​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

Voksendans - med eller uden dansepartner? Yoga? Stram op?

Pardans:

NYT!!! Par-dansehold for begyndere og let øvede par findes her til juni med POP UP intensive dansehold. Total hygge, fest og danseundervisning med Peter og Annette Hørning.

Der er begrænset med pladser og det bliver nogle festlige dansedage (ikke med almindelig pardans hver uge) og der er altid vin på danseholdene. 


Læs mere om de nye festlige POP UP intensive dansehold HERAnnette og Peter bag pardans, hvor det handler om kvalitetstid, kærestetid og masser af dans med et glas vin i pausen (da danselæreren også er uddannet Sommerlier).Dans uden dansepartner:

Elsker du at danse, men mangler en partner? Så er Ballroom Fitness™ sagen - Masser af sjov dans og motion til musik, du kender - skøn måde at stramme op på og at brænde kalorier på! Nye hold hele tiden.


Til ​Ballroom Fitness bliver man bare glad, mens man blandt andet lærer at danse Vals, Tango, Cha cha cha, Jive, Rumba, Samba, Salsa mv.


Gratis intro. time onsdag d. 13. marts kl. 18.30 eller søndag d. 17. marts kl. 12.00. 

Læs mere her og book din plads nu til intro. timen.


Ballroom Fitness er en god og sjov motionsform, hvor rytmerne flettes ind i de forskellige danseformer og kondition er i fokus med dansetrinene. Masser af danseglæde og masser af sved. 

Har du en tanke om at tabe dig og/ eller motionere og slet ikke er kommet helt i gang endnu efter nytår og nu med sommerferien veloverstået - så er Ballroom Fitness absolut stadig en vinder, da det ikke er kedeligt - det er aldrig for sent


Det eneste problem er, at man bliver afhængig af denne motionsform. Kom selv og prøv!

Læs mere om holdene HER.

 


Annette Hørning underviser i Ballroom Fitness og Diva Jazzballet samt intensive POP UP Dance yoga hos Hørning Dans på Amager.DANse stram op:

Kom og træn med os - vi trænger også til at være fit, stærke og gladere på et fast hold med en skøn gruppe deltagere i den smukke dansesal, hvor der er value for money og hvor stemningen er unik.

Timerne er for alle som har lyst til egen kvalitetstid og til at blive fit i nogle smukke omgivelser med uddannet stram op-instruktør Charlotte. 


Læs mere om Danse stram op-holdene HER.


INTENSIVT POP UP DANCE YOGA:

Intense luksuøse dage med yoga, latindance og guidede meditationer, afspænding og gong bad, hvor din krop og dit velbefindende er i fokus. Den sidste dag afsluttes med en kakaoceremoni og hjerterum. 

Til juni - se her


Forkæl dig selv nogle timer en weekend på Dance yoga-kurserne. Det er en ren velværepakke - og en spirituel oplevelse - at være med hos Annette Hørning.


 

Har du spørgsmål til vores dansehold for voksne, Danse stram op eller de POP UP intensive og skønne Dance yogahold, så kontakt os gerne på info@horningdans.dk eller tlf. 22162516.


Voksendans - med eller uden dansepartner? Yoga? Stram op?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP yogakurser.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i februar
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.