​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

Danse stram-op for alle​

Danse-stram op er et skønt koncept og kvalitetstid for en selv, hvor der er fokus på styketræning fra top til tå - samtidig med at du får en tonet krop og bliver glad.

Til Danse-stram op er der plads til alle, lige meget hvilke niveau og alder og det foregår i den smukkeste dansesal, hvor din underviser er Charlotte Nexø - der er uddannet Stram Op-instruktør.

På Danse-stram op hos Hørning Dans er timen sammensat af forskellige øvelser, der kommer rundt om hele kroppen.  

Kom til en gratis intro. time

Tirsdag d. 19/9 kl. 17.30

For dig som ikke har været med til Stram op hos Charlotte før.

Forud book din plads på info@horningdans.dk

Den dejlige energi fra huset bliver en del af din træning hvor du får de bedste Stram op-timer. Hos Charlotte er alle velkomne og med hendes positive tilgang og kendskab til flere forskellige øvelser, guider hun dig igennem en skøn og effektiv træningstime.

​​

Voksendans - med eller uden dansepartner? Yoga? Stram op?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP yogakurser.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents og Dance camps.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i september 2022.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Danse stram op lektioner:​

Tirsdage kl. 17.30

Startdato: D. 19. september

Niveau: Begynder/let øv.​

6 ugers kursus

Bookes HER

Søndage kl. 10.15

Startdato: D. 24. september

Niveau: Begynder/let øv.​

6 ugers kursus

Bookes HER

Tirsdage kl. 17.30 og søndage kl. 10.15

Startdato: D. 19. og d. 24. september

Niveau: Begynder/let øv.​

6 ugers kursus - antal 12 gange

Bookes HER

  • ​Book din plads nu for at sikre dig en plads -  6 ugers hold fra september.
  • Fra 15 år.
  • Danse stram-op er en lektion på 45 min. ​
  • Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et hold og/ eller den gratis intro. time inden fremmøde. Dette gøres via tilmeldingssiden her.

Den smukke dansesal danner rammen om ​Danse stram op, hvor stemningen i den gamle palævilla er unik og man bliver en del af et fælleskab, hvor man føler sig velkommen som i en privat villa.

PRISER

Pris for Danse stram op 6 ugers kursus - 1 gang om ugen fra september: Kr. 695,- Book her

Pris for Danse stram op 6 ugers kursus - 2 gange om ugen fra september: Kr. 1.095,- Book her

Inden dine 6 uger er udløbet - alt efter hvad du har købt (se slutdato på kvitteringen) skal man gen-tilmelde sig for at sikre sig en plads på holdet igen. Dette gøres minimum 2 uger før den nye dato, da pladsen da er online og kan bookes af andre.

På alle Danse stram op-hold er der et tilmeldingsgebyr på kr. 50,- ved booking online første gang i en ny periode online. 

Er du Ballroom Fitnessdanser er der en særlig rabatpris for 6 ugers Danse stram op-kurset. Du booker online uden gebyr inden startdato. 1 x om ugen kr. 595,- eller 2 x om ugen kr. 1.045,- for et 6 ugers Danse stram op fra september. Du booker længere nede på siden som BF danser.

For at kunne booke en plads på holdet, skal man lave en profil på tilmeldingssiden og så være logget ind. Det tager 2 minutter og gøres her. Kontakt gerne danseskolen for hjælp til booking af plads på tlf. 22162516. Vi er her og hjælper gerne.

Er du forhindret i at komme en dag på dit eget Danse stram op-hold, så er der mulighed for at rykke dagen til den anden dag, hvis der er plads på holdet. Kontakt Annette på sms 2216 2516 og spørg om plads som gæst på et andet hold.

Din tilmelding til et Danse stram op-kursus er ikke et klippekort og alle købte gange skal være brugt inden din periode/ kursus udløber. Betalingen er bindende og et kursus trænes i sammenhængende uger i købt periode/ kursus. Dit kursus er personlig. 

Læs betalingsbetingelser her.​

Charlotte bag Danse stram op-holdene startede selv som lille pige hos Hørning Dans og er en af de dansere, der aldrig forlod dansehuset og nu er tilknyttet underviserteamet hos Hørning Dans. Når Charlotte ikke underviser på danseholdene og nu Dance stram op, så har hun sin egen frisørsalon i huset.

Charlotte er uddannet Stram Op-instruktør.​

Booking for BF dansere:​

Øvrige se længere oppe.​

Tirsdage kl. 17.30

Startdato: D. 24. september

Niveau: Begynder/let øv.​

6 ugers kursus til BF dansere.

Bookes HER

Søndage kl. 10.15

Startdato: D. 24. september

Niveau: Begynder/let øv.​

6 ugers kursus til BF dansere.

Bookes HER

Tirsdage kl. 17.30 og søndage kl. 10.15

Startdato: D. 24. september

Niveau: Begynder/let øv.​

6 ugers kursus til BF dansere - antal 12 x.

Bookes HER


Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.