instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

Danseundervisning på Amager

&​

​TILMELDING / INFORMATION:​

​​

Velkommen til Hørning Dans på Amager i København S, hvor vi tilbyder danseundervisning for både børn og voksne i vores danseskole. Vi har tradition i dans her i huset siden 1925. 

child-636022_1280

Gammel nok? ​Vi har dans fra 3,5 år.

​Tilmelding til dans - dansehold med start i september 2020:

Al tilmelding til vores dansehold foregår på tilmeldingssiden HER​

Information:

  • Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

  • Det er ikke muligt at tilmelde sig med mail eller telefon. På vores 'tilmeldingsside' opretter man en profil på sit barn /eller den som skal danse og herfra kan man tilmelde sig et af vores dansehold. Det er vigtigt at profilen er opdateret med alle relevante e-mails, da alle informationer løbende kommer via mailen.

  • Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et hold inden fremmøde til dans, da flere af vores dansehold hurtigt bliver fyldt helt op og har venteliste. Det er ikke muligt bare at møde op.

  • Tilmelding til danseundervisning på et dansehold er personlig og kan ikke overdrages eller benyttes af anden side. Betalingen for booking af plads på vores dansekurser er bindende, når dansekurset er startet. Se mere information og vores betalingsbetingelser her.

  • Danselektionerne foregår ( på Hip hop og showdans 2. og 3.) delvis på engelsk.

Se priser på dansekurserne og information om start og deltagelse under de forskellige dansehold:

​​Se Lukkedage, events o.a. her.

  • Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans og til en ny dansesæson. Til juledanseturneringen i december er elevens deltagerpris kr. 175,- dkk. Prisen inkluderer da godtepose og medalje. Til afdansningsballet i april er elevens deltagerpris 300,- dkk. Prisen inkluderer da et dansekostume, som skal bruges til afdansningsballets dansesopvisninger samt entré. Disse arrangementer er frivillige at deltage i. Disse beløb betales ved booking af plads, når eventet annonceres.

  • Vores danseundervisning foregår uden tilskud fra kommunen, da vi er en privat danseskole. Alle priser er inkl. Koda- og Grammex afgifter.

Har du spørsmål angående vores danseundervisning og til vores dansehold og lign. kontakt os gerne på info@horningdans.dk eller tlf. 22 16 25 16.

Læs vores betalingsbetingelser her

Læs persondatapolitik her

COVID-19 og undervisning
22-11-2020
Undervisningen hos Hørning Dans
Læs mere...
NYT!! Yoga & Barre-træning
22-11-2020
Fra januar åbner vi døren til et spændende koncept, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
01-09-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - Summer Camp, Winter Camp, Christmas dance Camp & New year dance Camp. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Events og lukkedage
28-08-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk