instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.

Nu finder du flere spændende yogakoncepter i Hørning Huset:

25% november og decemberrabat til Hørningdansere, der allerede er booket på et dansehold i januar 2022. Tilbuddet gælder yoga, der starter i januar 2022. 


Konceptet: "Dét Barre- & Yoga-træning"

​​Velkommen til en verden af velvære med husets nye koncept "Barre & Yoga", som er for kvinder, der ønsker kontakt med deres krop gennem træning, mindfulness og yoga som både udføres ved en balletbarre og på yogamåtter - hvor der er en mindre spirituel vinkel... og til tider kølige bobler.

Barre & yoga-holdet er hver mandag 90 min. Læs mere her.


Underviserne er Bente Højmark (yogalærer & psykoterapeut) og Annette Hørning (danselærere, yogalærer, terapeut, sexolog og spirituel underviser).


Konceptet 'Dance yoga':​

Dance yoga er med skønne Latin dance-dansetrin, hvor hofter blandes ind i styrke, smidighed, afspænding og total velvære. Koncepterne er for alle begyndere og letøvede, som trænger til kvalitetstid for sig selv og som tør indrømme, at hofterne også trænger til at blive løsnet og være mere smidige og der er brug for mere kropskontakt.


Efter dansetrinene er kroppen klar til at strække og gå videre ind i yogaens skønne og givende univers. Dance yoga er med Annette Hørning 90 min. hver tirsdag - læs mere her.


Konceptet 'Yoga & Afspænding':

Er du ikke til styrketræning ved barren eller Latin dance-dansetrin i kombi med yoga, så finder du Yoga og Afspændingskurset, hvor der er fokus på lettere yogaøvelser, mindfulness samt guidede afspændinger og meditation. De fleste af øvelserne foregår siddende eller liggende på din yogamåtte. 

Lektionerne er på 60 min. De findes både tirsdag, onsdag og torsdag.


Yoga og Afspændings-holdene tirsdag og torsdag er lagt senere i kalenderen, da de kaldes 'God nat yoga'. Her er der især fokus på at slippe dagens samt morgendagens gøremål, slippe myldertankerne og komme ned i sin krop og ind i sin vejrtrækning, så nervesystemet kan slappe af og kroppen kan balancere sig. 

Det er yogatimen, hvor der lægges vægt på, at sindet og tankerne kan få et frirum, så man kan gå træt hjem og sove godt.


Kig ind i den spændende multiarena i de smukke og hyggelige omgivelser, hvor de nye velvære-kurser er sat i kalenderen - læs mere om yoga i Hørning Huset her.

Events & lukkedage
22-11-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-11-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
01-09-2021
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk