instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

​Tid til dig selv?​

Yoga og velvære i Hørning Huset

Her finder du:

- Barre Yoga - klik her

- Dance Yoga - klik her

- Yoga & Afspænding - klik her

Er du Hørningdanser og er booket på et dansehold i forvejen, er der store rabatter på yoga som hold nr. 2 - kig under de forskellige hold over her.

Yoga med krop, sind & ånd:

Yoga med Annette Hørning er anderledes end hos andre yogasteder. Spiritualitet og connection til både krop, sind og ånd er i fokus sammen med vejrtrækning. Det handler om at komme ind til sig selv, genopleve glæden ved kroppen og hvad den kan, mærke potentialerne og ikke mindst lyset og livsgnisten, der så brændende gerne vil have, at vi lever livet og ikke kun overlever livet.

Kroppen bliver ikke bedre med årene, det kan vi ikke komme uden om,- så det er aldrig for sent at begynde din spirituelle rejse og stræk med yogaen, som den præsenteres i Hørning Huset, og hvad det kan gøre for dig.

Af Annette Hørning: "Når jeg underviser og selv dyrker yoga, så erfarer jeg gang på gang, at yoga også handler om at finde ind i roen i sig selv og selvaccepten. At kunne møde sig selv lige der, hvor man er og ikke sammeligne sig med de andre eller dømme sig selv for sine begrænsninger.

En en af vores største udfordringer i denne verden i 2021 er alle distraktionerne og forstyrrelserne, der forhindrer vores kreativitet i at leve, udfolde sig og blomstre.​Vi kan træne os selv til at sidde og meditere på en hovedbanegård med larm, lyde og et mylder af mennesker om os, som kunne forstyrre, hvis vi vil tillade det... Hvor vi har vores opmærksomhed, er dér vores energi går hen. Så i de mindfulde øjeblikke, som mine undervisningstimer tilbyder, inviteres du ind til at finde indre ro og ikke mindst et selvværd, som tid er begravet i hverdagens gøremål og pligter.

Det indre arbejde starter fra kroppen og med intention om at finde indre ro, kan yogaen - med sine rødder tusindvis af år tilbage - være et super-redskab til at have mere helse i sit liv, sin krop og ikke mindst i sit sind:

At forbinde både krop, sind og ånd.

​I vores yogalektioner med øvelserne italesætter vi mindfulness og bruger masser af åndedræt og meditation til at connecte til os selv og begynde at huske (genopdage), hvem vi er, i forbindelsen med krop, sind og ånd (body/ mind/ soul), så vi kan få det bedste ud af livet og få rettet op på ubalancer i kroppen. Min tilgang til yogaen er ret spirituel og deles med min passion for yogaen og hvad den kan vække og tilføre os af velvære, sundhed og ikke mindst trivsel.

Så når man er til yoga i Hørning Huset, må man gerne sludre og føle fællesskabet i yogasalen før timens start blandt masser af lys, lamper, guldtapet og indtryk fra rummet. Det er et lidt anderledes yogasted, hvor passion for krop og spiritualitet skinner igennem.

De elever, der kommer her, vil mærke, at hér er det vigtigt at opleve velværen og blive mødt af ansigter, som vil en og som byder en velkommen fra hjertet. Man er en vigtig del af fællesskabet, atmosfæren og stedet, og afsættet til at få det bedre med sin krop starter dér.

Yoga- velværeholdene hos Hørning Dans & Yoga:

- Dét barre yoga - yogahold for begyndere / letøvet med lår-/hoftetræning samt qigong ved balletbaren​, yogaøvleser på måtte samt afspænding og meditation - klik her

- Dance yoga - hold hvor latin dance på begynderniveau kombineres med barretræning, hofter, lettere yoga- og strækøvelser samt afstressende, guidet meditation - klik her

- Yoga & Afspænding - holdet som har fukus på nuet, kroppen via yoga asanas samt afspændingsmeditation - klik her - nu også med et '​nathold'

Velværehold og øvelserne

Alle yogaholdene har fokus på mindfulness, styrke, smidighed, meditation samt kropskontrol,- det kan være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness og ro i systemet.

Yoga her er hovedsagligt for kvinder, men alle er selvfølgelig velkomne,- dog er der fokus på at finde vej hjem til kvindekroppen og få overskud igen via øvelser, meditation og undervisning. Tit handler den manglende overskud om manglende fokus, kropskontakt, vejrtrækning og selvindsigt. Det tager vi os af på yogaholdene her og har fokus på.

Tilbud: Er du Hørningdanser i forvejen er der her i november & december 25 % rabat ved booking af yoga i det nye år.

Øvelserne på vores yogahold (maks 12 deltagere) er i den 'lettere' ende uden at man skal stå på hovedet eller skylle næse. Yogaholdet henvender sig til begyndere og let øvede deltagere samt dig som bare trænger til mere fordybelse og forbindelse til din krop. Alle er forskellige og alle træner yogaen præcis fra dér, man er.

Træningsformen, bevægelserne og styrketræningen i yogaen - Hatha, Yin og Power - er i en god kombination med både stående, siddende og liggende yogaøvelser. Du vil endvidere lære vejrtrækningsøvelser og der er altid en guidet afspænding/ meditation i slutningen af din yogatime.

Igennem alle øvelserne er der fokus på henholdsvis ryg, nakke, hjerte, baller, lår, hofter samt core, fleksibilitet og smidighed, så kroppen kan blive tonet, mens der arbejdes på at kunne mærke sig selv på flere planer.

Alle yogatimer er unikke og der kan være forskel fra uge til uge både i undervisningen og hvor man er som som deltager lige den dag

Nogle gange er det ikke kun skøn urtete, som serveres efter yoga men kølige bobler. Smagen og det pirrende i en lækker Rosecco efter en intens, lang yogatime kan være med til at løsne op og fodre følelsen af 'hygge' blandt deltagerne. Dét hos os er også velvære.

​Fællesskab

Om man danser, træner Barre & Yoga, Dance yoga eller er på Yoga og Afspændingskurset i Hørning Huset, kommer man ind i et skønt fællesskab. Man er med på et fast træningshold hver uge, som ikke kun er effektivt og givende, men foregår i smukke omgivelser med dygtige, engagerede undervisere, som selv har livserfaring, uddannelse samt indsigt.

Yoga Retreats

Villa Hørning er perlen i Spanien, hvor der arrangeres Yoga-retreats. Villa Hørning er beliggende i Malagas bjerge 700 m. over havets overflade i et fantastisk smukt og roligt landområde med udsigt til bjerge,- og kun 30 minutters kørsel til by (Malaga) og strand.

Hørning Yoga-retreats i villaen er intime, luksuøse med fokus på yoga, mindfulness, meditation og god mad/ drikke.

Afholdes i maj og september 2022.

​Følg Villa Hørning og Hørning Huset på instagram her - og du vil få fornemmelsen af det skønne sted, som danner rammen om de nye retreats, der afholdes i 2022.

Yoga & Corona:

Hoveddøren åbnes 5-7 minutter, før yoga starter. Man kan hænge overtøjet i garderoben på danseskolen på 1. sal. Husk at vi stadig skal vælge at holde afstand, både når vi sidder ned for at tage sko af og på og når vi bevæger os rundt i garderoben, på trappen og i gårdhaven. Ingen sko i yogasalen.

Man har selv have en yogamåtte samt et tæppe/ crops med. Man er også velkommen til at tage en pude og/ eller håndklæde med. Tag gerne noget vand med. Har man ikke en måtte, kan den købes på stedet. Hørning Huset forhandler lækkert yogaudstyr og tæpper fra kvalitetsmærket Manduka.

Når man ankommer til yoga, så er det vigtigt, at man er klædt om hjemmefra. Der er ingen regler om afstand, coronapas o.a. længere, men man finder stadig sprit ved hoveddøren, på bordene samt i garderoben, i salen, på toiletterne samt plakater med opfordringer til at holde afstand og anbefalinger om at huske at vaske, spritte hænder både før og efter lektionen. Vi ønsker et trygt miljø for alle.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt mig endelig på info@horningdans.dk

//Annette Hørning

Events & lukkedage
27-12-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Corona, dans og yoga
23-12-2021
Vi passer på hinanden her på danseskolen og efterlever alle krav og restriktioner i forhold til Corona.
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-11-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i marts.
Læs mere...
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
01-09-2021
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk