​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

Ballet

Ballet hos Hørning Dans er en kreativ og sjov form for motion og dans for børn. Det fordrer koncentrationen og giver styrke og smidighed. Når man danser ballet får man en smuk og rank holdning med graciøse bevægelser. Musikken er klassisk balletmusik samt Disney-musik.

​Hos Hørning Dans danser vi:

De klassiske grundtrin i ballet integreres i en udfoldelse for de yngste dansere, hvor vi blander det ind i lidt Show og moderne ballet i en lidt friere stil både ved og uden for balletbarren for at holde koncentrationen.

Vores balletunderviser Anna har en lang baggrund hos den danske Kongelige Ballet og balleterfaring fra udlandet. 

Hold:

Ballet 7-9 år​

Underviser: Anna

Tidspunkt: Lør. kl. 11.00

Dato: d. 23/5 til d. 20/6

Bookes her

Hold:

Ballet 4-6 år​

Underviser: Anna

Tidspunkt: Lør. kl. 11.45

Dato: d. 23/5 til d. 20/6

Bookes her

Dygtige og smukke balletdansere fra Hørning Dans til afdansningsballet 2019.

​Dans hos Hørning Dans:

- Vi glæder os til at byde dig velkommen til BALLET danseholdene, der starter i maj med forårsdans. Der er åbent for bookinger her til vores eftertragtede ballethold. 

- Dansesæsonen løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april - hvor vi afslutter med danseopvisninger og afdansningsbal. Herefter kan man gen-tilmelde sig til 'forårsdans' på 5 uger i maj/ juni.

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen i september med nye hold og danse!

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag man har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på info@horningdans.dk. Booker man inden starten af en danseperiode/ dansekursus, betales fuld pris - uanset om man er fraværende i starten, midten eller slutningen af danseperioden/ dansekurset grundet ferie, sygdom m.v.

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

- Se betalingsbetingelser her.

Priser for børnedans - BALLET:

- 5 x dans - forårsdans maj/juni 2020: 595,- Dkk - book her.

- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans og til en ny dansesæson. Til afdansningsballet i april er elevens deltagerpris 250,- dkk som betales via eventet, der annonceres i februar (for balletdanserne der danser i dansesæsonen sept. 2019 til april 2020). Prisen for deltagelse til afdansningsballet inkluderer et dansekostume, som skal bruges til afdansningsballets dansesopvisninger samt entré. Det er frivilligt om man ønsker at deltage. Forældre køber deres tilskuerbillet via Ticketmaster.dk.

- En prøvetime på vores dansehold koster kr. 120,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen. 

- Tilmelding er personlig og kan ikke overdrages til anden side - se betalingsbetingelser her.

- Alle dansehold der startede i september og januar afsluttes i ugen op til afdansningsballet. Sidste dag for ballet er d. 18/4 for 12 ugers dansekurset, der startede i januar.

Lukkedage:

Vinterferie uge 7 og 8.

Påskeferie uge 15.

Afdansningsballet med opvisninger.

Tilmelding til BALLET:

Hvis du har lyst til at tilmelde dit barn til vores ballethold på danseskolen på Amager, sker det via online booking på danseskolens tilmeldingsside her. Ønsker du en af vores eftertragtede pladser fra maj til forårsdans, så hold er det nu, du skal slå til. Pladser bookes her.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores danseskole, hvor der er fuld fart på med masser af spændende dansehold. Vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes, da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen, samt vi er her altid selv. Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre købe for kaffe, suppe o.a., mens der ventes på dansebørnene. Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

​Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Liker du vores Facebook side får du hele tiden de nye up dates!

Afdansningsballet 2020
26-02-2020
Alle familier har nu fået mails med invitation angående afdansningsballet. Her er de 'hyppigste spørgsmål' angående danseopvisningen og danseskolens store dag. Der deles en invitation ud på alle dansehold i uge 10.
Læs mere...
Dans for børn og voksne - forårsdans fra maj.
17-02-2020
Alle kan være med hos Hørning Dans. Det handler om at have det sjovt, om livskvalitet og om at lære at danse.
Læs mere...
SUMMER CAMP 11-15 år
16-02-2020
Masser af dans og sjov i sommerferien. Summer camp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv.
Læs mere...
Events og lukkedage
01-01-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-01-2019
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk