instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

​Tilmelding til Hørning danseskole
​​Dans for alle aldre

Velkommen til Hørning Dans på Amager, til både børn og voksne. Vi har danseundervisning for alle aldre - fra 3,5 år og op efter. For at tilmelde dig til Hørning Dans på Amager, skal du meld dig til på Hørnings-klub.dk, og klikke ind på Tilmeldingsside

Danseperiode

En dansesæson løber fra sept. til april fordelt på to danseperioder. Booker du dig ind på danseperioden fra sept.-dec. og jan.-april, er ikke forpligtende at forsætte igen fra januar. Man skal bare selv melde sig ud i november-december for ikke at blive trukket for den nye danse periode. 

Ønsker du at forsætte fra januar i den anden danseperiode, har man automatisk reserveret sin plads fra jan-april og betaling bliver derfor trukket automatisk. Når dansesæsonen afsluttes i april, forfalder der ikke flere betalinger. Ønsker man at booke sig ind på hold til "Forårsdans" fra maj 2018, skal man gen-tilmeld sig på Hørnings-klub.dk.

Kontakt os & hør mere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående tilmelding til vores dansehold. Ring til os på telefon 2216 2516 eller skriv til vores e-mail info@horningdans.dk

COVID-19 og undervisning
23-03-2021
Undervisning og start hos Hørning Dans.
Læs mere...
Events, sommerdans og lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
NYT!! Yoga & Barre-træning
01-01-2021
Nu åbnes døren op til et spændende koncept, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
31-12-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - hvor der er fokus på dans, venskaber, skøn mad som du selv er med til at vælge (livretter) samt masser af sjov og hygge. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk