​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

Voksendans - med eller uden dansepartner?

Pardans:

NYT!!! Par-dansehold for begyndere er fra maj (martsholdet er fyldt) og de er sat op til booking nu - 5 skønne danseuger om onsdagen.

Se alle dansehold for voksne par HER


Annette og Peter bag pardans, hvor det handler om kvalitetstid, kærestetid og masser af dans med et glas vin i pausen (da danselæreren også er uddannet Sommerlier).Dans uden dansepartner:


Elsker du at danse, men mangler en partner? 

Så er Ballroom Fitness™ sagen - Masser af sjov dans og motion - skøn måde at stramme op på og at brænde kalorier på! Nye hold hele tiden.


Til ​Ballroom Fitness lærer du at danse Vals, Tango, Cha cha cha, Jive, Rumba, Samba, Salsa mv.


Ballroom Fitness er en god og sjov motionsform, hvor rytmerne flettes ind i de forskellige danseformer og kondition er i fokus med dansetrinene. Masser af danseglæde og masser af sved. 

Har du en tanke om at tabe dig og/ eller motionere og slet ikke er kommet helt i gang endnu efter nytår og nu er sommeren veloverstået - så er Ballroom Fitness absolut stadig en vinder, da det ikke er kedeligt - det er aldrig for sent


Det eneste problem er, at man bliver afhængig af denne motionsform. Kom selv og prøv!


Læs mere om holdene HER.

 


Annette Hørning underviser i Ballroom Fitness og Diva Jazzballet samt Dance yoga samt Yoga og afspænding hos Hørning Dans på Amager.


Nyt!!!

Eller hvad med danseskolens mest afslappende yogahold med fokus på styrke, afspænding og kontakt til din krop med blid yoga samt stressnedsættende mindfulness og meditation? Det er i skøn kombination med små dansetrin og hoftemoves: DANCE YOGA og Annette som underviser. Trænger du til at få kontakt til kroppen? Samtidig med at du styrker din krop omkring lår, baller, hofter og skuldre samt får mere smidighed og finde ind i kroppens sprog og feminine bevægelser med skønne grundtrin i Salsa, Samba og Cha cha cha - Klik HER    


JAZZBALLET? Trænger du til at få kontakt til din feminine side, så er danseskolens nye dansekoncept for kvinder nok sagen, for her spares der ikke på hofterne, skulderne, ryggen og de feminine bevægelser. Selvfølgelig hedder det DIVA Jazzballet - hvorfor lade sig begrænse? Diva Jazzballet er små dansekurser á bare 3 uger sættes hele tiden op,- og de har et tema. Nysgerrig?

Det er ikke kedeligt og man starter selvfølgelig med et glas kølige bobler...Læs mere HER om Diva Jazzballetholdene.

 

Har du spørgsmål til vores dansehold for voksne eller de skønne yogahold, så kontakt os gerne på info@horningdans.dk eller tlf. 22162516.


Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents, Dance camps & Tik Tok-dans.
Læs mere →
Voksendans - med eller uden dansepartner?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i september 2022.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →
Corona, dans og yoga
Vi passer på hinanden her på danseskolen
Læs mere →

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.