​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

Corona, dans og yoga

​Trods lempelse af Coronarestriktioner og regler, skal vi stadigvæk passe på hinanden her i huset,- så derfor et lille skriv om, hvordan vi gør det på danseskolen:


Vi har stadig ikke forældre i garderoben (kun Mini Show.) og opfordrer kraftigt til, at man afleverer sit barn foran hoveddøren - vi er der 5 min. før for at tage imod og følge ind i garderoben og i salen. Dansehuset lukker ikke op før 10 min. før start på det første hold.


Alle dansere skal fortsat ankomme omklædt, så der kun skal skiftes sko, inden timens start. 

Ingen omklædning i caféen eller på trappenopgangen.


For at mindske smitten af Corona er der som nævt stadig ingen forældre i garderoben!  Man kan stadig ikke sætte sig og vente der, mens der danses. I de her tider, hvor Corona stadig spøger, så er der kun tilladelse til at forældre kan følge de mindste børn (Mini Show på 3-5 år) til danselektionen via garderoben og ellers er garderoben kun forbeholdt danserne, så de kan flyde og tage plads med hensyn og afstand til hinanden.


Vi vil også gerne bede jer vise hensyn til dansebørnene, så vi ikke får en flaskehals på hovedtrappen samt garderoben ved aflevering og afhentning - samt huske at holde afstand til de andre dansere og forældre.


Mens børnene venter er forældre velkomne til at sidde i caféen og nyde en kaffe o.a. eller komme tilbage til huset, når danselektionen er slut. 


Bemærk at Showdans 1. (5-7 år) også stadig går ud af havelågen. Indgang er kun gennem hoveddøren og udgang er fra havelågen på den anden side af huset, så vi kan holde danseholdene adskilt og mindske Coronasmitte samt tage hensyn. Bemærk at haven er privat og der er ingen adgang til haven. 

Afhenter man sit dansebarn, så venter man uden foran havelågen. Vi følger selvfølgelig børnene ud til jer.


Efter hvert hold, har vi 5-10 min til udluftning, og der vil vi også vaske/spritte håndtag og andre kontaktflader af i dansesalen/ yogasalen.


Der er sat håndsprit op forskellige steder på danseskolen som ALLE bedes benytte ved ankomst og efter hver lektion.


Tak for jeres forståelse. 

Hilsner fra Annette Hørning

Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents, Dance camps & Tik Tok-dans.
Læs mere →
Voksendans - med eller uden dansepartner?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i september 2022.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →
Corona, dans og yoga
Vi passer på hinanden her på danseskolen
Læs mere →

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.