​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

Hyppige spørgsmål om dans

Af Annette Hørning


Børnedans

Sko - kun indendørssko:

Jeg anbefaler en lille gymnastiksko til de yngste - gerne med spalt / ruskindsål. En gummisål kan også bruges, men kan ikke rigtig glide på trægulvet. Er man en af de yngste dansere, kan sutsko eller strømpesokker godt bruges i starten. 

De ældre Showdansere beslutter selv, når de starter, om de bedst kan lide en fitness-sko, gymnastiksko eller anden letvægter-sko at danse i. Strømpesokker anbefaler vi ikke, men er det at fortrække, så kan det godt gå an, da flere ældre Showdansere danser fint i strømper.

Hip-hop Break-drenge skal have en indendørssko på, da strømper her er alt for glatte og der laves masser af tricks.


Tøj:

Tøjet skal man kunne bevæge sig i. Det kan være gamacher, strækbukser/jeggins eller strømpebukser, hvis man har shorts/ nederdel på. Typisk har de yngre dansere tyl-skørter eller gymnastik-/balletdragte på - med eller uden tyl, men små gamacher med en t-shirt er også fint. Håret til ballet sættes i en knold.


Klæd-ud-kjoler kan man også danse i. Kommer pynten med i hår og på arme, tager dansepigerne det tit selv af undervejs. Det vigtigste er, at de kommer glade til dans, så hvis det er klæd-ud-tøjet, der trækker, så lad dem komme til dans i det. Vi har aldrig haft problemer med at lave vores øvelser med klæd-ud-kjolen på. Det plejer tit at ændre sig hurtigt til praktisk tøj eller til dansetøj.

Bare ben er i vinterhalvåret for koldt og vi anbefaler også en lille trøje, som man eventuelt kan tage af undervejs. 


Voksen-pardans

Sko - hvis ikke rigtige dansesko:

Vi anbefaler til damerne en lille sko med hæl. Er man ikke til hæle, så kan en pæn damesko bedre bruges end en løbesko/ træningssko. De glider ikke godt over vores trægulv (med mindre det er til Ballroom Fitness, hvor der er tempo på). Støvler og udendørssko er ikke tilladt i dansesalen. Til herren anbefaler vi en pænere herresko - gerne med læder og ikke for tyk en gummisål.


Tøj:

Flere af damerne har pænt tøj på og har skiftet efter arbejde - men det er absolut ikke et must. Personligt elsker jeg at klæde mig i kjoler og pallietter, men den helt står for min egen regning. Jeg ved, at danselæreren Peter mest har skjorte på, men t-shirts, poloshirts o.a. er også fint. Der er garanti for at få varmen!


Læs meget mere om tilmelding HER.

   

Har du flere spørgsmål, så kontakt os endelig på info@horningdans.dk


Øvrige udgifter: 

Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus. Til juleturneringen køber man deltagelse på 150 kr. (frivilligt om man vil deltage). Denne dag gælder ikke Mini Showdans og ballet. 

Til afdansningsballet er elevens deltagerpris kr. 250,- kr - dette inkluderer  dansekostumet. Familier køber deres indgangsbillet via Ticketmaster.dk forud for afdansningsballet (se mails udsendt).


Hørning Huset:

Danseskolen ligger i et meget aktivt hus, hvor der ikke kun danses til skønne toner. Der findes mange andre arrangementer i dette hus, og du kan se Hørning Husets hjemmeside HER. 


Forskellen på mange andre danseskoler og vores danseskole er, at vi er her selv hele tiden. Vi tror på det personlige møde og vi elsker at hilse på jer kunder, drikke kaffe med jer i gårdhaven, smage lidt vin, suppe eller høre om jeres børn. Det vægter vi højt. 

- Læs også mere om tilmelding på vores danseskole HER


SUMMER CAMP 11-15 år
06-06-2019
Masser af dans og sjov i sommerferien. Summer camp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv.
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-01-2019
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse. NU også Showdans for voksne kvinder.
Læs mere...
Dans fra efteråret.
16-05-2018
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
16-01-2016
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk