instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

HIP HOP dans HOS HØRNING DANS PÅ AMAGER

HIP HOP girly style fra 8-16 år:

Hip Hop Girly style er masser af dans og cool dansekoreografi - hvor stilen er sej og i danseserier. Den personlige stil blandes med moves til fed musik og masser af attitude, hvor Girly style udtrykkes gennem dansene og musikken.

Vores dansehold for piger er meget populære og eftertragtet, hvor koreografi og dans fordrer selvværd samt livsglæde og vi ser pigernes selvtillid vokse over ugerne, i fællesskabet og glæden ved at bruge kroppen og bevæge sig til musik. Det handler om girlpower, selvværd og alt er girly style på vores danseskole.

Opdateret d. 15. april: Bemærk grundet udmeldingen fra myndigheder og Corona , så er startdatoen rykket til uge 17 med forbehold for yderligere ændringer/ besked fra myndighederne. Kan vi starte der, så når vi 9 ugers skøn dans inden industriferien. De resterende 3 gange, vi ikke når - tilbagebetales selvfølgelig. Hvilke sportsgrene, der er omfattet af åbningen i 1. fase, og hvilke smitteforebyggende tiltag (samt forsamlingsforbud), der skal tages i forhold til hvilke sportsgrene (dans), er endnu ikke klarlagt. Det skal i den kommende tid forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.

Alle Hørningdansere har fået mail omkring udskydelse af startdatoen i januar og ligeså snart vi får endelig besked fra myndighederne, vil alle elever modtage en mail med information om resten af sæsonen.

Se holdenes startdato under her.

Selvværd og livsglæde går hånd i hånd hos os, hvor pigerne får lov til at udtrykke sig med dans og bevægelser i trygge rammer med dygtige undervisere.

Hip Hop - Girly style:

Hip Hop Girly style pigehold: 8-10 år​

Ons. kl. 17.05

Ny start dato: D. 28/4 (oprindelig startdato var d. 13/1 til d. 21/4.)

Bookes her

Showdans Hip Hop Girly: 11-15 år​

Onsdag kl. 17.50

Ny start dato: D. 28/4 (oprindelig startdato var d. 13/1 til d. 21/4.)

Bookes her

​Tilmelding til sæson 2020-21

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til den nye dansesæson primo 2021, foregår på danseskolens tilmeldingsside HER. Vi har plads på danseholdene, som starter op i april med 12 x dans (alle hold er udskudt fra januarstart grundet Corona).

- En dansesæson løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april 2021. Bemærk grundet udmeldingen fra myndigheder og Covid-19 d. 28/2, så er er startdatoen rykket til uge 17. Alle Hørningdansere har fået mail omkring udskydelse af startdatoen i januar - se datoerne v. holdene over her.

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen i september med nye hold og danse!

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag man har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på mailen info@horningdans.dk. Booker man inden starten af en danseperiode/ dansekursus, betales fuld pris - uanset om man er fraværende i starten, midten eller slutningen af danseperioden/ dansekurset grundet ferie, sygdom m.v.​

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

Kammeratskab er en vigtig del af at gå til dans hos os og flere dansepiger finder nye veninder på vores dansehold.​

Priser for børnedans - Hip hop dans:

- 12 x dans - dansekursus 2021: 1.395,- dkk

- En prøvetime koster kr. 150,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson. Ønsker man deltagelse i afdansningsballet til april 2021 (hvis det kan afholdes i forhold til Covid-19), er elevens deltagerpris 400,- dkk. Prisen er inkl. dansekostume og deltagelse. Familier køber deltagelse via Ticketmaster.

​Lukkedage:

Påskeferie uge 13.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os altid til at byde dig velkommen til Hip hop og vores danseskole, hvor der er fuld fart på med masser af dans med nye, spændende dansehold. Stilen på Hip hop er Girly style og vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes, da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen samt vi er her altid selv. Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre købe for kaffe, take-away o.a., mens der ventes på dansebørnene.

Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

Sociale medier:


Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

COVID-19 og undervisning
23-03-2021
Undervisning og start hos Hørning Dans.
Læs mere...
Events, sommerdans og lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
NYT!! Yoga & Barre-træning
01-01-2021
Nu åbnes døren op til et spændende koncept, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
31-12-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - hvor der er fokus på dans, venskaber, skøn mad som du selv er med til at vælge (livretter) samt masser af sjov og hygge. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk