instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Barre træning

For voksne kvinder, som gerne vil i gang med at træne og forbinde sig til sin krop.

  • Trænger du til at blive strammet op og have kontakt til din krop? At blive stærk? At blive smidig?
  • Har du prøvet forskellige træningsformer, hvor man enten er liggende på gulvet eller bare keder sig i længden?

Med Barre træning hos Hørning Dans kommer du ind i et fællesskab og er med på et fast træningshold, som ikke kun er effektivt, men foregår i smukke omgivelser med proff. underviser.

Du skal ikke nødvendigvis have været en tidligere balletdanser eller gymnast. Det hér er en træningsform, som er for alle, som ønsker at forbinde sig til deres krop og at styrke sine muskler uanset smidighed eller form.

I Loungen i bunden af Hørning Huset finder du - blandt guldspejle, lampetter, blomster og guldtapet - denne skønne træningsform​ i smukke omgivelser og med de samme deltagere hver uge.

Barre træning er styrketræning som giver dig udholdenhed, smidighed og strammer dig op samtidig med velvære, selvtilfredshed og et smil på læben. Træningsformen er ved en barre og bevægelserne og styrketræningen ved barren er fra den givende pilates med fokus på styrketræning samt den smukke, stærke og feminine ballet i en god kombination med stående yogaøvelser.

Træningsformen har ry for at fordre slanke, lange og flotte, muskler og man kommer igennem hele kroppen med træning for både balder, ben og arme. Samtidig er der fokus på ryg, core, fleksibilitet og smidighed samt fokus på holdning og toning af kroppen.

Holdet her henvender sig til kvinder i alderen 30-70 år – som kunne tænke sig at være med på et stimulerende træningshold, hvor man møder de samme deltagere hver uge og hvor man føler sig mødt.

Selv om Barre træningsholdet henvender sig til kvinder, kan alle som nævnt være med og man har mulighed for at tage små pauser ved barren undervejs. Vi afslutter altid med lidt breath work og en lille guidet meditation.

Efterfølgende kan man sidde i Hørning Husets smukke gårdhave/café og nyde lidt the, kaffe, druesaft (husets egen import) eller et glas kølige bobler.

Book din prøvetime allerede nu (så længe der er pladser på holdet) – da der er begrænset med pladser – på info@horningdans.dk

eller

Book din faste plads på holdet allerede her for at sikre dig en af pladserne.​​

Barre Træning: Mandage kl. 17.00

Underviser Miranda & Annette

Tidspunkt: d. 5/10 til d. 16/11.

6 ugers træningskursus.

Book her

Barre Træning: Mandage kl. 17.00

Underviser Miranda & Annette

Tidspunkt: d. 5/10 til d. 28/12 .

12 ugers træningskursus.

Book her

Annette Hørning: "Som på danseholdene for de voksne blandt andet Ballroom Fitness (singledans uden en partner) nyder vi tit et køligt glas bobler eller druesagt, importeret af Hørning Huset, for hvem siger at træning, motion, dans, barre træning og tid til sig selv ikke kan kombineres med forfriskninger, som ikke kun er urtete eller ingefærshots?

Som alle vores dansehold handler træning, dans og fællesskabet om livskvalitet og at gøre noget for sig selv med de gode valg, som giver velvære, glæde og energi. Skal du med?"

​​Priser og lidt info. for Barre træning:

  • Intro. pris for Barre træning 6 x: 495,- Dkk
  • Intropris for Barre træning 12 x : 895,- Dkk
  • Der er 50,- i tilmeldingsgebyr på din første booking online med mindre du allerede er booket på et andet hold hos Hørning Dans.

  • Barre træning er på 50 min.

  • BEMÆRK: Inden dine 6 eller 12 uger er udløbet - alt efter hvad du har købt (se slutdato på kvitteringen) skal man gen-tilmelde sig for at sikre sig en plads på holdet igen. Vi laver bevidst ikke klippekort, da det ikke er i vores ånd at have et hus som en hovedbanegård. Vi vægter det nære højt og at man føler sig velkommen som i et privat hjem, plus at vi ved, hvor givtigt det er for vores trivsel og livskvalitet, når man føler sig tryg, glad, mødt og i fællesskab med mange af de samme deltagere uge efter uge i træningsøjemed.

  • For at kunne booke en plads på Barre træningsholdet, skal du lave en profil på tilmeldingssiden her og så være logget ind. Det tager 2 minutter og gøres her. Kontakt gerne danseskolen for hjælp til booking af plads på tlf. 22162516. Vi er her for at hjælpe.

  • Efterårsferie uge 43.

  • Læs også mere om Corona og træning (opdateres hele tiden) her.

COVID-19 og danseundervisning
17-09-2020
Undervisningen hos Hørning Dans
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
01-09-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - Summer Camp, Winter Camp, Christmas dance Camp & New year dance Camp. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Events og lukkedage
28-08-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Annimaa's Univers
10-04-2020
Annette's søster har meldt sin ankomst i tiden med Corona, hvor ingen endnu vidste, om danseskolen var købt eller solgt i forhold til annulleringen af dansesæsonen samt fremtid. Følg hendes umiddelbare craziness, hvor mottoet i en ellers ret alvorlig hverdag er 'Vi har kun det sjov, vi selv laver'.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk