instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

​Tid til dig selv?​

  • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende?
  • Savner du tit energi og overskud i din hverdag?
  • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fri og fit?
  • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse? At være i nuet?
  • Har du prøvet forskellige træningsformer og/ eller yoga, hvor du følte, at du måske ikke kunne være med eller ikke fik dét ud af dit initiativ som håbet?

Hos Hørning Dans er Barre Yoga og Dance Yoga samt Yoga & Afspænding nu en fast del af programmet.

Yoga her er hovedsagligt for kvinder, men alle er selvfølgelig velkomne,- dog er der fokus på at finde vej hjem til kvindekroppen og overskud igen via øvelser, meditation og undervisning. Tit handler den manglende overskud til manglende fokus, kropskontakt og selvindsigt. Det tager vi os af på yogaholdene her,- det er hvad det handler om hos os.

Yoga- velværeholdene hos Hørning Dans:

- Dét barre yoga - yogahold for begyndere / letøvet med lår-/hoftetræning samt qigong ved balletbaren​, yogaøvleser på måtte samt afspænding og meditation - klik her

- Dance yoga - hold hvor latin dance på begynderniveau kombineres med barretræning, hofter, lettere yoga- og strækøvelser samt afstressende, guidet meditation - klik her

- Yoga & Afspænding - holdet som har fukus på nuet, kroppen via yoga asanas samt afspændingsmeditation - klik her - nu også med et '​nathold'

Velværehold:

Alke yogaholdene har fokus på mindfulness, styrke, smidighed, meditation samt kropskontrol,- det kan være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness og ro i systemet..

Øvelserne på vores yogahold er i den lettere ende, så holdet henvender sig til begyndere og let øvet deltagere samt dig som bare trænger til mere fordybelse. Der forekommer ikke svære øvelser som hand stand og der skylles heller ikke næse.

- Træningsformen, bevægelserne og styrketræningen i yogaen - Hatha, Yin og Power - er i en god kombination med både stående, siddende og liggende yogaøvelser. Du vil endvidere lære vejrtrækningsøvelser og der er altid en guidet afspænding/ meditation i slutningen af din yogatime.

- Igennem alle øvelserne er der fokus på henholdsvis ryg, nakke, hjerte, baller, lår, hofter samt core, fleksibilitet og smidighed, så kroppen kan blivet tonet, mens der arbejdes på at kunne mærke sig selv. Alle yogatimer er unikke og der kan være forskel fra uge til uge,- samt ønsker fra deltagerne om forskellige kropsdele, der ønskes træning for

​Fællesskab

Om man danser, træner Barre & Yoga, Dance yoga eller er på Yoga og Afspændingskurset i Hørning Huset, kommer man ind i et skønt fællesskab. Man er med på et fast træningshold hver uge, som ikke kun er effektivt og givende, men foregår i smukke omgivelser med dygtige, engagerede undervisere, som selv har livserfaring, uddannelse samt indsigt.

Yoga Retreats

Villa Hørning er perlen i Spanien, hvor der arrangeres Yoga-retreats. Villa Hørning er beliggende i Malagas bjerge 700 m. over havets overflade i et fantastisk smukt og roligt landområde med udsigt til bjerge,- og kun 30 minutters kørsel til by (Malaga) og strand.

Hørning Yoga-retreats i villaen er intime, luksuøse med fokus på yoga, mindfulness, meditation og god mad/ drikke.

Afholdes i maj og september 2022.

​Følg Villa Hørning og Hørning Huset på instagram her - og du vil få fornemmelsen af det skønne sted, som danner rammen om de nye retreats, der afholdes i 2022.

Yoga & Corona:

Vi møder ind omklædt ca. 5-7 min., før lektionen starter.

Man kan hænge overtøjet i garderoben på danseskolen på 1. sal. Husk at vi skal holde afstand, både når vi sidder ned for at tage sko af og på og når vi bevæger os rundt i garderoben, på trappen og i gårdhaven. Ingen sko i salen.

Man har selv have en yogamåtte samt et tæppe/ crops med. Man er også velkommen til at tage en pude og/ eller håndklæde med. Tag gerne noget vand med. Har man ikke en måtte, kan den købes på stedet.

Når man ankommer til yoga, så er det vigtigt, at man er klædt om hjemmefra. Fra d. 6. maj blev der åbnet for idræt for voksne og alle skulle vise et coronapas (vaccine eller negativ test) ved ankomst. Det skal man ikke længere i indgangen, men kontrol af coronapas sker ved stikprøvekontrol. Ved stikprøvekontrol forstås kontrol af alle de tilstedeværende besøgende mv. på danseskolen/ yogasalen på det tidspunkt, hvor kontrollen foretages. Hvis der ikke kan forevises et gyldigt coronapas, kan der ske bortvisning.

Hoveddøren åbnes 5-7 minutter, før yoga starter. Der er sprit ved hoveddøren, på bordene samt i garderoben, i salen, på toiletterne samt plakater med opfordringer til at holde afstand og anbefalinger om at huske at vaske, spritte hænder både før og efter lektionen.

Der luftes ud ekstra mange gange i løbet af lektionen. Vi holder stadig afstand til hinanden samt minimerer risiko for smitte af Corona.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt mig endelig på info@horningdans.dk

//Annette Hørning

Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-06-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding
10-05-2021
Nu åbnes døren op til nogle spændende koncepter, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
Events & lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk