​ Danseundervisning for alle aldre

​  Dygtige danseundervisere

✓  Forældrene forkæles, mens børnene danser

fb-art

Vigtig information omkring COVID-19 og dans - læs HER

Ballet

Ballet hos Hørning Dans er en kreativ og sjov form for motion og dans for børn. Det fordrer koncentrationen og giver styrke og smidighed. Når man danser ballet får man en smuk og rank holdning med graciøse bevægelser. Musikken er klassisk balletmusik samt Disney-musik.

​Hos Hørning Dans danser vi:

De klassiske grundtrin i ballet integreres i en udfoldelse for de yngste dansere, hvor vi blander det ind i lidt Show og moderne ballet i en lidt friere stil både ved og uden for balletbarren for at holde koncentrationen.

Vores balletunderviser Anna har en lang baggrund hos den danske Kongelige Ballet og balleterfaring fra udlandet. 

Hold:

Ballet 9-11 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 11.45

Dato: d. 5/9 til d. 5/12

Bookes fra d. 1/7 kl. 12.00.

Hold:

Ballet 7-8


Tidspunkt: Lør. kl. 12.30

Dato: d. 5/9 til d. 5/12

Bookes fra d. 1/7 kl. 12.00.

Hold:

Ballet 4-6 år​

Tidspunkt: Lør. kl. 13.15

Dato: d. 5/9 til d. 5/12

Bookes fra d. 1/7 kl. 12.00.

Der tages forbehold for ændrede mødetider lørdage samt anden underviser end tidligere.

Dygtige og smukke balletdansere fra Hørning Dans til afdansningsballet 2019.

​Dans hos Hørning Dans og tilmelding til sæson 2020-21:

- Du er nu på danseskolens hjemmeside og tilmelding til den nye dansesæson med start i september 2020 foregår på danseskolens tilmeldingsside fra d. 1/7 kl. 12.00.

- Dansesæsonen løber fra september til april fordelt på 2 danseperioder/-kurser á 12 uger fra sept. til dec. samt fra jan. til april - hvor vi afslutter med danseopvisninger og afdansningsbal. Efter endt dansesæson starter danseskolen et 5 ugers 'forårs-dansekursus', hvor man som ny kan starte eller gen-tilmelde sig. Grundet Covid-19 har vi desværre ikke kunne gennemføre vores forårsdans i 2020. Til gengæld er der sat skønne Summer school-weekendkurser op med ballet, så vi får alligevel danset en masse inden sæsonstart til september. Se danseskolens Summer schools HER.

- Er der venteliste på det dansehold, du ønsker, så skriv endelig dit barn på venteliste, da der godt kan ske småændringer på danseholdene, når vi starter op igen i september med nye hold og danse! Sæt kryds i kalenderen for booking af jeres plads på et dansehold i september, da der normalt er rift om pladserne på vores ballethold og vi altid ender med ventelister.

​​- Starter man på et senere tidspunkt i en danseperiode, skal man ikke betale fuld pris. Man booker sig ind på et dansehold med den angivet pris og beløbet for allerede danset lektioner tilbagebetales straks efter onlinebookingen er foretaget. Man betaler kun fra den dag man har booket sin plads på danseholdet og kontakter os på mailen info@horningdans.dk. Booker man inden starten af en danseperiode/ dansekursus, betales fuld pris - uanset om man er fraværende i starten, midten eller slutningen af danseperioden/ dansekurset grundet ferie, sygdom m.v.​

- Det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig på et dansehold inden fremmøde til dans, da vores dansehold hurtigt bliver booket op.

- Se flere informationer under 'Tilmelding'.

Smukke balletdansere til afdansningsbal.

Priser for børnedans - Ballet:

​- 12 x dans - dansekursus fra september 2020 til december 2020: 1.395,- dkk

- 24 x dans - dansekursus hele sæsonen fra september 2020 til april 2021: 2.495,- Dkk

BOOKINGER TIL BALLETHOLDENE ER FØRST FRA D. 1/7. En prøvetime koster kr. 150,- En prøvetime garanterer ikke en plads på danseholdet. Ønskes en prøvetime, kontakt os på info@horningdans.dk

​- Booking på vores dansekurser er altid personlig og kan ikke overdrages til anden side. Læs betalingsbetingelser og fortrydelse her.

- Alle vores danselektioner er uden forældre i dansesalen. Det vil være forældre-kig-på 2 gange i danseperioden.

​​

- Øvrige udgifter: Der vil være et tilmeldingsgebyr på 50 d.kr på den første betaling, når man starter et dansekursus til forårsdans samt til en ny dansesæson. Til juledanseturneringen i starten af december skal man, hvis man ønsker at deltage, betale kr. 250,- for deltagelse. Prisen er inkl. deltagelse i turnering, medalje og godtepose. Ønsker man deltagelse i afdansningsballet til april 2021 er elevens deltagerpris 300,- dkk. Prisen er inkl. dansekostume og deltagelse. Familier køber deltagelse via Ticketmaster.

- Der tages forbehold for ændringer i danseprogrammet.

​Lukkedage 2020:

Efterårsferie uge 42 og 43

Juleferie fra uge 51

Afdansningsballet med opvisninger.

Gå til dans hos Hørning Dans:

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores danseskole, hvor der er fuld fart på med masser af spændende dansehold. Vi indrømmer, at vores danseskole er lidt anderledes, da det er en livsstil og total passion for underviserne her på danseskolen, samt vi er her altid selv. Her føler man sig mødt som i en privat villa og i den smukke gårdhave kan forældre købe for kaffe, suppe o.a., mens der ventes på dansebørnene. Danseskolen er beliggende i den smukke palævilla Hørning Huset på Amager.

​Vi starter vores booking for balletholdene op lidt senere end de øvrige dansehold. Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere vores dansehold, er du velkommen til at kontakte os på info@horningdans.dk

Liker du vores Facebook side får du hele tiden de nye up dates!

COVID-19 og danseundervisning
08-05-2020
Undervisnigen hos Hørning Dans suspenderes fra tors. d. 12/3. Nærmere info. følger.
Læs mere...
SUMMER CAMP 11-15 år & 8-10 år
30-04-2020
Masser af dans og sjov i sommerferien. Summer camp hos Hørning Dans er lidt anderledes end andre steder, da vi også har fokus på dét at være en pige med øvelser i at mærke selvværd og at føle fællesskabet med de andre piger, så man lærer at kunne stå i sig selv. Og så har vi vores egen private kok.
Læs mere...
Annimaa's Univers
10-04-2020
Annette's søster har meldt sin ankomst i tiden med Corona, hvor ingen endnu ved, om danseskolen er købt eller solgt. Følg hendes umiddelbare craziness, hvor mottoet i en ellers ret alvorlig hverdag er 'Vi har kun det sjov, vi selv laver'.
Læs mere...
Events og lukkedage
04-04-2020
Her finder du blandt andet ferier, events & afdansningsbal o.a.
Læs mere...
Voksendans - uden dansepartner
01-01-2019
Elsker du at danse, men mangler en partner? Det er ikke noget problem på vores danseskole. Vi har Ballroom Fitness tm. Dans for singler eller for dig, hvor partneren ikke vil danse - masser af motion og gang i kroppen.
Læs mere...

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Google

Hørning Dans // Rodosvej 15, 2300 København S. // Telefon: 2216 2516 // E-mail: info@horningdans.dk

​Hørning Dans er en del af Hørning Huset - www.horninghuset.dk