instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

CORONA og undervisning

- Opdateret d. 4. maj

Den store glædelige nyhed er, at vores voksenhold nu også kan åbne for singledanseren/ barre træning u. partner. Alle Hørningdansere har fået mail angående dans, mødetid, restriktioner, regler o.a. 

Dog hører pardans til 'kontaktsport' og vi må ikke åbne holdene før efter d. 21. maj. Alle har fået mail. 

Husk at voksenholdene, som starter op, skal have Coronapas med til fremvisning:

  • Færdigvaccineret
  • Testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test)
  • Immun på grund af en overstået infektion med Covid-19 


- D. 21. april

Så er vi klar til åbne danseskolen igen - efter lang tids nedlukning. Alle dansekurser starter for børn u. 18 år fra tirsdag d. 27/4. ALLE Hørningdansere på børneholdene har fået 2 lange mails angående start, procedurer, Corona-restriktioner og regler samt hvordan og hvorledes danseholdene kommer til at køre. 


Kontakt os snarest på info@horningdans.dk hvis du som forældre til et dansebarn hos Hørning Dans ikke har modtaget mailen. 


Vi holder hele tiden øje med de nyeste informationer omkring Coronasituationen og sker der yderliere større ændringer i forhold til myndighedernes påbud og anbefalinger, så hører I selvfølgelig fra os via mail. Sørg for at jeres barns profil hos Hørning Dans er opdateret med rette emails.


Vi går meget op i at passe på vores dansebørn samt -voksne og alle undervisere er Coronatestet indenfor 72 timer, som anbefalet. Vi sørger for god håndhygiejne, rengøring og spritter af mellem hver dansehold på berøringsflader, toiletter, håndtag o.a. Der vil hænge informationer rundt omkring med skiltning på danseskolen. 

Alle dansere har anviste pladser på dansegulvet, så vi kan holde afstand i trygge rammer, mens vi danser og nyder det lille frirum i dansesalene, som vi endelig kan byde ind til igen.


- D. 23. marts

Vi krydser fingre for, at vi kan åbne danseskolen for børn i ugen efter d. 21. april, hvor regeringen har varslet af 1. fase af indendørsidræt for børn u/18 år kan åbne. Vi afventer i skrivende stund endelig besked fra myndighederne omkring åbning af indendørs sport (dans). For de voksne - også her krydser vi fingre - afventer vi også besked på som danseskole, hvilken dato, vi kan åbne i maj med voksendanseholdene for både par og singler (Ballroom Fitness og Barre yoga). 


- D. 24. februar

Danseskolen afventer stadig at kunne åbne igen grundet Corona, så vi kan fortsætte vores dansesæson. Alle datoer er nu udsat fra uge 14 i skrivende stund med forbehold for ændringer. Vi krydser fingre for at indendørs fritidsaktiviteter snart kan åbne, så vi når vores 12 x dans inden industriferien træder ind.


 - D. 13. januar

Grundet fortsat nedlukning af fritidsaktiviteter, så er startdatoerne - grundet Corona - udskudt til uge 6. Se de forskellige dansehold i menuen med datoer.


- D. 30. december

Myndighedernes udmelding i går d. 29/12 gør, at alle vores dansehold er udskudt med startdatoer fra d. 18. januar. Vi krydser fingre for, at vi kan åbne danseskolen fra denne dato. Alle Hørningdansere - nye som gamle i sæson 2020-21 - har fået mail om udskydelse af startdato o.a. d.d.


- D. 7. december

Dagens pressemøde og informationerne derfra gør, at danseskolen fra onsdag d. 9. december ikke må holde åbent og skal lukkes. De nye restriktioner gør, at vi ikke kan danse danseholdene færdige på onsdags- og torsdagsholdene inden juleferien på danseskolen skulle starte.

Forsamlingsforbuddet gælder nu både voksen- og børnehold d.d.  

Vi ønsker alle en god og tryg juletid. 


Vi er i dialog via mail til alle Hørningdansere i slutningen af december, og afventer Covid-19 situationen og de nye tiltag over ugerne, så vi kan se, hvordan vores danseskole kan lukke op igen i det nye år.


- D. 2. december

Børnehold: Vi har sidste dansegang på tirsdag, onsdag og på torsdag, inden juleferien starter på danseskolen. Reglerne er pt., at vi nu kun kan være 10 prs. i børnegruppen og i hver dansesal.

Da vi er så heldige, at vi også har gårdhaven/caféen - så inddrager vi den fra jer ventende forældre og laver den til en 'mini-dansesal' i næste uge (uge 50), så vi kan dele danseholdet i 3 grupper og efterleve forsamlingsforbuddet.

Det betyder, at I forældre må vente udenfor, gå en tur eller andet, mens vi danser og mødes for sidste gang i år. Så der er ikke adgang for voksne eller forældre i gårdhaven/caféen næste uge. Se nyeste update over her fra d. 7/12, da danseskolen nu skal lukke fra onsdag d. 9/12 - så denne update fra d. 2/12 er kun gældende børneholdene om tirsdagen d. 8/12 - som møder ind.


- D. 22. november

De nye restriktioner vedrørende Corona, vedrører nu også vores børnehold og alle børnehold kommer til dans, 'som vi plejer' at møde ind til dans som før efterårsferien i vores to dansesale.

Vi er glade for - grundet vores børnehold er under 21 år – at vi konkret kan fritages fra reglerne om forsamlingsforbuddet på 10 personer, og vores dansehold for børn kan pt. således fortsætte på uændrede vilkår. For børn og unge under 21 år fastholdes forsamlingsforbuddet på 50 personer.

Vi passer stadig på jeres dansebarn, spritter af og har anviste pladser på dansegulvet, så vi kan holde afstand i trygge rammer, mens vi danser og nyder det lille frirum i dansesalene.


Voksenhold (Par og Ballroom F. dansere) – alle har fået mail angående ændringer og dans fra 26/10. Vi skal nu de næste uger - frem til sidste dansedag inden juleferien - følge reglerne om forsamlingsforbuddet, og vores dansehold fortsætter således på nye, ændrede vilkår:

  • Danseholdene deles i to grupper v. ankomst på voksenholdene frem til d. 13/12 - hvor vi får nye beskeder fra myndighederne. Den ene gruppe går med Annette ned i loungen og danser. Den anden gruppe starter i dansesalen hos Peter, så vi overholder forsamlingsforbuddet på 10 personer. Alle dansepar har fået flere mails omkring disse ændringer og evt. turnus på danseholdet.

Til alle:

Som vi ved, så er der indført krav om mundbind alle offentligt tilgængelige steder indendørs. Det gælder også idrætsfaciliteter - dog ikke under selve idrætsaktiviteten. Vi vil derfor nu bære mundbind, når vi tager imod jeres dansebarn og når vi bevæger os rundt på danseskolen og ikke underviser - gældende fra d. 29/10.

Kravet om mundbind gælder for alle på 12 år og derover. Det skal bæres ved ankomst til og afgang fra dansesalen, hvor aktiviteten skal udføres og man møder omklædt.


Forældre er stadig så velkomne til at komme ind i gårdhaven/ caféen og købe kaffe, take away o.a. mens børnene danser. Der skal også her bæres mundbind, men dette kan tages af, når man sidder ned og nyder kaffen. Gårdhaven/ caféen har plads til 26 siddende gæster.


- D. 17. september:

Grundet Corona med restriktioner og anbefalinger er vores dansehus åbnet op med forskellige forholdsregler og retningslinjer. Der er restriktioner og skærpede hensyn, som vi følger nøje i forhold til indgang og udgang af huset, afstand i salene, hygiejne med sprit på alle toiletter, borde samt i garderoben. 


Vi vil også have ændringer i forhold til tidligere med, hvor mange forældre, vi kan have i gårdhaven og udenfor ved bordene i indkørslen, mens der danses. Se skiltene ved ankomst om antal samt regler. 

!!! Husk mundbind, hvis du skal indenfor i gårdhaven, hvor der er café. (Disse kan tages af, når man sidder ned og nyder sin kaffe o.a.). 


Der kan kun bestilles kaffe ved siddende bestilling, hvor afstand overholdes og ingen stående gæster/ forældre/ dansere i gårdhaven/ caféen. 


Vi ønsker en forsvarlig genåbning på danseskolen med et fælles ansvar, så dansebørnene, pardansere og Ballroom F.-dansere kan føle sig trygge og smittespredningen begrænses mest muligt. 

Man klæder om hjemmefra og vi starter dansesæsonen med at dele danseholdene for børnene i to grupper og både bruge salen samt loungen i bunden af huset de første måneder, hvor der er målt op og sat klistermærker på gulvet. Vi har reduceret antal dansere på Ballroom Fitnessholdene samt oprettet et ekstra hold tirsdage og lørdage, så der er mere plads i forhold til afstand og smittespredning. 

Der er som nært sat 'klistermærker' på gulvene - opmålt - så alle har en anvist plads med afstand, når vi danser i salene. Vi danser også kun i en retning og har ingen berøring og/ eller retter fysisk på danserne.


Kun danserne har adgang til garderoben og selve hovedhuset. Forældre venter i gårdhaven (restriktioner på antal) siddende eller udenfor i indkørslen, eller kommer retur og afhenter ved havelågen. 

Udgang og indgang er på hver deres side af huset, med et tidsinterval mellem danseholdene, så der kan sprittes af og gøres klar til næste dansehold. Udgang og indgang holdes adskilt, så vi mindsker smitte, når danseholdene ikke mødes og danner kø.


Flere detaljer og info. er fremsendt til alle børnefamilier, der er tilmeldte pr mail et par uger før start, om hvordan vi kommer til at åbne jeres dansehus. Kig i spam og/ eller på jeres barns profil, hvor mailen også er.

Vi holder hele tiden øje med de nyeste informationer omkring Coronasituationen og sker der yderliere større ændringer i forhold til myndighedernes påbud og anbefalinger, så er det sidst ind først ud-princippet i forhold til at afmelde dansere på danseholdene med hensyn til plads (m2), afstand og dans (se betalingsbetingelser), hvis vi nødvendigvis skal reducere danseholdene. Pt. er alle dansehold over 15 elever delt i to dansegrupper ud i vores to smukke dansesale. 


Jo hurtigere man booker sin danseplads, jo bedre placering har man da på deltagerlisten, hvis vi skulle komme i den situation, hvor vi ikke kan være med allesammen grundet restriktioner. 


Se alle dansehold i menuen her på hjemmesiden eller gå direkte til tilmeldingssiden her.


Hilsner fra Peter og Annette Sahara Hørning- Opdateret d. 11. april, 8. maj og 8. juni, 15. august, 17. september.
Vi vil opdatere status på vores Facebookside og den nye smukke INSTAGRAM og her på hjemmesiden - hold øje med os.

Tilmelding til dans
01-06-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
NYT!! Yoga, Barre-træning, Dance yoga mm.
10-05-2021
Nu åbnes døren op til nogle spændende koncepter, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
CORONA og undervisning
21-04-2021
Undervisning og start hos Hørning Dans.
Læs mere...
Events & lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk