​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

instagram_color  fb-art

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

HIP HOP dans HOS HØRNING DANS PÅ AMAGER

HIP HOP girly style fra 8-16 år:

Hip Hop Girly style er masser af dans og cool dansekoreografi - hvor stilen er sej og i danseserier. Den personlige stil blandes med moves til fed musik og masser af attitude, hvor Girly style udtrykkes gennem dansene og musikken.

Vores dansehold for piger er meget populære og eftertragtet, hvor koreografi og dans fordrer selvværd samt livsglæde og vi ser pigernes selvtillid vokse over ugerne, i fællesskabet og glæden ved at bruge kroppen og bevæge sig til musik, sammen med de andre dansepiger. Det handler om girlpower, selvværd og alt er girly style på vores danseskole.

Selvværd og livsglæde går hånd i hånd hos os, hvor pigerne får lov til at udtrykke sig med dans og bevægelser i trygge rammer med dygtige undervisere.

Hip Hop - Girly style fra september 2020:

Hip Hop Girly style pigehold: 8-10 år​

Ons. kl. 17.05

Tidspunkt: d. 9/9 til d. 9/12

12 x dansekursus

Venteliste tilmeld her

Showdans Hip Hop Girly: 14-16 år​

Onsdag kl. 17.50

Tidspunkt: d. 9/9 til d. 9/12

12 x dansekursus

Bookes her

​Tilmelding til sæson 2020-21

Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til den nye dansesæson, der starter primo september 2020, foregår på danseskolens tilmeldingsside HER

- Dansesæsonen løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april - hvor vi afslutter med danseopvisninger og afdansningsbal.

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen i september med nye hold og danse! Sæt kryds i kalenderen for booking af jeres plads på et dansehold i september, da der normalt er rift om pladserne og vi altid ender med ventelister.

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag man har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på mailen info@horningdans.dk. Booker man inden starten af en danseperiode/ dansekursus, betales fuld pris - uanset om man er fraværende i starten, midten eller slutningen af danseperioden/ dansekurset grundet ferie, sygdom m.v.​

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

Kammeratskab er en vigtig del af at gå til dans hos os og flere dansepiger finder nye veninder på vores dansehold.​

Priser for børnedans - Hip hop dans:

- 12 x dans - dansekursus fra september 2020 til december 2020: 1.395,- dkk

- 24 x dans - dansekursus hele sæsonen fra september 2020 til april 2021: 2.495,- dkk

En prøvetime koster kr. 150,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​- Se betalingsbetingelser her.

​- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson. Til juledanseturneringen i starten af december skal man, hvis man ønsker at deltage, betale kr. 250,- for deltagelse. Prisen er inkl. deltagelse i turnering, medalje og godtepose. Ønsker man deltagelse i afdansningsballet til april 2021 er elevens deltagerpris 300,- dkk. Prisen er inkl. dansekostume og deltagelse. Familier køber deltagelse via Ticketmaster.

​Lukkedage 2020:

Efterårsferie uge 42 og 43

Juleferie fra uge 51.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os altid til at byde dig velkommen til Hip hop og vores danseskole, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende dansehold. Stilen på Hip hop er Girly style og vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes, da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er her altid selv. Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre købe for kaffe, suppe o.a., mens der ventes på dansebørnene.

Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

Liker du vores Facebook side får du hele tiden de nye up dates - klik her.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

COVID-19 og danseundervisning
10-07-2020
Undervisningen hos Hørning Dans
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
16-05-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Annimaa's Univers
10-04-2020
Annette's søster har meldt sin ankomst i tiden med Corona, hvor ingen endnu vidste, om danseskolen var købt eller solgt i forhold til annulleringen af dansesæsonen samt fremtid. Følg hendes umiddelbare craziness, hvor mottoet i en ellers ret alvorlig hverdag er 'Vi har kun det sjov, vi selv laver'.
Læs mere...
Events og lukkedage
04-04-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk