​​​✓​ DANSEUNDERVISNING & YOGA FOR ALLE ALDRE

​​​​ DYGTIGE DANSEUNDERVISERE & YOGAINSTRUKTØRER

​​ FORÆLDRENE FORKÆLES, MENS BØRNENE DANSER

Velkommen til Annimaa's univers​

​Annimaa er en karakter, som ikke helt spiller efter alle regler. Hun er Annette Sahara Hørning's søster (alter ego) og underviser i forskellig dans hos Hørning Dans. Lige nu venter hun bare på, at kunne komme til i den virkelige verden på en danseskole, som er åben, så hun kan hilse på alle Hørningdanserne. I mellemtiden kan hun opleves på hendes

YouTube-videoer her samt på Instagram her (Annimaas Universe).

Hvis du ikke har oplevet hende før, så vid at hendes motto er: "Man har kun det sjov, man selv laver."

Uanset fjolleri, sær appearance, mærkelig accent, lyserødt hår, blåt hår og ingen filter samt til tider en total pinlig adfærd, så lægger der en bevidst hensigt bag hendes væremåde, som går lidt dybere end den craziness, hun lægger for dagen og umiddelbart viser frem.

Se Annimaa's videoer her

Events & lukkedage
Her finder du blandt andet lukkedage, danseevents og Dance camps.
Læs mere →
Voksendans - med eller uden dansepartner?
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness og vi har Diva Jazzballet Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen. NU også Yogahold - både med og uden dans.
Læs mere →
Tilmelding til dans
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse. Nyt begynderhold for par i september 2022.
Læs mere →
Hyppige spørgsmål om dans
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere →

A A A = Ask Annimaa Anything. Over de næste måneder vil Annimaa (også sammen med nogle af dansepigerne fra de ældre dansehold) sidde i et panel, hvor hun bruger sin visdom og giver gode råd om blandt andet dillemaer, problemer, krop, seksualitet og sind. Man kan skrive anonymt til hende og få svar på en masse spørgsmål, som måske lever i ens system, hvor man er for genert eller bange for at føle sig intimideret ved at tale med mor/far/skolelærer/læge eller veninder om disse emner. Annimaa er, som hendes søster, blandt andet terapeut, uddannet sexolog og mindfulnessinstruktør og ved ret meget fra hendes snart lange liv som pige/kvinde. Meget mere om det snart!

Hvis Annimaa kan, så kan alle

Annimaa's facon og umiddelbarhed - hvor ordet pinlig netop er en by i Rusland - er med til vise, at NU er det virkelig tiden til at turde stå frem og at have mod til at være den, man er. Vi ved med Coronavirus og alt det virvar, det har skabt, at vi ikke kommer tilbage til den samme hverdag og helt det samme liv, som vi havde før. Det behøver bare ikke kun være skidt. Denne kaotiske tid åbner også op for, at vi kan kigge i andre retninger og vi kan finde nye stier at betræde, hvis vi tør at favne ud mod de nye potentialer i stedet for kun at holde fast i tanken om det, som var. Med nye stier mener Annimaa, at man kan begynde at turde tro på sig selv, sine drømme og nye muligheder.

For mange piger (og kvinder) lever en hverdag, hvor de er fulde af frygt, usikkerhed, manglende selvtillid, om man vil indrømme det eller ej, og er ikke bevidste om, at man (vi) faktisk har en helt ny mulighed (med en ændret hverdag og et ændret liv på mange områder efter Corona) for at finde tilbage til os selv, vores feminine power, vores potentialer og det gode kvalitetsliv, vi sådan længes efter.

Tiden med Corona har ikke gjort det bedre med en usikker fremtid og alt for mange 'måske og måske ikke' - hvor vi alle har erfaret, at gulvtæppet kan blive hevet væk under os og rystet fra den ene dag til den anden, uden at vi kan kontrollere noget.

Nogle gange skal det så bare være ud af en total ensrettet vej, hvor man er nødt til at lægge 'det normale' og 'det velkendte' fra sig, så man kan tage MOD i hånden uden nødvendigvis at skulle frygte, hvad der så kommer til at ske fremadrettet. At turde gå den vej og at stå ved sine tanker, ønsker og behov kan være angstprovokerende, da faren for udelukkelse af fællesskabet lægger og lurer.

Så hvis ikke nu, hvornår så? ...meget mere om det under her og i Anni​maa's YouTube-videoer.

​Alvor går hånd i hånd med morskab, craxiness og latter som dualiteter - lav/høj, glad/sur, sort/hvid, kold/varm o.a.

Danseskolens motto blandt alle pigerne her på danseskolen har de sidste år været GIRLY STYLE og GIRL POWER. Det er stærke ord, men Annimaa vil med sine smil, sine kejtede frisurer og sine gakkede beretninger - både med dans og tale - bevæge sig endnu mere ind de facetter, hvor hun viser, at piger/kvinder skal lære at være sig selv nærmest, være tro mod sig selv, sine følelser og sine til tider skæve (dét kalder hun unikke) måder at anskue verdenen på og være til på.

Mange piger/kvinder går rundt og har det svært, føler ikke at de er hjemme i sig selv og har faktisk slet ikke nogen idé om, hvordan de faktisk har det lige her og nu, når de bliver spurgt. Vi som piger/kvinder er alt for meget i en form for 'overlevelses-mode' uanset alder og det undertrykker os, ælder os, jager og stresser os og og får os til at føle mindre værd på rigtig mange planer.​

Derfor skal vi være os selv nærmest

Annimaa kom frem i lyset i en Coronatid, hvor det især blev tydeligt for hendes søster Annette Sahara Hørning at vi - uanset alle vores tanker, skavanker og issues (både store og små) - trænger til at grine og er så meget i underskud af det, hun kalder CRAZINESS.

At kunne smide hæmningerne, fyre løs, flade og flippe ud samt gå ud af ens comfort-zone, er efterhånden en af de eneste veje ind i selverkendelsen om, at latter, skøre idéer, spas i en meget alvorlig hverdag og verden, kan give afløb for en masse stres, skam og overbevisninger om, at man ikke er god nok.

​Det har en smittende effekt, når man ler. Og at være sig selv nærmest betyder, at når man tager sig af sig selv først og begynder at lukke mere humor og morskab ind i sit liv og kunne skeje ud og have det sjovt - uden at føle sig forkert eller føle mindreværd, afstedkommer det ofte, at man også kan være en bedre og mere nærværende veninde, pige, kvinde, datter, mor, søster, nabo og kollega, når hensigten er, at man bare vil have det godt med sig selv og sine nærmeste. Det er da ikke selvisk og egocentreret at tage sig af sig selv først, så man i den sidste ende kan have overskud, glæde og lyst til at at kunne tage sig af andre samt at dele dét, man har og kan, vel?

Det er dét Annimaa kalder livsglæde:

At kunne dele sig selv og at kunne være i sig selv, som den man er!

​Annimaa vil med sine YouTube-videoer tale om, at selverkendelsen handler om, at man skal begynde NU at turde stå ved sig selv, sine drømme, sine ønsker for fremtiden og alle sine tanker om nuet uden at føle, at man ikke er god nok eller at man ikke passer ind.

I snakken om selverkendelsen, kommer hun og I ikke uden om, at man kun har det sjov, man selv laver i en ellers tung og alvorlig verden, hvor man skal være hurtig på beslutningstasterne hele tiden! Der skal være plads til det hele. Alvor og spas er modsætninger, der går hånd i hånd som dualiteter. Den ene skal ikke udelukke ikke den anden.

Humoren som *BFF

Annimaa sætter fut under en masse emner som vedrører pige-/kvindelivet. Det gør hun ved at være sig selv,- det vil sige ved at turde være pinlig, ved at turde sige en spade er en spade og ved at turde te sig og være piv ærlig uden at blive ilde til mode med sin livlighed.

Med hendes spontane og skøre væremåde, kan hun være med til åbne noget op i seeren (og for jer som tager hende ind i jeres hjerter) som en autentisk og umiddelbar repræsentant på frihed, morskab og lethed. Humoren kan være en *BFF og afstresse, formilde og aflaste i en presset hverdag samt ikke mindst give en masse latter.

Man skal huske, at Annette's søster Annimaa er 52 år og hvis hun som en sprællevende kvinde/pige/datter/mor fuld af løjer og vitalitet kan te sig og grine af sig selv samt have det sjovt - hvor hun både hæfter krop, sind og ånd på - så kan alle...

*BFF = Best Friend Forever

Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail:

info@horningdans.dk

Hørning Dans v/ Annette Hørning

CVR: 29712913

Rodosvej 15, 2300 København S.

Find os på Instagram Klik her for rutevejledning

Hørning Dans v/ Annette Hørning

Hørning Dans er en gammel og kendt danseskole på Amager for både børn og voksne. Der har været danseskole i huset siden 1925.