​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

instagram_color  fb-art

COVID-19 og danseundervisning


- Opdateret d. 17. september


Kære Hørningdansere og kommende nye dansere


Grundet Corona med restriktioner og anbefalinger er vores dansehus åbnet op med forskellige forholdsregler og retningslinjer. Der er restriktioner og skærpede hensyn, som vi følger nøje i forhold til indgang og udgang af huset, afstand i salene, hygiejne med sprit på alle toiletter, borde samt i garderoben. 


Vi vil også have ændringer i forhold til tidligere med, hvor mange forældre, vi kan have i gårdhaven og udenfor ved bordene i indkørslen, mens der danses. Se skiltene ved ankomst om antal samt regler. 

!!! Husk mundbind, hvis du skal indenfor i gårdhaven, hvor der er café. (Disse kan tages af, når man sidder ned og nyder sin kaffe o.a.). 


Der kan kun bestilles kaffe ved siddende bestilling, hvor afstand overholdes og ingen stående gæster/ forældre/ dansere i gårdhaven/ caféen. 


Vi ønsker en forsvarlig genåbning på danseskolen med et fælles ansvar, så dansebørnene, pardansere og Ballroom F.-dansere kan føle sig trygge og smittespredningen begrænses mest muligt. 

Man klæder om hjemmefra og vi starter dansesæsonen med at dele danseholdene for børnene i to grupper og både bruge salen samt loungen i bunden af huset de første måneder, hvor der er målt op og sat klistermærker på gulvet. Vi har reduceret antal dansere på Ballroom Fitnessholdene samt oprettet et ekstra hold tirsdage og lørdage, så der er mere plads i forhold til afstand og smittespredning. 

Der er som nært sat 'klistermærker' på gulvene - opmålt - så alle har en anvist plads med afstand, når vi danser i salene. Vi danser også kun i en retning og har ingen berøring og/ eller retter fysisk på danserne.


Kun danserne har adgang til garderoben og selve hovedhuset. Forældre venter i gårdhaven (restriktioner på antal) siddende eller udenfor i indkørslen, eller kommer retur og afhenter ved havelågen. 

Udgang og indgang er på hver deres side af huset, med et tidsinterval mellem danseholdene, så der kan sprittes af og gøres klar til næste dansehold. Udgang og indgang holdes adskilt, så vi mindsker smitte, når danseholdene ikke mødes og danner kø.


Flere detaljer og info. er fremsendt til alle børnefamilier, der er tilmeldte pr mail et par uger før start, om hvordan vi kommer til at åbne jeres dansehus. Kig i spam og/ eller på jeres barns profil, hvor mailen også er.

Vi holder hele tiden øje med de nyeste informationer omkring Coronasituationen og sker der yderliere større ændringer i forhold til myndighedernes påbud og anbefalinger, så er det sidst ind først ud-princippet i forhold til at afmelde dansere på danseholdene med hensyn til plads (m2), afstand og dans (se betalingsbetingelser), hvis vi nødvendigvis skal reducere danseholdene. Pt. er alle dansehold over 15 elever delt i to dansegrupper ud i vores to smukke dansesale. 


Jo hurtigere man booker sin danseplads, jo bedre placering har man da på deltagerlisten, hvis vi skulle komme i den situation, hvor vi ikke kan være med allesammen grundet restriktioner. 


Se alle dansehold i menuen her på hjemmesiden eller gå direkte til tilmeldingssiden her.


Hilsner fra Peter og Annette Sahara Hørning- Opdateret d. 11. april, 8. maj og 8. juni, 15. august, 17. september.
Vi vil opdatere status på vores Facebookside og den nye smukke INSTAGRAM og her på hjemmesiden - hold øje med os.
COVID-19 og danseundervisning
10-07-2020
Undervisningen hos Hørning Dans
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
16-05-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Annimaa's Univers
10-04-2020
Annette's søster har meldt sin ankomst i tiden med Corona, hvor ingen endnu vidste, om danseskolen var købt eller solgt i forhold til annulleringen af dansesæsonen samt fremtid. Følg hendes umiddelbare craziness, hvor mottoet i en ellers ret alvorlig hverdag er 'Vi har kun det sjov, vi selv laver'.
Læs mere...
Events og lukkedage
04-04-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk