instagram_color  fb-art

​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

BALLET

Ballet hos Hørning Dans er ballet i smukke omgivelser med egen underviser. Alle kan deltage til ballet, hvor livsglæde og danseglæde går hånd i hånd med de yndefulde bevægelser, ranke holdninger og styrkende ballettræning.

At gå til ballet hos Hørning Dans er en anderledes oplevelse, da vi også vægter noget for forældre. Gårdhaven/ caféen er stedet, hvor forælder sidder og hygger med en kom kaffe eller med morgenmad/formiddagsfristelser, mens ens balletbarn danser. Undervisningen er på dansk.

- D. 15. april: Bemærk grundet udmeldingen fra myndigheder og Corona , så er startdatoen rykket til uge 17 med forbehold for yderligere ændringer/ besked fra myndighederne. Kan vi starte der, så når vi 9 ugers skøn dans inden industriferien. De resterende 3 gange, vi ikke når - tilbagebetales selvfølgelig. Hvilke sportsgrene, der er omfattet af åbningen i 1. fase, og hvilke smitteforebyggende tiltag (samt forsamlingsforbud), der skal tages i forhold til hvilke sportsgrene (dans), er endnu ikke klarlagt. Det skal i den kommende tid forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne.

Alle Hørningdansere har fået mail omkring udskydelse af startdatoen i januar og ligeså snart vi får endelig besked fra myndighederne, vil alle elever modtage en mail med information om resten af sæsonen.

Se holdenes startdato under her.

Ballet som dans, motionsform og fritidsinteresse være noget for dit dansebarn, som er tiltrukket af dansen og hvor elevernes kropsholdning, styrke og yndefulde bevægelser og kropsbevidsthed styrkes. Vi har fokus på dansebørnenes trivsel og motoriske hukommelse ud fra deres alder.

Ballet - 6 ugers dansekursus:

Klassisk ballet: 5-6 år

Lørdag kl. 12.50

NY STARTDATO: D. 1/5 (oprindelig startdato d. 9/1)

6 ugers dansekursus - bookes her

Klassisk ballet: 7-9 år

Lørdag kl. 12.00

NY STARTDATO: D. 1/5 (oprindelig startdato d. 9/1)

6 ugers dansekursus - bookes her

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op. Trods nedlukning af danseskolen pt. grundet Corona, så bookes der stadig mange pladser på vores dansehold,- for når vi får OK til at åbne igen, slår vi til med det samme og starter vores skønne og eftertragtede dansehold i de smukke dansesale igen. Book plads på vores ballethold her.

- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

- Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

COVID-19 og undervisning
23-03-2021
Undervisning og start hos Hørning Dans.
Læs mere...
Events, sommerdans og lukkedage
01-01-2021
Her finder du blandt andet ferier, danseevents & Tik Tok-dans.
Læs mere...
NYT!! Yoga & Barre-træning
01-01-2021
Nu åbnes døren op til et spændende koncept, hvor yoga kombineres med barretræning, mindfulness og meditation. For voksne kvinder som ønsker træning samt at komme i kontakt med deres krop.
Læs mere...
DANCE CAMPS & Events
31-12-2020
Masser af dans og sjov til Dance Camps - hvor der er fokus på dans, venskaber, skøn mad som du selv er med til at vælge (livretter) samt masser af sjov og hygge. Hos Hørning Dans er dansecamps bare lidt anderledes end andre steder PLUS vi vores egen private kok.
Læs mere...
Voksendans - med eller uden dansepartner?
01-09-2020
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...
Tilmelding til dans
04-07-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
Hyppige spørgsmål om dans
01-07-2020
Når man starter til dans - barn eller voksen - kan der godt være flere spørgsmål, der dukker op...Sko, tøj, tilmelding, afdansningsbal m.v
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk