instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Afdansningsball 2020.

Afdansningsballet som skulle have været afholdt d. 25/4 er desværre aflyst! 


Dette var invitationen til alle Hørningdanserne og jer, som nåede at få booket plads til sit dansebarn har fået refunderet sit deltagergebyr og modtaget mail omkring dette d. 23/3.

Hørning Dans vil gerne invitere dig og din familie til årets store fest:

Det er en dag med masser af danseopvisninger og glade dansebørn. Alle dansehold optræder med to danseshows i deres kostumer og ind imellem vil der være børnebal for alle. Afholdes i aulaen på Skottegårdsskolens, Saltværksvej 63, 2770 Kastrup (indgang fra Nordmarksvej i skolegården).

Vigtig info.:

Elevens deltagelse bookes på eget dansehold her i eventet og betales ved booking.

NY DATO! Billetter til familien bookes fra d. 4. april kl. 10.00 via Ticketmaster.dk indtil udsolgt. (Bemærk at der er begrænset med plads og rift om pladserne – så vi kan kun anbefale, at man sidder klar kl. 10.00 og er logget ind på en oprettet profil hos Ticketmaster, da vi kommer til melde udsolgt).

Læs mere om afdansningsballet her.

Deltagelse:

Deltagerprisen for eleven er kr. 250,- og man får udleveret et dansekostume, som skal bruges til begge danseopvisninger. Eleven bookes via danseskolens tilmeldingsside HER fra d. 1/2 og man skal være booket inden d. 31/3, så vi kan lave alle dansekostumerne klar. Man booker sig ind på det dansehold, man er tilmeldt på.

Danser man på mere end et dansehold, skal man huske at booke sig på begge!

Billetter:

Billetpriser pr familiemedlem er fra 110,- dkk ekskl. gebyr, som købes via Ticketmaster.dk. Bemærk startdatoen.

Der vil være ståpladser, stolepladser, 4-mandsborde og 6-mandsborde. Alle skal forudkøbe billet og der er ingen billetsalg i døren. Søskende under 3 år er gratis og registreres v. ankomst.

Generalprøve:

Vi skal til generalprøve dagen før. Se opslag på danseskolen med tider for de forskellige dansehold. Generalprøven for børnene er i dansekostumet og man er stylet helt, som vi skal se ud til danseshowene med hår, pynt, tøj o.a. Har man søskende på Mini Showdans, Showdans 1. og ballethold, skal man vide, at de ikke skal til generalprøve.

Kontakt os endelig på info@horningdans.dk & tlf. 2216 2516, hvis der er nogle spørgsmål. Der er sendt mail til alle familier d. 28/2.


Vi glæder os til at se en masse glade ansigter til afdansningsballet.

Hilsner fra Hørning Dans

COVID-19 og undervisning
13-01-2021
Undervisningen hos Hørning Dans
Læs mere...
NYT!! Yoga & Barre-træning
22-11-2020
Fra januar åbner vi døren til et spændende koncept, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
01-09-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - Summer Camp, Winter Camp, Christmas dance Camp & New year dance Camp. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Events og lukkedage
28-08-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk