instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning & yoga for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere & yogainstruktører

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

HIP HOP dans HOS HØRNING DANS PÅ AMAGER

HIP HOP girly style fra 8-17 år:

Hip Hop Girly style er masser af dans og cool dansekoreografi - hvor stilen er sej og i danseserier. Den personlige stil blandes med moves til fed musik og masser af attitude, hvor Girly style udtrykkes gennem dansene og musikken.

Vores dansehold for piger er meget populære og eftertragtet, hvor koreografi og dans fordrer selvværd samt livsglæde og vi ser pigernes selvtillid vokse over ugerne, i fællesskabet og glæden ved at bruge kroppen og bevæge sig til musik.

Det handler om girlpower, selvværd og alt er girly style på vores danseskole.

Selvværd og livsglæde går hånd i hånd hos os, hvor pigerne får lov til at udtrykke sig med dans og bevægelser i trygge rammer med dygtige undervisere. Fotoet er fra vores dansningsbal.

Hip Hop - Girly style:

Showdans Hip Hop Girly style: 8-10 år​

Ons. kl. 17.00

Starttidspunkt: D. 12. jan. til d. 20. april 2022.

Bookes her

Showdans Hip Hop Girly style: 11-15 år​

Onsdag kl. 17.55

Starttidspunkt:

D. 12. jan. til d. 20. april 2022.

Bookes her

Showdans Hip hop girly 4.: 13-17 år​

Tidspunkt: Ons. kl. 18.40

Starttidspunkt:

D. 12. jan. til d. 20. april 2022.

Bookesher

Tilmelding til sæson 2021/22 - hold fra januar.

- Du er nu på danseskolens hjemmeside - AL tilmelding foregår på danseskolens tilmeldingsside HER og alle hold er åbne for tilmelding til dansesæsonen i januar.

- En dansesæson løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april 2022. Man kan vælge 2 rater eller 1 rate (med rabat) i dansesæsonen på et dansekursus.

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen med nye hold og danse.

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag man, har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på mailen info@horningdans.dk. Booker man inden starten af en danseperiode/ dansekursus, betales fuld pris - uanset om man er fraværende i starten, midten eller slutningen af danseperioden/ dansekurset grundet ferie, sygdom m.v.​

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op med ventelister.

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen - 45 min. lektioner.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

61c890a3-03dc-4daa-803a-6fea283dc256

En af danseskolens skønne dansere i husets dansesal.​

Priser:

- 12 x dans - dansekursus fra jan. til april 2022: 1.495,- Dkk

- En prøvetime koster kr. 150,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

​- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson uanset om man er ny eller tidligere elev. Til afdansningsballet - hvis man ønsker at deltage - er der en udgift på kr. 300,- for eleven samt forældre køber tilskuerpladser via et billetbureau. Hvis danseturneringen kan afholdes - grundet Corona - i februar 2022 - er der en deltagerbetaling, hvis man ønsker at deltage, på kr. 200,- Dkk.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'

Kammeratskab er en vigtig del af at gå til dans hos os og flere dansepiger finder nye veninder på vores dansehold.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os altid til at byde dig velkommen til Hip hop og vores danseskole, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende dansehold. Stilen på Hip hop er Girly style og vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes, da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er her altid selv.

Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave og forældre kan også få sig et frikvarter og købe for kaffe, take-away o.a., mens der ventes på dansebørnene.

Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

Sociale medier:


Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Events & lukkedage
27-12-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
Corona, dans og yoga
23-12-2021
Vi passer på hinanden her på danseskolen og efterlever alle krav og restriktioner i forhold til Corona.
Læs mere...
Tilmelding til dans
01-11-2021
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i marts.
Læs mere...
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
01-09-2021
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
29-08-2021
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk