​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

TILMELDING TIL HØRNING DANSESKOLE
​​DANS FOR ALLE ALDRE

Velkommen til Hørning Dans på Amager, til både børn og voksne. Vi har danseundervisning for alle aldre - fra 3,5 år og op efter. For at tilmelde dig til Hørning Dans på Amager, skal du meld dig til på TILMELDINGSSIDE

Danseperiode

En dansesæson løber fra sept. til april fordelt på to danseperioder. Booker du dig ind på danseperioden fra sept.-dec. og jan.-april, er ikke forpligtende at forsætte igen fra januar. Man skal bare selv melde sig ud i november-december for ikke at blive trukket for den nye danse periode.

Ønsker du at forsætte fra januar i den anden danseperiode, har man automatisk reserveret sin plads fra jan-april og betaling bliver derfor trukket automatisk. Når dansesæsonen afsluttes i april, forfalder der ikke flere betalinger. Ønsker man at booke sig ind på hold til "Forårsdans" fra maj 2018, skal man gen-tilmeld sig på Hørnings-klub.dk.

Kontakt os & hør mere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående tilmelding til vores dansehold. Ring til os på telefon 2216 2516 eller skriv til vores e-mail info@horningdans.dk

Voksendans - med eller uden dansepartner? Spirituelle yoga-worshops?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også intensive POP UP spirituelle yoga-workshops.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i juni og oktober. Børnehold starter i september.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage og danseevents.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.