​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.

Nu finder du flere spændende yogakoncepter i Hørning Huset:Konceptet 'Dance Yoga & Barre':​

Velkommen til en verden af skøn livskvalitet i en kombination af lette Latin dancetrin omkring barren, hvor hofter blandes ind i styrke, smidighed, afspænding og total velvære. Koncepterne er for alle begyndere og letøvede, som trænger til kvalitetstid for sig selv og som tør indrømme, at hofterne også trænger til at blive løsnet og være mere smidige og der er brug for mere kropskontakt.

Dance yoga & Barre-konceptet er for kvinder, der ønsker kontakt med deres krop gennem træning, mindfulnes, vejrtrækning og yoga som både udføres ved en balletbarre og på yogamåtter - hvor der er en spirituel vinkel... og til tider kølige bobler.

Efter dansetrinene og barren er kroppen klar til at strække sig yderligere og gå videre ind i yogaens skønne og givende univers. Dance yoga & Barre er på 90 min. hver mandag og tirsdag - læs mere her.


Underviserne er Bente Højmark (yogalærer & psykoterapeut) og Annette Hørning (danselærere, yogalærer, terapeut, sexolog og spirituel underviser).


Konceptet 'Yoga & Afspænding':

Er du ikke til styrketræning ved barren eller Latin dance-dansetrin i kombi med yoga, så finder du Yoga og Afspændingskurset, hvor der er fokus på lettere yogaøvelser, mindfulness samt guidede afspændinger og meditation. De fleste af øvelserne foregår siddende eller liggende på din yogamåtte. 

Lektionerne er på 60 min. De findes både tirsdag og onsdag - her.


Yoga og Afspændings-holdet om tirsdagen er lagt senere i kalenderen, da det kaldes 'God nat yoga'. Her er der især fokus på at slippe dagens samt morgendagens gøremål, slippe myldertankerne og komme ned i sin krop og ind i sin vejrtrækning, så nervesystemet kan slappe af og kroppen kan balancere sig. 

Det er yogatimen, hvor der lægges vægt på, at sindet og tankerne kan få et frirum, så man kan gå træt hjem og sove godt.


Kig ind i den spændende multiarena i de smukke og hyggelige omgivelser, hvor de nye velvære-kurser er sat i kalenderen - læs mere om yoga i Hørning Huset her.

Voksendans - med eller uden dansepartner?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i august samt i september 2022.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents, Dance camps & Tik Tok-dans.
Læs mere →
Corona, dans og yoga
Vi passer på hinanden her på danseskolen
Læs mere →
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.