​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

SUMMER CAMP 11-15 år & 8-10 år

​Summer school på Hørning dans 2020

- 11-15 år -

Uge 32​

BOOK og læs mere her


SAMT


- 8-10 år -

Uge 31

BOOK og læs mere her


Går du rundt og keder dig lidt i sommerferien og elsker du bare at danse, så er Summer camp det helt rigtige for dig!


Under Summer camp får du danset hver dag - du udvikler dig og bliver udfordret på ny i nogle spændende timer hos Hørning Dans, hvor dansen er i fokus og flere danselærere er med til at lære dig forskellige stilarter og dansekoreografi.


Summer camp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Det betyder så, at man ikke behøver booke plads med en veninde, da vi sørger for, at pigerne også kommer til at connecte og lære hinanden at kende.​ Plus vi har vores egen kok, som laver alle pigernes livretter. 


Det er den oplagte mulighed for at få en fantastisk danseoplevelse samt at møde nye veninder. Summer camp er noget helt specielt,- du får trænet dans intensivt i en uge med forskellige dansestilarter, du bliver dygtigere og har det sjovt imens.


Find flere informationer samt booking HER.Masser af sjov og skøn frokost hver dag:

I ugen vil du blive undervist i bl.a. hiphop og showdans i forskellige stilarter af forskellige undervisere – alt er total girly style. Alle dages laves der opvarmning og der afsluttes med afspænding og guidede meditationer. Alder fra 8-10 år uge 31 samt 11-15 år uge 32. 


Den lækre frokostanretning á la en buffet er en vigtig del af at være på summer camp i Hørning Huset. Vi forkæles af husets kok med skøn hjemmelavet & økologisk mad, lækre juices, kacao samt snacks og frugt, når vi hygger over frokostpausen og mellem dansetrinene.


Prisen pr dansepige er inkl. stor frokost, desserter, snacks, frugt, drikkevarer fra mandag til fredag samt T-shirt med eget navn på og en sommerhat:

Kr. 1.595,-

Forældre bydes på kaffe og kølige bobler om lørdagen, når vi viser vores flotte dansekoreografier frem.


Program uge 31/32 mandag til fredag kl. 10.00-14.30 & lørdag kl. 11.00-12.00:

Mandag: Showdans

Tirsdag: Showdans

Onsdag: Hip hop

Torsdag: Showdans

Fredag: Show og formation

(Lørdag vises dansene til forældre, hvis de må for deres dansepige)

________

Hvis du har noget særligt mad, som du elsker, kan det være at vi kan lokke kokkene til at lave det :)​

Også gerne dessertforslag.

Sæt kryds i kalenderen - for det er noget helt særligt med summercamp i Hørning Huset, hvor dans blandes med total forkælelse, fælleskab og sjov.


Der tages forbehold for byt af dansestilarter samt undervisere. Man skal ikke være tilmeldt på et af Hørning Dans’ dansehold i forvejen og Summer camp er for​ alle piger, der kunne tænke sig at danse, at prøve en masse nyt og at være sammen med andre danseglade piger.​


Har du spørgsmål kontakt mig gerne på info@horningdans.dk

Hilsner fra Annette Hørning

COVID-19 og danseundervisning
08-05-2020
Undervisnigen hos Hørning Dans suspenderes fra tors. d. 12/3. Nærmere info. følger.
Læs mere...
SUMMER CAMP 11-15 år & 8-10 år
30-04-2020
Masser af dans og sjov i sommerferien. Summer camp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Og så har vi vores egen private kok.
Læs mere...
Annimaa's Univers
10-04-2020
Annette's søster har meldt sin ankomst i tiden med Corona, hvor ingen endnu ved, om danseskolen er købt eller solgt. Følg hendes umiddelbare craziness, hvor mottoet i en ellers ret alvorlig hverdag er 'Vi har kun det sjov, vi selv laver'.
Læs mere...
Events og lukkedage
04-04-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-01-2019
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk