​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

DANSEUNDERVISNING PÅ AMAGER &​ TILMELDING / INFORMATION:

​Velkommen til Hørning Dans på Amager i København S, hvor vi tilbyder danseundervisning for både børn og voksne i vores danseskole.​

  • Hørning Dans finder du i den smukke palævilla på Amager - centralt fra byen og Amagerbrogade. Her har vi skabt en anderledes danseskole, som snart har været en del af huset i 100 år.

  • Man booker sin plads på tilmeldingssiden her klik på de forskellige hold i menuen til den nye dansesæson - der starter til januar igen.

  • Det er ikke muligt at tilmelde sig med mail eller telefon. På vores 'tilme​ldingsside' opretter man en profil på sit barn /eller den som skal danse og herfra kan man tilmelde sig et af vores dansehold. Det er vigtigt at profilen er opdateret med alle relevante e-mails, da alle informationer løbende kommer via mailen.

  • Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et hold inden fremmøde til dans, da flere af vores dansehold hurtigt bliver fyldt helt op med venteliste. Det er ikke muligt bare at møde op. Det er altid muligt at få en prøvetime i starten af vores dansesæson, hvis der er plads på holdet. En prøvetime koster kr. 175,- og betales forud for danselektionen. Forespørg om plads til en prøvetime på info@horningdans.dk

  • Tilmelding til danseundervisning på et dansehold er personlig og kan ikke overdrages eller benyttes af anden side. Betalingen for booking af plads på vores dansekurser er bindende, når dansekurset er startet. Se mere information, detaljer for de forskellige hold og vores betalingsbetingelser her.

  • Her finder du info. omkring lukkedage og EVENTS

​​SE PRISER PÅ DANSEKURSERNE SAMT INFORMATION OM START OG DELTAGELSE UNDER DE FORSKELLIGE DANSEHOLD:​

Tilmeld dig her!

Voksendans - med eller uden dansepartner? Yoga? Stram op?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP yogakurser.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i februar
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

​​​Se Lukkedage, events o.a. her.​

  • Vores danseundervisning foregår uden tilskud fra kommunen, da vi er en privat danseskole. Alle priser er inkl. Koda- og Grammex afgifter. Vi er et familieforetagende. Danseskole siden 1925 - læs mere om historien her.

Vi praler gerne af, at vi har Amagers skønneste dansebørn. Masser af livsglæde, danse, grin og fællesskab.​ Foto fra vores Mini Showdansehold.

Har du spørsmål angående vores danseundervisning og til vores dansehold og lign. kontakt os gerne på info@horningdans.dk eller tlf. 22 16 25 16.

Læs vores be​talingsbetingelser her

Læs persondatapolitik her

Besøg og følg os gerne på instagram - vi er meget aktive.

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.