instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

DANCE CAMPS & Events

Dance Camps hos Hørning Dans

8-10 år samt 11-15 år Går du rundt og keder dig lidt i dine ferier nogle gange og elsker du bare at danse, så er dansecamps i vores hus det helt rigtige for dig!


Til vores dansecamps - SUMMERCAMP, WINTER CAMP, CHRISTMAS CAMP, NEW YEAR CAMP - får du danset hver dag - du udvikler dig og bliver udfordret på ny i nogle spændende timer hos Hørning Dans.

Her er dansen i fokus og flere danselærere er med til at lære dig forskellige stilarter og dansekoreografi.


Dansecamps hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Mindfulness er også er i fokus og så er der den skønne mad, som danserne har været med til at bestemme hos husets kok.

Det betyder så, at man ikke behøver booke plads med en veninde, da vi sørger for, at danserne også kommer til at connecte og lære hinanden at kende.​ 


Det er den oplagte mulighed for at få en fantastisk danseoplevelse samt at møde nye veninder. Dansecamps er noget helt specielt - uanset om det er sommer, vinter, jul eller nytår,- du får trænet dans intensivt i flere dag med forskellige dansestilarter, du bliver dygtigere og har det sjovt imens.


Find flere informationer samt booking HER.Masser af sjov og skøn frokost hver dag:

I ugen vil du blive undervist i bl.a. hiphop og showdans i forskellige stilarter af forskellige undervisere – alt er total girly style. Alle dages laves der opvarmning og der afsluttes med afspænding og guidede meditationer. Alder fra 8-10 år  samt 11-15 år uge. 


Læs flere detaljer her.


COVID-19 og undervisning
13-01-2021
Undervisningen hos Hørning Dans
Læs mere...
NYT!! Yoga & Barre-træning
22-11-2020
Fra januar åbner vi døren til et spændende koncept, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
01-09-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - Summer Camp, Winter Camp, Christmas dance Camp & New year dance Camp. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Events og lukkedage
28-08-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk