instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

"Dét Barre Yoga"

  • Tænker du, at det nu er tid til at gøre noget for dig selv? Noget godt og noget nærende?
  • Mangler du også at få mere kontakt til din krop samt føle dig mere fri og fit?
  • Har du også brug for at kunne styre myldertanker, frygt eller bare en masse kontrol og mental udmattelse?
  • Har du prøvet forskellige træningsformer, hvor man kun er liggende på gulvet og/ eller bare keder dig i længden?

Med Barre & Yoga-træning med *Bente & Annette hos Hørning Dans, hvor mindfulness, styrke, smidighed, meditation samt kropskontrol er i fokus, kan være din vej ind i mere selvindsigt, velvære, sundhed, nydelse og ikke mindst fitness. Det er danseskolens nye VELVÆRE-hold.

Kunne du tænke dig at kigge nærmere på det andet yogahold: DANCE YOGA, så klik her.

Barre & Yoga-holdene er velvære-kurser er for voksne kvinder, som gerne vil i gang med at træne og forbinde sig til deres krop. Egen kvalitetstid er i fokus 1 eller 2 gange om ugen.

Om man danser eller træner Barre & Yoga hos Hørning Dans kommer man ind i et fællesskab og er med på et fast træningshold, som ikke kun er effektivt, men foregår i smukke omgivelser med dygtige, engagerede undervisere som selv har livserfaring, uddannelse samt indsigt med sig.

Hold:

Barre & Yoga:

Mandage kl. 17.00-18.30

6 eller 12 ugers velvære-kursus med to undervisere.

Starttidspunkt:

- Book 5 uger fra d. 2/8 her.

- Book 11 uger fra d. 2/8 her

Barre & Yoga:

Lørdage kl. 13.00-14.30.

6 eller 12 ugers velvære-kursus med to undervisere.

Starttidspunkt:

- Book 6 uger fra d. 28/8 her

- Book 12 uger fra d. 28/8 her

Øvelserne i Yoga er i den lettere ende, så holdet henvender sig til begyndere og let øvet deltagere.

Du skal ikke nødvendigvis have været en tidligere danser, fitness-udøver eller gymnast. Barre & Yoga er en træningsform, som er for alle, som ønsker at forbinde sig til deres krop og at styrke sine muskler uanset smidighed eller form. Det er for dig, som har brug for noget kvalitetstid til dig selv og som trænger til at gøre noget for dig selv.

Alle øvelser foregår ved en balletbarre og på yogamåtte og man træner ud fra det niveau, man er på.

Priser:

- 6 ugers Barre- & Yogakursus 1,5 time - hver uge med intro. pris fra juni (kun mandag 6 ugersholdet): Kr. 645,- bookes her.

- 6 ugers Barre- & Yogakursus 1,5 time - hver uge fra ultimo august 2021: Kr. 845,- bookes her.

- 12 ugers Barre- & Yogakursus 1,5 time - hver uge fra ultimo august 2021: Kr. 1.295,- bookes her

Kunne du tænke dig at vide mere om yogaholdet med salsa-trinene 'Dance yoga' - så kig ind her.

I Loungen i bunden af Hørning Huset finder du - blandt guldspejle, lampetter, blomster og guldtapet - denne skønne træningsform​ i smukke omgivelser og med de samme deltagere hver uge. Tit også med kølige bobler efter den effektive træningslektion.

Barre træning & Yoga:

Træning ved en balletbarre i kombination med yoga er styrketræning som giver dig udholdenhed, smidighed og strammer dig op samtidig med en masse velvære, selvtilfredshed og et smil på læben.

Træningsformen og bevægelserne og styrketræningen ved barren er fra den givende pilates med fokus på styrketræning samt den smukke, stærke og feminine ballet i en god kombination med stående yogaøvelser. Yogaøvelserne er blandt andet fra hatha yogaen samt styrkende øvelser fra power yogaen.

Træningsformen har ry for at fordre slanke, lange og flotte, muskler og man kommer igennem hele kroppen med træning for både balder, ben og arme. Samtidig er der fokus på ryg, core, fleksibilitet og smidighed samt fokus på holdning og toning af kroppen.

Holdet her henvender sig til kvinder i alderen 30-70 år – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge og hvor man føler sig mødt. Velværeholdene - som de kaldes - har fokus på mindfulness og stresreduktion i en travl hverdag med kompetente undervisere, som har gået vejen selv og har uddannelse og indsigt bag ord, træning og handling.

Bente Højmark er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og uddannet yogalærer. Annette Hørning er danselærer, terapeut og uddannet sexolog samt spirituel underviser/rådgiver.

Selv om Barre træningsholdet henvender sig til kvinder, kan alle som nævnt være med og man har mulighed for at tage små pauser ved barren undervejs. Vi afslutter altid med lidt breath work samt guidet meditation.

Book din faste plads på holdet allerede her for at sikre dig en af pladserne.

Træning & Corona:

Vi møder ind omklædt ca. 5-7 min., før lektionen starter. Når man ankommer, står og går rundt i garderoben, på trappen og i gårdhaven, skal man have sin maske på. Når man er i salen for at ’udøve idræt’ skal man ikke have masken på.

Man er selvfølgelig velkommen til at træne med maske på eller visir, hvis det gør en mere tryg. Det kan godt lade sig gøre stående, hvis det foretrækkes. Men det er ikke er myndighedskrav.

Vi kan hænge overtøjet i garderoben og gårdhaven, så vi fordeler os over et større areal. Husk at vi skal holde afstand, både når vi sidder ned for at tage sko af og på og når vi bevæger os rundt i garderoben, på trappen og i gårdhaven.

ALLE skal have et Coronapas (vaccination eller negativ Coronatest) gældende indenfor 72 timer for at kunne komme ind dansehuset som deltagere. Det er myndighedskrav og vi er nødt til at checke, at alle kan fremvise det ved ankomst.

Vi vil gøre det så gnidningsløst og hurtigt som muligt og for nu, er det en del af vores hverdag, som vi selvfølgelig må efterleve for at mindske Coronasmitte og passe på os selv og på hinanden. Så ved ankomst må I meget gerne have det klar til fremvisning.

Vi vil sørge for, at der er gjort rent og sprittet i salen i bunden af huset, hvor Barre- /yogaholdet er. Der luftes tit ud, både mellem de forskellige hold i salene. Vi vil gøre alt for, at vi kan starte godt op igen, så I kan føle jer trygge, mødt og velkomne, så du finder sprit og skilte mange steder i huset vedr. Corona. På gulvet har man anviste pladser, så der holdes afstand og regler efterleves.

I skal selv have en yogamåtte samt et tæppe med. Man er også velkommen til at tage en pude og/ eller håndklæde med. Tag gerne noget vand med.


Læs også mere om Corona og dans (opdateres hele tiden) her.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt endelig danseskolen på info@horningdans.dk

Tilmelding til dans
01-06-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
NYT!! Yoga, Barre-træning, Dance yoga mm.
10-05-2021
Nu åbnes døren op til nogle spændende koncepter, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
CORONA og undervisning
21-04-2021
Undervisning og start hos Hørning Dans.
Læs mere...
Events & lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk