​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

HIP HOP dans HOS HØRNING DANS PÅ AMAGER

Hip Hop Girly style er masser af dans og cool dansekoreografi - hvor stilen er sej og i danseserier. Den personlige stil blandes med moves til fed musik og masser af attitude, hvor Girly style udtrykkes gennem dansene og musikken.

Vores dansehold er meget populære og eftertragtet, hvor koreografi og dans fordrer selvværd samt livsglæde og vi ser pigernes selvtillid vokse over ugerne, i fællesskabet og glæden ved at bruge kroppen og bevæge sig til musik.

Det handler om girlpower, selvværd, fællesskab og det meste af vores Hip hopdans er girly style på vores danseskole.

NYE dansehold fra september - vi er i fuld gang med bookingerne - så slå til nu.

Selvværd og livsglæde går hånd i hånd hos os, hvor pigerne får lov til at udtrykke sig med dans, motion og bevægelse i trygge rammer med dygtige undervisere,- plus de tit finder sammen med nye 'danse'-veninder.

Dansehold fra Aug. 2022:

Showdans Hip Hop Girly style: 8-10 år​.

Ons. kl. 17.00.

Underviser: Charlotte & Annette.

Starttidspunkt: D. 7/9.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip Hop Girly style: 11-13 år​.

Ons. kl. 17.45.

Underviser: Mika.

Starttidspunkt: D. 7/9.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip Hop Girly style: 14-18 år​.

Ons. kl. 18.30.

Underviser: Mika.

Starttidspunkt: D. 7/9.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Showdans Hip Hop Girly style: 14-18 år​.

Tor. kl. 18.45.

Underviser: Alberte.

Starttidspunkt: D. 8/9.

11 eller 22 ugers dansekursus.

Bookes HER

Voksendans - med eller uden dansepartner?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i september 2022.
Læs mere →
Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents, Dance camps & Tik Tok-dans.
Læs mere →
Corona, dans og yoga
Vi passer på hinanden her på danseskolen
Læs mere →
NYT!! Yoga med barre, med dans eller afspænding. Ren velvære.
Find de spændende Yoga-koncepter i Hørning Huset, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation og/ eller Latin dance. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop og genskabe velvære.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

Tilmelding til sæson 2022/23 - hold fra september.

- Du er nu på danseskolens hjemmeside - AL tilmelding foregår på danseskolens tilmeldingsside HER og alle hold er nu åbne for tilmelding til dansesæsonen 2022-23. Vi ender tit med ventelister på flere af holdene, så det er tid til at booke plads på et af vores dansehold.

- En dansesæson løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 11 uger fra aug./ sept. til primo dec. samt fra jan. til april 2023. Man kan vælge 2 rater eller 1 rate (med rabat) i dansesæsonen på et dansekursus på 22 uger.

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen med nye hold og danse.

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag man, har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på mailen info@horningdans.dk. Booker man inden starten af en danseperiode/ dansekursus, betales fuld pris - uanset om man er fraværende i starten, midten eller slutningen af danseperioden/ dansekurset grundet ferie, sygdom m.v.​

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op med ventelister.

​- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen - 45 min. lektioner. Se flere informationer under 'Tilmelding'

​Priser:

- 11 x dans - dansekursus fra sept. til dec. 2022: 1.595,- Dkk

​- 22 x dans - dansekursus fra sept. 2022 til april 2023: 2.995,- Dkk

- Det er muligt at få en prøvetime først, hvis der er plads på danseholdet. Vi melder altid om ventelister, når vi er startet, men selvfølgelig kan man anmode om en prøvetime. En prøvetime koster kr. 175,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​​

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson uanset om man er ny eller tidligere elev.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'

Sociale medier:

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Hilsner fra Annette Hørning bag Hørning Dans på Amager.

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.