​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

​Tilmelding til Hørning danseskole
​​Dans for alle aldre

Velkommen til Hørning Dans på Amager, til både børn og voksne. Vi har danseundervisning for alle aldre - fra 3,5 år og op efter. For at tilmelde dig til Hørning Dans på Amager, skal du meld dig til på Hørnings-klub.dk, og klikke ind på Tilmeldingsside

Danseperiode

En dansesæson løber fra sept. til april fordelt på to danseperioder. Booker du dig ind på danseperioden fra sept.-dec. og jan.-april, er ikke forpligtende at forsætte igen fra januar. Man skal bare selv melde sig ud i november-december for ikke at blive trukket for den nye danse periode. 

Ønsker du at forsætte fra januar i den anden danseperiode, har man automatisk reserveret sin plads fra jan-april og betaling bliver derfor trukket automatisk. Når dansesæsonen afsluttes i april, forfalder der ikke flere betalinger. Ønsker man at booke sig ind på hold til "Forårsdans" fra maj 2018, skal man gen-tilmeld sig på Hørnings-klub.dk.

Kontakt os & hør mere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående tilmelding til vores dansehold. Ring til os på telefon 2216 2516 eller skriv til vores e-mail info@horningdans.dk

Afdansningsballet 2020
26-02-2020
Alle familier har nu fået mails med invitation angående afdansningsballet. Her er de 'hyppigste spørgsmål' angående danseopvisningen og danseskolens store dag. Der deles en invitation ud på alle dansehold i uge 10.
Læs mere...
Dans for børn og voksne - forårsdans fra maj.
17-02-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
SUMMER CAMP 11-15 år
16-02-2020
Masser af dans og sjov i sommerferien. Summer camp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv.
Læs mere...
Events og lukkedage
01-01-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-01-2019
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk