instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Corona, dans og yoga

​Vi skal stadigvæk passe på hinanden her i Coronatiden, så derfor et lille skriv om, hvordan vi gør her på danseskolen (denne side her opdateres løbende i forhold til myndighedernes udmeldinger):


Vi bruger mundbind fra 12 år ved ankomst, men det må gerne fjernes under udøvelse af sportsaktivitet/ dans (coronasmitte.dk).

 

Der er endnu ikke krav om, at man som udøver af idræt skal kunne fremvise et gyldigt Corona Pas, eller en negativ PCR-test (der højst må være 72 timer gammel, eller en negativ hurtigtest der højst må være 48 timer gammel). 


Bemærk at forældre og andre, der følger en danser ind i på danseskolen - skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir. Vi opfordrer kraftigt til, at man afleverer sit barn foran hoveddøren - vi er der 5 min. før for at tage imod og følge ind i garderoben og i salen.


Alle dansere skal fortsat komme omklædt, så der kun skal skiftes sko, inden timens start. Ingen omklædning i caféen eller på trappenopgangen.


For at mindske smitten af Corona er der stadig ingen forældre i garderoben!  Man kan desværre stadig ikke sætte sig og vente der, mens der danses. I de her tider, hvor Corona stadig spøger, så er der kun tilladelse til at forældre kan følge de mindste børn (Mini Show på 3-5 år) til danselektionen via garderoben og ellers er garderoben kun forbeholdt danserne.


Vi vil også gerne bede jer vise hensyn til dansebørnene, så vi ikke får en flaskehals på hovedtrappen samt garderoben ved aflevering og afhentning - samt huske at holde afstand til de andre dansere og forældre.


Mens børnene venter er forældre velkomne til at sidde i caféen og nyde en kaffe o.a. eller komme tilbage til huset, når danselektionen er slut. Husk Coronapas til fremvisning, da Hørning Huset med caféen er en restauration.


Bemærk at alle hold (ikke Mini Showdans) igen går ud af havelågen nu. Indgang er kun gennem hoveddøren og udgang er fra havelågen på den anden side af huset, så vi kan holde danseholdene adskilt og mindske Coronasmitte samt tage hensyn. Bemærk at haven er privat og der er ingen adgang til haven. Afhenter man sit dansebarn, så venter man uden foran havelågen. De yngste dansere følger vi selvfølgelig ud til jer.


Efter hvert hold, har vi 5-10 min til udluftning, og der vil vi også vaske/spritte håndtag og andre kontaktflader af i dansesalen/ yogasalen.


Der er stadig sat håndsprit op forskellige steder på danseskolen som ALLE bedes benytte ved ankomst og efter hver lektion.

Events & lukkedage
27-12-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Corona, dans og yoga
23-12-2021
Vi passer på hinanden her på danseskolen og efterlever alle krav og restriktioner i forhold til Corona.
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-11-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i marts.
Læs mere...
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
01-09-2021
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk