​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

Danseundervisning på Amager

&​

​TILMELDING / INFORMATION:​

​​

Velkommen til Hørning Dans på Amager i København S, hvor vi tilbyder danseundervisning for både børn og voksne i vores danseskole. Vi har tradition i dans her i huset siden 1925. 

child-636022_1280

Gammel nok? ​Vi har dans fra 3,5 år.

​Tilmelding til dans:

Al tilmelding til vores dansehold foregår på tilmeldingssiden HER​

_________

Oversigten til forårsdans med start i maj finder du her:

'Forårsdans børnehold'

'Forårsdans voksne'

​_____________

Tilmelding til afdansningsballet findes for eleven HER

Tilmelding af tilskuerplads er via Ticketmaster.dk (se mails udsendt med info.)​

____________________________

Information:

  • Det er ikke muligt at tilmelde sig med mail eller telefon. På vores 'tilmeldingsside' opretter man en profil på sit barn /eller den som skal danse og herfra kan man tilmelde sig et af vores dansehold. Det er vigtigt at profilen er opdateret med alle relevante e-mails, da alle informationer løbende kommer via mailen. Opdater profil i højre hjørne HER

  • Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et hold inden fremmøde til dans, da flere af vores dansehold hurtigt bliver fyldt helt op og har venteliste. Det er ikke muligt bare at møde op.

  • Tilmelding til danseundervisning på et dansehold er personlig og kan ikke overdrages eller benyttes af anden side. Betalingen for booking af plads på vores dansekurser er bindende, når dansekurset er startet op og annullering af booking sker i.flg. betalingsbetingelser senest 14 dage efter købet på tilmeldingssiden/webshoppen inden dansekurset er startet. Er danseholdet/ dansekurset startet op (startdatoer i september og januar) er pladsen reserveret og pengene refunderes ikke. Startdatoer kan ses under de forskellige dansehold.

  • Når dansesæsonen afsluttes i april, forfalder der ikke flere betalinger. Ønsker man at booke sig ind på hold til 'Forårsdans' - 5 ugers dans fra maj 2019, skal man gen-tilmelde sig via webshoppen igen, da det er et dansekursus uafhængigt af dansesæsonen. Dansesæsonen løber fra primo sept. 2018 til medio april 2019.

  • Vores dansehold er uden voksne eller forældre. Familie og voksne venter i garderoben eller i gårdhaven, hvor der er mulighed for at købe kaffe og få sig et 'frikvarter' mens børnene er til dans. Nu også med mulighed for at tage familien med til 'ugens suppe' som serveres i gårdhaven eller ud-af-huset alle hverdage i dansesæsonen, og der kan købes morgenmad/ snacks alle lørdage formiddage.

Se priser på dansekurserne og information om start og deltagelse under de forskellige dansehold:

​​

  • Vores børnehold er á 45 minutters varighed, voksenholdene for par er á 60 minutter og Ballroom Fitness™ ​á 50 minutters varighed.
  • Øvrige udgifter til afdansningsballet - se de forskellige dansehold og info. der.
  • Vores danseundervisning foregår uden tilskud fra kommunen, da vi er en privat danseskole. Alle priser er inkl. Koda- og Grammex afgifter.

Har du spørsmål angående vores danseundervisning og til vores dansehold og lign. kontakt os gerne på info@horningdans.dk eller tlf. 22 16 25 16.

Voksendans - uden dansepartner
01-01-2019
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse.
Læs mere...
Dans fra efteråret.
16-05-2018
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
16-01-2016
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk