gnidningsløst og hurtigt som muligt og for nu, er det en del af vores hverdag, som vi selvfølgelig må efterleve for at mindske Coronasmitte og passe på os selv og på hinanden. Så ved ankomst må I meget gerne have det klar til fremvisning.

Vi vil sørge for, at der er gjort rent og sprittet i salen mellemdanseholdene og der luftes tit ud, både mellem de forskellige hold. Vi vil gøre alt for, at vi kan starte godt op igen, så I kan føle jer trygge, mødt og velkomne, så du finder sprit og skilte mange steder i huset vedr. Corona.

​​

"Vi glæder os til at starte op med vores nye voksne dansepar igen, når det kan lade sig gøre i forhold til Covid-19 og forsamlingsforbud.

Har man ikke være med på vores dansehold endnu, skal man vide, at vores danseskole er et lidt anderledes sted med den gamle, smukke dansesal og stemningen i huset. På vores voksenparhold er det altid os selv, der underviser, danser og smager vin med voksendanserne. Vi vægter det sociale samvær, danselektionerne og nærværet meget højt og er her altid uden vikar eller aflysninger." Peter & Annette Sahara Hørning

Tilmelding til dans
01-06-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
NYT!! Yoga, Barre-træning, Dance yoga mm.
10-05-2021
Nu åbnes døren op til nogle spændende koncepter, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
CORONA og undervisning
21-04-2021
Undervisning og start hos Hørning Dans.
Læs mere...
Events & lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk